Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwierzęta |
Ja mam chomika Lunę to po włosku księżyc czy jakoś tak,a wy. <aniołek>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwierzęta |
paskudny temat dziwie sie ludziom posiadajacym jakiekolwiek zwierze w domu,
|
|
miejsce kazdego zwierzaka jest na dworzu a nie w domu!!!!!
|
|
porownuja zwierzeta do ludzi, nonsens
|
|
szczebiotka nie zapadła w zimowy sen jak świstak ? ! Dziwne ..
|
|
wypraszam sobie jestem od dluzszego czasu maltretowana, wypraszam sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
do szczebiotki: zgiń,przepadnij maro
|
|
ja mam kotka szczebiotka pieska szymonka i borsuka jasiuka h0jowe forum
|
|
wszystkie domowe zwierzeta to smierdziele i wyjadacze, nic pozytecznego
|
|
szczebiotka a co powiesz o psach przewodnikach niewidomych?
|
|
szczebiotka: miejsce kazdego zwierzaka jest na dworzu a nie w domu!!!!! Tak do dlaczego nie jesteś na dworze uwiązana do budy???
|
|
o jakiej budzie wspomnialas es?
|
|
buda dla szczebiotki, bo tylko tam jest Twoje zdjęcie.... ja się zastanawiam jak można być taką idiotką żeby pisać takie głupoty i psuć fajny klimat na forum.... jesteś jak wrzód na dupie....
|
|
a ja mam h0ja hahahahaha
|
|
Sczebiotka czy Ty w ogóle jesteś człowiekiem? Z tego co piszesz to mam pewne obawy. Intelektem i rozumem nie grzeszsz i na pewno wsród zwierząt twoja pozycja była by na końcu...ale była byś też na początku... łańcucha pokarmowego:)
|
|
odchrzancie sie ode mnie szczebiotka to szczebiotka tamto, zrob nam to zrob nam tamto taj dobrze tak nie powiem wam , nudzi wam sie okropnie i myslicie ze wypelnie wam te nude i w zamian nic nie wezme,
|
|
ale wytłumacz nam po co takie głupoty wypisujesz?? masz jakiś cel?? ktoś ci za to płaci?? rozumiem zeby to było zabawne, żeby to jakoś miało poprawić albo urozmaicić nasze forum. A ty wstyd przynosisz Łomżyniakom swoim zachowaniem....
|
|
jestem przeciwko wszystkiemu , na opak, w poprzek
|
|
walczmy ze swoimi slabosciami
|
|
skubi18 Masz racje w 100% jestem przed obiadem a nie które osoby swoim świato poglądem wywołują u mnie odruchy wymiotne.
|
|
cooooooooooooooooooooooo? swiato czym?????????
|
|
szczebiotka nie udawaj tu swiatowej kobiety z salonów obeznanej obcykanej w przedszkolu siedzialaś pod stolem jak mysz teraz siedzisz udajesz wszystko wiedząco .
|
|
nie , no co ty gluptasku
|
|
jasiu hau hau h0jowe forum
|
|
szczebiotka ja Cię lubie a nawet kocham ale niekiedy doprowadzaz mnie do szewska pasji! He flied into blind rage because of her words.
|
|
tak , na pewno tu piesc tu kloda tu piesc tu kloda, a tu zimna woda
|
|
szczebiotka A co mam zrobic żeby Ci udowodnić pytam poważnie?
|
|
tu staw tu kłoda h0jowe forum
|
|
przelec sie po kilku korytarzach to cie to uspokoi , a nie mi tu tylek zawracasz
|
|
szczebiotka Wszystkie mi tak mowią jeszcze zapraniesz kontaktu ze mną jestem pewien!
|
|
hihihihihihihi :) no pewnie ze zapragne
|
|
szczebiotka To popykamy na privie do siebie będzie bardziej romantycznie i intymniej . Nie bedę swoich uczuc u publiczniał po co ma ktos wiedzieć oprócz nas?
|
|
nie , nie mam prywatnego adresu, wole byc anonimowa, wiecej dyskrecji podnieca i dodaje pikantnych doznan
|
|
szczebiotka Ale całkowicie Cię rozumiem klikasz na 7angelfree i Masz mojego maila.Czekam na Twój mail.
|
|
nie chce ostudzic twych poniekad niejasnych oczekiwan, zrozum moze latwo jest mnie zdobyc ale ja latwo nie zdobywam umiem robic tylko dobre uczynki ,niewyrachowane dobre uczynki, i to od pewnego...czasu
|
|
szczebiotka Hej dla czego szukasz jakiegoś pod tekstu nie możemy jak normalni ludzie pogadac przez maila ? Chciałbym Cie poznać jak naprawde jesteś a nie na necie.
|
|
ok
|
|
szczebiotka Ciesze się z tego bardzo możesz do Mnie napisać na to poczte 7angelfree@wp.pl . Ja nie musze nikogo udawać kim nie jestem tylko kwestia Twojej akceptacji mojej osoby jestem szczery wiec możesz mi wszelkie pytania zadawać . Więc czekam na Twój mail
|
|
nie moge, jestem juz troche zaangazowana, wiec zrozum, nie moge zostawic czlowieka na lodzie, wlasnie opowiadam mu bajki
|
|
szczebiotka No rozumiem Ciebie troche przegapiłem pisałem list. A czy ważny dla kogoś nie wiem trzeba jakiś dystans mieć do siebie i do innych. A akurat OMd ULTRAVOX YAZOO DEPECH MODE i inni wychowalem sie na tej muzyce ale teraz co podobne HURTS - Devotion (Featuring Kylie Minogue) tylko szkoda ze teledysku nie ma http://www.youtube.com/watch?v=4KjC-N_JxL8 Pozdrawiam
|
|
szkoda , ze nie ma.... to normalne ,ze mnie przegapilas es, udaje mi sie pisac po francusku, jakim cudem nie wiem, moze to powoduje ze mnie przegapiasz
|
|
to jest moj dystans szkoda ,ze tak czesto nim sie nie afiszuje, moze by pomoglo?
|
|
szczebiotka widzisz tu Cie ocenia za kilka słów aliczy sie własne poczucie wartosci i godnosci tego Ci nikt nie zabierze. Kto Cie lepiej zna niż ty sama siebie .
|
|
bon, po francusku odpowiada to slowu dobra nie nalegaj, nie zadalam Ci zadnego pytania i nie pytam sie Ciebie kim jestem i kogo soba reprezentuje.Za wszelka cene chcesz cos podkreslic ..., cos co umyka Ci z rak...pomowmy o kims innym?
|
|
pff to tylko zwierzeta, wiec odpuscmy sobie
|
|
OK
|