Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uśmiechnij się ... |
Brat Jan wstąpił do zakonu mnichów milczących. Już na wejściu przeor zakonu powiedział mu: - Witamy Cię w naszych progach. Możesz robić w zasadzie, co Ci spodoba się, ale nie możesz się odzywać, chyba ze ja Ci na to zezwolę. Po 5 latach przeor przychodzi do Jana i mówi: - Bracie Janie dziś 5 rocznica Twojego przyjścia, więc możesz powiedzieć 2 słowa. - Niewygodne lóżko. - Dobrze, rozumiem, zajmiemy się tym. Wymienili mu lóżko na wygodniejsze. Znów minęło 5 lat i znów przychodzi przeor: - Bracie Janie, dziś 10 rocznica Twojego przyjścia, więc możesz powiedzieć 2 słowa. - Zimne jedzenie. - Dobrze, rozumiem, zajmiemy się tym. Zaczął dostawać ciepłe żarcie. Po kolejnych 5 latach przeor przychodzi i mówi: - Dziś mija 15 lat, od kiedy, postanowiłeś być z nami, możesz powiedzieć 2 słowa. -Chce odejść. A przeor na to, smutnie kiwając głową: -Wiedziałem, że tak się to skończy. Od samego początku tylko narzekałeś i narzekałeś. Kilku chirurgów spotkało się na przerwie obiadowej. Rozmawiają o tym, kogo najbardziej lubią operować. - Ja to bardzo lubię operować księgowych. Wszystko w środku jest ponumerowane. - Jeszcze łatwiejsi w obsłudze są bibliotekarze. Wszystko mają ułożone w porządku alfabetycznym - twierdzi drugi chirurg. - Ja to lubię informatyków. Wszystkie narządy oznaczone odpowiednimi kolorami. - A ja uważam, że najłatwiejsi do zoperowania są prawnicy. Nie mają serca, nie mają kręgosłupa, nie mają jaj, a głowę i dupę można bez problemów zamienić miejscami. Wpada gość w kominiarce do banku spermy. -Otwieraj sejf! Ta mu usiłuje tłumaczyć, ze to jest bank spermy i że mu się coś pomyliło, ale gość nie reaguje. -Wyciągaj pojemnik! Kobieta posłusznie wyciąga. -Otwieraj! -Wypij i połknij! Kobieta robi, co bandyta każe. Wtedy mężczyzna ściąga kominiarkę, okazuje się, że jest to mąż kobiety.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uśmiechnij się ... |
I co? Da się?!
|
|
Re: Uśmiechnij się ... |
Dwa pierwsze spoko :) Trzeci "niesmaczny" .... ;) Pozdrawiam
|