Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klakierzy forum 4łomża |
obserwowałem dyskusje na forum łomża 4 wymiana zdań nie powiem była bardzo brutalna nie dziwie się bo tak wygląda kultura naszej polskiej polityki z obserwacji waszych wpisów rzeczywiście zauważyłem że zostały usunięte posty przez klakiera radosa przyznał się osobiście na forum. Ponieważ ja znam te wpisy z zainteresowaniem bacznie się przyglądam, znając się na tej sprawie były to wpisy które obciążaj poważnie osobę pana Czerniawskiego jeżeli zdajecie sobie panowie sprawę z tego są to bardzo poważne zarzuty wręcz śmiem stwierdzić że mogą być one zgłoszone lokalnej prokuraturze a zdajecie sobie sprawę z tego że są to poważne oskarżenia jestem zainteresowany jak to załatwicie z postów radosa nie doczytałem się konkretnych odpowiedzi poświadczających kłamstwo a wręcz przeciwnie stosował metody zastraszania oskarżania ubliżania zaznaczam że jestem obiektywny w tej sprawie mogę poświadczyć w sprawie usuniętych postów dotyczących tej sprawy pana Czerniawskiego w związku z moim dużym zainteresowaniem ta sprawą będę próbował nawiązać kontakt z osobami zainteresowanymi. dziennikarz lokalnej gazety ~ P.S.`Warszawiak.Współczuje mieszkańcom Łomży prezydenta który chętnie korzysta ze społecznych pieniędzy na swoje prywatne cele.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klakierzy forum 4łomża |
lepszego nie mamy ......
|
|
.`Warszawiak.Współczuje mieszkańcom Łomży prezydenta który chętnie korzysta ze społecznych pieniędzy na swoje prywatne cele. -i z wzajemnością.....
|
|
Wraca stare. Oleksy i Kwaśniewski zrobili swoje na wiecu poparcia, obudzili stare demony. Ciekawe, może jak po wizycie u Gudzowatego też wypłyną jakieś nagrania z wieczorku dziękczynnego. Józek jak się rozgada...powie czego Mietek szukac chce w Ratuszu.
|
|
Warszawiak nie masz co robić ? To polataj po internecie i zobacz ile oszczerstw wypisywanych jest pod kierunkiem PISu i Kaczyńskiego . Będziesz mógł se kopiować posty i poświadczać w prokuraturze potem .
|
|
a ja i tak zagłosuje na króla Juliana! h0jowe forum
|
|
warszawiak, ty jesteś tak zjebany w gacie, że nie dość ci było wystąpić pod nowym nickiem to jeszcze ten nick ze strachu wybrałeś taki aby nikt cię broń boże z naszym miastem nie kojarzył jak chcesz prokuratorami straszyć i zaświadczać mając pełno w spodniach? ale już taka natura świadków koronnych incognito... ![]()
|
|
I wylęgła sie nastepna wsza.... ;) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Warszawiak hehe , nawet nik sobie Warszawski wymyślił ,żeby się z tym obnosić .
|
|
łomżyniak czy warszawiak ignorujecie temat klakierzy! przecież to wiadomo w czyim imieniu piszecie
|
|
no co warszawiak sie wam nie podoba przecież Mietek to pinokio Warszawy co wolicie Białystok
|
|
poszet .. ![]()
|
|
ha ha ha a ty warszawiak chciałeś na tym forum poważnej dyskusji ? No to jak sam widzisz ......
|
|
Wara ci od naszego forum, warszawski drzyście :):):):)
|
|
małe ludzie klakiery tylko takimi małymi ludzmi można sterować na miejscu pana Kołakowskiego sprawdziłbym służbowe wyjazdy pana Mietka do ameryki za społeczne pieniądze w ameryce taki człowiek za takie cos już by był na emeryturze politycznej
|
|
Na Pana to trzeba zasłużyć. Marna ta Twoja agitacja.
|
|
Spierdaalaj!
|
|
Paszoł won !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Swołocz proklatyj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):)
|
|
przynajmniej wiadomo komu warszawiak klaszcze a może pucuje...
|
|
![]()
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |