Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poważny problem-głosuj |
mamy czas do 7 grudnia. Pewne małżeństwo z USA nie wie czy powinno urodzić czy zabić /aborcja/ swoje dziecko. Wpadli na pomysł aby zapytać się internetowej publiczności co o tym sądzi i na tej podstawie podjąć decyzje. Do tej pory 72% ludzi zagłosowało za życiem. Wejdźcie na stronę http://www.birthornot.com/ i kliknijcie give birth. Każdy głos się liczy. Musimy pokazać ze jest nas zdecydowana większość. To małżeństwo uczyni tak jak zostanie przez ludzi zdecydowane. Możemy uratować ludzkie życie. CO SIĘ DZIEJE NA TYM ŚWIECIE ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poważny problem-głosuj |
*****! Pojebało ich! h0jowe forum
|
|
OOOoooOOOOOooooo wygwiazdkowali mnie! h0jowe forum
|
|
Nie czytałem "linka" i myślę, że to jakaś ściema, jeżeli nie... W tym przypadku jestem za zabójstwem. Lekarze (lub ktokolwiek inny) powinni nakłonić małżeństwo do porodu, a następnie zabić małrzeństwo...
|
|
co ja piszę... *małżeństwo zdenerwowałem się
|
|
to nie jest żadna ściema ale szara rzeczywistość...
|
|
bo amerykanie mają nasrane;/
|
|
Amerykanie nie są przecież tacy głupi ale http://www.youtube.com/watch?v=0i4GZzNj4Rk&feature=player_embedded Malutka Magie May żyła tylko dziesięć dni i zginęła straszliwą śmiercią. Jej własna matka Lyndsey Fiddler (26 l.) z Bartlesville w Oklahomie nawet nie zauważyła, że wrzuciła ją do pralki razem ze stertą brudnej bielizny. Po prostu włączyła pralkę i poszła spać. Kobieta najprawdopodobniej była zamroczona narkotykami i nie widziała co robi. Maleństwo było w pralce przez cały 40-minutowy program prania. Tragedię odkryła ciotka kobiety Rhonda Coshatt, która przyszła sprawdzić, jak matka-narkomanka radzi sobie z opieką nad córeczką. To ona zwróciła uwagę na dziwny łomot pralki. Gdy otworzyła drzwiczki, znalazła maleńkie ciałko dziewczynki zaplątane w ubrania. Natychmiast wezwała pogotowie, ale było już za późno na jakąkolwiek pomoc. Matka została aresztowana, będzie odpowiadać za zabójstwo dziecka. Jej dwoma starszymi synkami, w wieku 4 i 3 lat, zajęli się pracownicy opieki społecznej
|
|
jeżeli nie ściema, to podtrzymuję swoje zdanie
|
|
Panowie życia i śmierci . Zamiast zastanawiać się nad imieniem to zastanawiają się czy zabić czy urodzić . Głupi i zdegenerowany do szpiku kości naród . Jak już urodzą to ciekawe jak będzie się czuło dziecko gdyby dowiedziało się ,że od jego urodzenia zależał wynik sondy internetowej .
|
|
Give Birth 22.6% (402,444 votes) Have an Abortion 77.4% (1,378,141 votes) znajomość języka angielskiego autora porażająca ;)
|
|
Give Birth - urodź Have an Abortion - Poddaj się zabiegowi usunięcia ciąży
|
|
oczywiście mój błąd... ale to jest jednak tragedia człowieka , a tak na prawdę to nie mam słów...
|
|
mój błąd polega na tym że napisałem że ponad 70% ludzi jest za urodzeniem a prawda jest taka że jest odwrotnie - to jest tragiczne
|
|
Poprzewracało się tym Amerykańcom we łbach... Szkoda słów. Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
Sami widzicie i jeszcze chcecie żeby wizy znieśli.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |