środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Klakierzy forum 4łomża

obserwowałem dyskusje na forum łomża 4 wymiana zdań nie powiem była bardzo brutalna
nie dziwie się bo tak wygląda kultura naszej polskiej polityki z obserwacji waszych wpisów rzeczywiście zauważyłem że zostały usunięte posty przez klakiera
radosa przyznał się osobiście na forum. Ponieważ ja znam te wpisy z zainteresowaniem bacznie się przyglądam, znając się na tej sprawie były to wpisy które obciążaj poważnie osobę pana Czerniawskiego
jeżeli zdajecie sobie panowie sprawę z tego są to bardzo poważne zarzuty wręcz śmiem stwierdzić że mogą być one zgłoszone lokalnej prokuraturze a zdajecie sobie sprawę
z tego że są to poważne oskarżenia jestem zainteresowany jak to załatwicie z postów radosa nie doczytałem się konkretnych odpowiedzi poświadczających kłamstwo
a wręcz przeciwnie stosował metody zastraszania oskarżania ubliżania zaznaczam że jestem obiektywny w tej sprawie mogę poświadczyć w sprawie usuniętych postów dotyczących tej
sprawy pana Czerniawskiego w związku z moim dużym zainteresowaniem ta sprawą będę próbował nawiązać kontakt z osobami zainteresowanymi.
dziennikarz lokalnej gazety ~ P.S.`Warszawiak.Współczuje mieszkańcom Łomży prezydenta który chętnie korzysta ze społecznych pieniędzy na swoje prywatne cele.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Klakierzy forum 4łomża

lepszego nie mamy ......

.`Warszawiak.Współczuje mieszkańcom Łomży prezydenta który chętnie korzysta ze społecznych pieniędzy na swoje prywatne cele.
-i z wzajemnością.....

Wraca stare. Oleksy i Kwaśniewski zrobili swoje na wiecu poparcia, obudzili stare demony. Ciekawe, może jak po wizycie u Gudzowatego też wypłyną jakieś nagrania z wieczorku dziękczynnego. Józek jak się rozgada...powie czego Mietek szukac chce w Ratuszu.

Warszawiak nie masz co robić ? To polataj po internecie i zobacz ile oszczerstw wypisywanych jest pod kierunkiem PISu i Kaczyńskiego .

Będziesz mógł se kopiować posty i poświadczać w prokuraturze potem .

a ja i tak zagłosuje na króla Juliana!

h0jowe forum

warszawiak, ty jesteś tak zjebany w gacie, że nie dość ci było wystąpić pod nowym nickiem to jeszcze ten nick ze strachu wybrałeś taki aby nikt cię broń boże z naszym miastem nie kojarzył
jak chcesz prokuratorami straszyć i zaświadczać mając pełno w spodniach?

ale już taka natura świadków koronnych incognito...

I wylęgła sie nastepna wsza.... ;)

Ziemia jest piekłem innej planety.

Warszawiak hehe , nawet nik sobie Warszawski wymyślił ,żeby się z tym obnosić .

łomżyniak czy warszawiak ignorujecie temat klakierzy! przecież to wiadomo w czyim imieniu piszecie

no co warszawiak sie wam nie podoba przecież Mietek to pinokio Warszawy co wolicie Białystok

poszet ..

ha ha ha a ty warszawiak chciałeś na tym forum poważnej dyskusji ?
No to jak sam widzisz ......

Wara ci od naszego forum, warszawski drzyście :):):):)

małe ludzie klakiery tylko takimi małymi ludzmi można sterować na miejscu pana Kołakowskiego sprawdziłbym służbowe wyjazdy pana Mietka do ameryki za społeczne pieniądze w ameryce taki człowiek za takie cos już by był na emeryturze politycznej

Na Pana to trzeba zasłużyć. Marna ta Twoja agitacja.

Spierdaalaj!

Paszoł won !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Swołocz proklatyj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:):):):):):)

przynajmniej wiadomo komu warszawiak klaszcze a może pucuje...

http://www.youtube.com/watch?v=KiVVwSE68Cs
Warszawiak we wlasnej osobie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org