poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyniki wyborów w Łomży

zna ktoś może jakieś wstępne wyniki wyborów?

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyniki wyborów w Łomży

no właśnie zna ktoś ?

??

Mieczysław Czerniawski prowadzi ale nie wiem ile

---===CICHO CIEMNY JA===---

W okolicach godziny 23 mają być podane wstępne wyniki wyborów na portalu www.wspolczesna.pl

pewnie Kołakowski i Brzezinski do 2 tury wejdą

mdlimy się oby tka nie było

Wstępne wyniki na :
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=129266&t=129266

ale debil, jaki skrót agencji

Nieoficjalnie wg. zapytań w lokalach wyborczych PBOP 21.11.2010:

Kołakowski Lech Antoni - 21,4 %
Piorunek Jacek - 16,2 %
Brzeźiński Jerzy - 12.1 %
Czerniawski Mieczysław - 11,8 %
Grodzki Andrzej - 5,3 %
Grabani Piotr - 4,4 %
Zaremba Tadeusz 2,8 %

26 % zapytanych odmówiło udziału w ankiecie.

Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach

i oby się wiele nie zmieniło!!

PBOP Przestań Baranie Opowiadać Pierdoły

jakkolwiek by nie bylo Brzezinski przegral

TYLKO KOŁAKOWSKI NA PREZYDENTA ŁOMŻY ,NIECH KAŻDY SIĘ DOWIE ILE ZROBIŁ DLA ŁOMŻY I CO ROBI,DLA MAŁO OBEZNANYCH KTO VIA BALTICA W DUŻEJ MIERZE BĘDZIE DZIĘKI NIEMU KOŁO ŁOMŻY.
KTO WALCZY O RAIL BATICE? TAKŻE ON CHE POCIĄGI W ŁOMŻY!!! ,CZY LOTNISKO REGIONALNE W ZAWADACH? SAME TE KROKI W TYM KIERUNKU DAJĄ MYŚLEĆ KTO JEST NAJODPOWIEDNIEJSZYM KANDYDATEM,ALE BARDZO DUŻO JUŻ DLA ŁOMŻY ZROBIŁ I JAK ZOSTANIE PREZYDENTEM BĘDZIE CORAZ LEPIEJ DZIĘKI NIEMU!!!

NIE GŁOSUJCIE NA PIORUNKA ON JEST ZA BIAŁYMSTOKIEM!!!!
,BO BĘDZIE TAKA DOGRYWKA NAJPRAWDOPODOBNIEJ!!!

Białystok Ci się nie podoba? to po co tam na zakupy jeżdzisz?

fanka bocianka

NIE JEŻDZE TAM NA ZAKUPY WIĘC SOBIE WYPRASZAM,JAK COŚ TO MAM WARSZAWE -
TOBIE TEŻ RADZĘ WYBRAĆ INNE MIASTO GŁOSUJ NA KOŁAKA W DOGRYWCE ,TO MOŻE W PRZYSZŁOŚCI NIE BĘDZIESZ MUSIAŁA NIGDZIE JEZDZIĆ POZA SWOJE MIASTO!!!

kolakonowicz i via baltica - kawal roku

Matrcin nie krzycz na forum, Caps masz po lewej stronie klawiatury

To znaczy że pron i zomo mi wszystko zapewni? dzięki ale postoję.

Haha, Kołakowski tylko gada, że to dzięki niemu powstanie Via Baltica. Ahh, Wam to wszystko łatwo wmówić, gratulacje.

fanka bocianka

NIE WIEM DO KOGO BYŁA TWOJA ODPOWIEDZ,ALE POWIEM CI MNIEJ CZYTAJ BAJEK ,LEPIEJ PATRZ CO JEST TERAZ I KTO CO ROBI
I CO ZROBIŁ.POTEM DECYDUJ O KANDYDACIE TYLKO LECH I NASZ ŁKS :-)

OCZYWIŚCIE LECH KOŁAKOWSKI!!!

kibic123

NIC MI NIKT NIE WMAWIA SAM WIEM JAK JEST DUŻO OSÓB WALCZYŁO O TO ALE TAKŻE JEST DUŻA ZASŁUGA KOŁAKOWSKIEGO,POŚREDNICZYŁ W TYM I ZA JEGO POŚREDNICTWEM ZOSTAŁY PRZEKAZANE PODPISY MIESZKAŃCÓW W SUMIE 4200 MIEDZY INNYMI TO,ALE NIE TYLKO.....

w sumie do przewidzenia bylo :|

TRZEBA TYLKO TERAZ SIĘ ZMOBILIZOWAĆ I W DRUGIEJ TURZE NA KOŁAKOWSKIEGO,ŻEBY JAK NAJWIĘCEJ ZAGŁOSOWAŁO,BO JAK INNY WYGRA TO BĘDZIE PORAŻKA DLA ŁOMŻY,ŻE JUŻ NIE DA RADY TEGO MIASTA ROZWINĄĆ JAK BĘDZIE TAK ZACOFANE...

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101119/REG20/362908611

dowiedz się więcej o swoim kandydacie, żaden z kandydatów nie jest dobry , ale najmniejszym złem moim zdaniem było by wybranie Czerniawskiego.

ech :/
(tak w skrócie napisała, żeby się nie rozpisywać za mocno) :)

*napisałam

Malolat , nie podpalaj sie bo i tak Piorunek wygra :):):) jak chcesz to sie moge z toba zalozyc !!!! :) a kolakowski to robi dla miasta ale WSTYD i tylko tyle w temacie :):):)

mario

No trudno trzeba będzie uciekać z miasta do czasu aż coś się zacznie zmieniać w głowach mieszkańców, aż przestaną słuchać pieprzenia populistów takich jak Kołakowski. Dzięki temu panu do dnia dzisiejszego w Łomży nie powstała żadna galeria handlowa, a w zamian za to mamy oblężenie biedronek.

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

Kołakowski mistrz intelektu...

Jak narazie Kołakowski z Czerniawskim idą łeb w łeb. Wiec ratujmy to nasze miasto i nie pozwólmy aby powstało jeszcze wiecej Biadronek i GŁOSUJMY NA CZERNIAWSKIEGO jeśli bedzie II tura wyborów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marcinek1234 poczytaj i przeszłosci twojego kandydata(kołakowskiego)a potem sie zastanów czy namawiac ludzi aby glosowali na niego pron=kolakowski+jaruzelski+reszta bandy h......

Tylko Czerniawski!

Popierdzieliło was?
Czerniawski?
Co wy chcecie powrotu komuny?
No to brawo Panowie!
Niech wprowadzą browary i szlugi na kartki!
To będziecie mieli wesoło..

Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić..

Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości...

ŁKS Łomża!

Oby nie PIS oby nie chłop z wioski ,może być i z Białego jak tam jeden tak bardzo krzyczy i taki z niego krzyżak PISu to se głosuj na tego swojego kandydata dla mnie ta partia się nie liczy to dno i wodorosty oby tylko w drugiej turze jak będzie mochery nie zdominowały punktów wyborczych ;-) Miłego dnia .

Nie no lepiej wrócić do czasów DYKTATURY... bo rządy PiSu do tego prowadza... Kaczyński=Hitler

1 Brzeziński Jerzy 53 wyższe Łomża, nie należy do partii politycznej 2470 12.03%
2 Czerniawski Mieczysław Leon 62 wyższe Łomża, członek Sojuszu Lewicy Demokratycznej 5860 28.55%
3 Grabani Piotr 56 wyższe Łomża, nie należy do partii politycznej 687 3.35%
4 Grodzki Andrzej 42 wyższe Łomża, nie należy do partii politycznej 2390 11.64%
5 Kołakowski Lech Antoni 47 wyższe Łomża, członek Prawa i Sprawiedliwości 5806 28.28%
6 Piorunek Jacek 45 wyższe Łomża, członek Platformy Obywatelskiej Rzeczypospolitej Polskiej 2355 11.47%
7 Zaremba Tadeusz 58 wyższe Łomża, nie należy do partii politycznej 960 4.68%
*) Wyniki na podstawie 100.00% protokołów

wyniki z 10 z35 komisji chciałeś powiedzieć będzie II tura Czerniawski-Kołakowski po której za pewne wygra Czerniawski

Oby tak było...

Teraz wypadałoby żeby Grzesiu przyjechał do Łomży i wsparł kandydata ze swojej partii, co by wcale głupim pomysłem nie było.

Niestety znow w II turze bedzie wybor za mniejszym zlem.

Ktos tam wspominal jak Kolakowski walczy za VIA Baltica? Tak, pojawia sie tam gdzie ktos inny zainicjuje wazne wydarzenie, zeby pokazac sie publice, a jego jedynym dzialaniem w "kierunku Via Baltica" bylo wybudowanie kawalka autostrady na Szosie Zambrowskiej za 5mln zl!!! Jakze przydatna inwestycja!!! Dobrze ze przed tymi wyborami nie mial mozliwosci wywalic milionow w bloto.

Czerniawski? Oczywiscie jak wspomnialem - mniejsze zlo i tyle :(
Karteczek na piwo i papierosy na pewno nie bedzie, bo to raczej nie na tym szczeblu zapadaja takie decyzje.

Jestem zdania ze im dalej od PiSu tym bardziej do przodu pojdziemy.

glosujmy na Czerniawskiegoo !!

juz większego zła niż Kołakowski być nie może.. nie głosujcie na partie tylko na ludzi.. ogarnijcie się

To sobie głosuj...

Wiecie dla czego MUSI wygrać Czerniawski? A temu:

-W Białymstoku wygrało PO.
-Cała kasa do Łomży idzie przez Białystok.
-PiS (Kołakowski) to "konkurencja" dla PO.
-SLD (Czerniawski) raczej żadna.
-Czy Białystok będzie pomagał dla Łomży (konkurencji), gdzie prezydentem zostanie człowiek z PiS-u? - NIE!
-Wybór jest prosty na kogo głosować - Tylko Czerniawski!

Wiadomo na kogo głosować aby być jak najdalej od spisku i czarnogrodu. Wybierzmy mniejsze zło!

Czerniawski NA PREZYDENTA

to jakaś masakra jest....

Popieram :)
lomza23: świetne rozumowanie :)

Ale mochery i tak tego nie rozumują więc poprostu dużo młodych musi iść na wybory jeszcze raz :) mój kandydat nie przeszedł ale zagłosuje na mniejsze zło :P

i tak powinna zrobić większość i tak pewnie zrobi ...oby

coś dla rozładowania atmosfery

http://www.youtube.com/watch?v=-EK9dQamYag&feature=player_embedded

on chyba za dużo jara :D

Jeśli wygra Kołakowski, zostanie wtedy takim drugim Jarusiem a intelekt naszego społeczeństwa sprowadzi się do intelektu moherowych beretów.

No ja nie rozumiem postulatu @śLeDcZy , że dużo młodych ma głosować na Czerniwaskiego... Dlaczego ja, jako osoba młoda mam głosowac na starego komucha, osobę z byłej epoki?
Ktokolwiek wszedłby razem z Czerniawskim do drugiej tury to zawsze zagłosuję na przeciwnika.

A drugi bezsensowny argument, że jak wygra Kołakowski, to Białystok przestanie nam pomagać. A w czym oni nam pomagają????? Bo ja tej pomocy jeszcze nie zauważyłem. To już wydaje mi się, że to Kołakowski jest osobą która bardziej będzie walczyć ze śledziami.

Nie popieram żadnego z obu Panów, ale dajcie konkretne argumenty, bo jak narazie to jest śmieszne i raczej jest na korzyść Kołakowskiego.

zgadzam się z opos

lepiej zagłosować na człowieka który może nie jest jakiś super wyszczekany, ale przynajmniej wiadomo, że nie ukradnie niż na komunistyczny beton. nawet niech będzie trochę pierdołą, ale niech nie kradnie. czy to tak dużo?

współczuję ludziom którzy mimo tylu dowodów na to, że dzięki komunie jesteśmy 100 lat za murzynami nadal dają szansę takim ludziom.
wynika to albo z braku podstawowej wiedzy albo z alkoholizmu rodziców w okresie płodowym.

jaki on wyszczekany.. żal po porstu.. drugi Jarek.. jeżeli chcecie żeby w Łomży było jak w pisie to powodzenia życze.. mądre myślenie.. podajcie sobie ręke z Rydzykiem i z jego ekipą

Nie jest wyszczekany, bo nie ma swojego zdania. Klepie jakby miał wyuczone teksty, które namiętnie w kółko powtarza. Pominę fakt jak ośmieszył Łomżę w całej Polsce swoją nieudolną walką o wywalenie z Łomży Czeczenów. Nie zamierzam głosować na tak ograniczoną intelektualnie istotę. Prawdę ktoś tu powiedział... On nie zrobił nic, on po prostu wkręca się tam, gdzie coś się dzieje.

Ja z całą pewnością zagłosuję na Czerniawskiego.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

PRZEJRZYJCIE NA OCZY KTO CO ZROBIŁ I CO ROBI!!!
TO SĄ FAKTY SAME I JESZCZE WY MACIE WĄTPLIWOŚCI???

TYLKO KOŁAKOWSKI NA PREZYDENTA ŁOMŻY ,NIECH KAŻDY SIĘ DOWIE ILE ZROBIŁ DLA ŁOMŻY I CO ROBI,DLA MAŁO OBEZNANYCH KTO VIA BALTICA W DUŻEJ MIERZE BĘDZIE DZIĘKI NIEMU KOŁO ŁOMŻY.

KTO WALCZY O RAIL BATICE? TAKŻE ON CHE POCIĄGI W ŁOMŻY!!! ,CZY LOTNISKO REGIONALNE W ZAWADACH?
ZAKAZNIAK W ŁOMŻY ZOSTAŁ DZIĘKI NIEMU,ŁOMŻYŃSKI ODDZIAŁ POCZTY CHCIELI ZLIKWIDOWAĆ TO OSOBIŚCIE INTERWENIOWAŁ W TEJ SPRAWIE W GENERALNEJ DYREKCJI POCZTY POLSKIEJ I PRACE TO SAMO CO ZYSKAŁO PONAD 70 OSÓB I SPRAWNOŚĆ ŁOMŻYŃSKIEJ POCZTY , O VIA BALTICE TEŻ WSTAWIAŁ SIĘ I JEGO POŚREDNIK PRZEKAZYWAŁ PODPISY MIESZKAŃCÓW!!!
I ZABIEGA O TO,ŻEBY JAK NAJSZYBCIEJ RUSZYŁA BUDOWA,WYSTĘPOWAŁ Z ZAPYTANIEM DO POLSKIEGO RZĄDU KIEDY BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ BUDOWY!!!

PROTESTOWAŁ GŁOŚNO PRZECIWKO PLANOM LIKWIDACJI ZNAJDUJĄCEJ SIĘ W ŁOMŻY DELEGATURY PODLASKIEGO URZĘDU WOJEWÓDZKIEGO.

SAME TE KROKI W TYM KIERUNKU DAJĄ MYŚLEĆ KTO JEST NAJODPOWIEDNIEJSZYM KANDYDATEM,ALE BARDZO DUŻO JUŻ DLA ŁOMŻY ZROBIŁ I JAK ZOSTANIE PREZYDENTEM BĘDZIE CORAZ LEPIEJ DZIĘKI NIEMU!!!

Taa... chyba, że księża zabronią...

Głosuj na kogo chcesz ,każdy ma swojego kandydata ja miałem swojego no cóż ,i tak na 100% wygra któryś z nich ;-)

Mam nadzieję że osoby które popierały kandydatów którzy nie dostali się do drugiej tury poprą M.Czerniawskiego to człowiek który już coś dla Łomży zrobił a nie tylko obiecuje że zrobi.

Druga tura - głosuj na M.Czerniawskiego!!!!!!!

jestem wyszczekany i skąd wiesz czy mam swoje zdanie.
trzeba umieć zająć się własną dupą a nie liczyć na innych, że coś zmienią.
całe szczęście, że nie jestem zależny od tego kto rządzi Łomżą.
zwiedziłem kawałek świata (nie zbierałem truskawek) i wiem, że tutaj nadal jest komuna.
płacę podatki i zależy mi już tylko na tym, żeby ktoś tego nie rozpierdalał na nowe biurka i premie za nic.
ale najwięcej mają do powiedzenia ci, co zarabiają nic, jeszcze mniejsze podatki płacą a chcą nie wiadomo czego.

kiedyś byłem za pisem, za dużymi świadczeniami socjalnymi. ale już wiem, że jest dobór naturalny. a największym przeciwnikiem to jestem bezpłatnej edukacji wyższej (jak ktoś chce się uczyć to ma porządne stypendium a nie wszyscy chleją). niedouczona hołota pcha się na uczelnie, poziom jest zaniżany a potem sami 'mondrzy' wychodzą i cwaniakują

Kołakowski to kołek PRL-owski, nic nie zrobil dla lomzy, a ty marciek przestan *******... ze tyle narobil, przez expertow zostala wytyczona via baltica przechodzaca przez lomze i tylko duzo piedol... a malo robi. Czerniawski - przyczynil sie do powstania szpitala, gdzie teraz takie mocherety jak ty sie lecza , a takze byl zalozycielem wyzszych uczelni w Łomży i to sa fakty tępy łbie. a ten twoj kolek tak naprwde to nic absolutnie nie zrobil, ja nie jestem ani za jednym ani za drugim , ale jesli mialbym wybrac to na kogos kto przyczynil sie do rozwoju naszego miasta a nie prlowca (ogrodnika). Uwazam ze jezeli kolek wygra to bedzie jeszcze gorzej jak za brzezinskiego (chociaz nie wiem czy jeszcze gorzej moze byc :)). Pozdrawiam mochery pisowskie . rydzyk i kaczor zrobili wam pranie mozgow

tu macie informacje o swoim kandydacie Kolakowskim
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101119/REG20/362908611
to sa fakty , historii nie zmienisz

Współczesna i wiadomo dlaczego takie bzdury piszą:)

"Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".

Do przemyślenia:
"w Łomży o fotel prezydenta w II turze wyborów zmierzy się Mieczysław Czerniawski z Lechem Kołakowski. Jeśli wygra Czerniawski do Sejmiku Marek Minda, jeśli Wygra Kołakowski, jego miejsce w Sejmie RP powinien zająć Marek Komorowski (wygrał miejsce w Sejmiku w okręgu nr 4), wobec tego do Sejmiku dostałby się Marek Łukaszewicz".

Takos

Marcin 1234:

ZAMKNIJ SIĘ WRESZCIE I NIE DRZYJ PUCHY.

Mam w nosie, czy wygra Kołakowski czy Czerniawski. Nie wiem, który z nich jest lepszy. Nie wiem, czy masz rację, czy nie.

ALE NIE WYDZIERAJ SIĘ NA FORUM.

Jak już ktoś Tobie tutaj zwrócił uwagę, masz z lewej strony, imbecylku, klawisz, który się nazywa Caps Lock. Wyłącz go. Wtedy staniesz się bardziej czytelny i może nawet kogoś przekonasz do swojego politycznego idola. Może nawet i mnie. Bo jak dotąd, to większość ludzi nawet nie czyta Twojego bełkotu i czynisz posłowi jedynie szkodę.

ZAŁAPAŁEŚ?

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Wybierzmy mniejsze zło. Ale ten wybór jest jednym z trudniejszych.

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

Zdziwiłam się bardzo gdy dowiedziałam się że wygrał Czerniawski. Chociaż sama na niego głosowałam, to nie wierzyłam w to, że większość poprze jego. A jednak!!! Nareszcie Łomżyniacy przejrzeli na oczy. Mam nadzieję, że wygra też w II turze

Oczywiście że wygra Czerniawski to oczywista oczywistość

To nie jest wydzieranie tylko pisanie wyraznie dla tych którzy nie mają wiedzy dostatecznej i popełniają błąd głosując na kogoś innego niż Kołakowski.

TYLKO LECH ANTYONII KOŁAKOWSKI NA PREZYDENTA!!!

brawo z geografii 5 wie gdzie leży Łomża

mam nadzieję że nie będziecie głosować na Pana Kołakowskiego powstrzymało by to jakikolwiek rozwój Łomży na minimum 4 lata

Matrcin1234 jesteś synem pana Kołakowskiego, że tak walczysz o głosy dla niego? :D

Jak narazie Kołakowski z Czerniawskim idą łeb w łeb. Wiec ratujmy to nasze miasto i nie pozwólmy aby powstało jeszcze wiecej Biadronek i GŁOSUJMY NA CZERNIAWSKIEGO jeśli bedzie II tura wyborów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tylko Czerniawski !!!!!!!!!!

drzewko_szczescia

Nawet nie wiem czy ma syna,bo to nie moja sprawa...

Popsrtu jestem synem ziemi łomżyńskiej i chce dla Łomżyniaków jak nalepiej i dlatego o to zabiegam,

zobacz lepeij co wypisuje:

chesapeake , w każdym temacie na forum wpisuje,czy wkleja zdjęcie Czerniawskiego,to już jest przesada,żeby nie tacy ja bym tak nie wypisywał też,ale cche przedstawić tym co nie wiedzą co zawdzieczamy Kołakowskiemu!!!

JEDYNY SŁUSZNY KANDYDAT:

Matrcin to, ze kolakowski stoi przy tej mapie o niczym nie swiadczy. zreszto co z tego jezeli nawet zabiega , jak narazie jest bezskuteczny. nikt sie z jego zdaniem nie liczy. zeby byl taki skuteczny to juz dawno by zaczeli cos budowac (Via Baltica), a jak narazie to powstaja obwodnice mniejszych miescowosci: Stawiski, Szczuczyn , a u nas jeszcze wariantu nie wybrali chyba?wiec przestan pier... ze cos zrobil bo od gadania do czynow to jeszcze dluga droga, kazdy z nas moze tak samo jak on sobie pogadac i nic z tego nie wynika i z tego co wiem to wynajeta firma scott (chyba?) wybrala najbardziej korzystny wariant via baltica wiec nie przypisuj mu zaslug , na ktore nie zasluzyl. Zreszta jest poslem z naszego regionu, wiec jest to chyba jego zasrany obowiazek, zeby cos dla miasta zrobil, ale jak dla mnie nic nie zrobil. Tak jak ktos wczesniej napisal zwykly zjadacz diet poselskich. a ty matrcin zmien plyte bo przegladam na forum twoje wypowiedzi i nawijasz o tym samym caly czas. moze ty jeste jego dziw... meska?ze tak walczysz o niego?

Czy to nie za rządów PiS forsowano ViaB przez Bstok???

martcin ty parówo toż wiadomo że Czerniawski zrobi o wiele więcej dla tego miasta , takim jak ty zależy tylko na kolorach partyjnych, toż wiadomo że pan Kołakowski nie zrobił i nie zrobi nic , a zdjęcie przy mapie nie jest dowodem na nic ja też sobie mogę taką fotkę zrobić i mówić od rzeczy jak ty . Kołakowski będzie bardziej bierny jako prezydent niż Brzezińśki, powstrzyma to rozwój jakikolwiek w Łomży, zwłaszcza, że Łomża niestety podlega pod Białystok a tam rządzi PO i mają prezydenta z PO więc nie osiągnie nic, proponuję debatę pomiędzy kandydatami która wyłoni zwycięzcę, jestem przekonany do zwycięstwa Miecia bo popiera go większość mieszkańców. Nie dajcie się ogłupić Kołakowski może zablokować budowę galerii i innych inwestycji na 4 lata

Chesapeake
mam identyczne zdanie jak ty że pan Kołakowski nie zrobił i nie zrobi nic ....

Czerniawski zrobi o wiele więcej dla tego miasta ,

Kołakowski nie nadaje się do polityki... Czerniawski był senatorem (chyba nawet 2 kadencje, ale jedną na pewno). Zawdzięczamy mu PWSiP, a do tego już jest dawno ustawiony i może powalczyć o miasto. Życzę mu wygranej i sam, jeżeli tylko będę mógł przyjechać na wybory, na niego zagłosuję. Pora, żeby w tym mieście za rządzenie wzięły się osoby na poziomie i coś sobą reprezentujące. Każdy jak na razie dużo gadał, a brakowało mu jaj żeby zrobić cokolwiek.
Ktoś coś mówił o powrocie komuny. Nie znasz zapewne Pana Czerniawskiego osobiście, a pomimo wieku, robi bardzo wiele dla młodych i zależy mu na ich rozwoju. Jak na razie komunę, a raczej dyktatury to mamy w PiS'ie.

i szpital też min dzięki niemu pozostał, jaki jest to jest ale gdyby nie on to byście do Białego musieli jeździć. Kołakowski jak wiadomo jest w PIS a w pis bardzo źle się dzieję, zamiast rozwoju Łomży będziemy mieli tylko stagnację i to jest fakt @!

Kolakowski sie boi debaty, z tego co wiem to juz takowa byla przed I tura ale chlop spekal i wykrecil sie, ze nie ma czasu bo jest zajety-tchorz!!!!ON jest tak samo tepy jak ty martcin.

Oczywiście że się boi debaty bo wie że by się pogrążył i przepadło by parę głosów, nie ma pomysłu na Łomżę i powtarza wyuczone na pamięć frazesy

weźcie kogo wy popieracie... co to za kandydat ten Kołakowskii.. aż ręce opadają..jak jesteście istotami myślącymi to się ogranijcie..

Czerniawski na prezydenta !

kto za Czerniawskim proszę oddać głos w ankiecie:

http://radionadzieja.pl/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1/url]

http://radionadzieja.pl/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1

Jeśli ktoś śledzi losy przebiegu via baltica, to wie, że aby uzyskać środki z UE, które finansują lwią część infrastruktury drogowej w Polsce, należy spełnić wiele wymogów m.in. związanych ze środowiskiem. Do zbadania optymalnego przebiegu została wynajęta międzynarodowa firma konsultingowa Scott Wilson, która zaopiniowała najbardziej rozsądną pod względem ekologicznym, społecznym i ekonomicznym trasę przez Ostrów Maz- Łomżę- Ełk-Suwałki. To nie jest zasługa kandydata na prezydenta Łomży, który podpina się albo pod oczywiste projekty vide szlak drogowy via baltica lub nierealne jak przechodząca przez nasze miasto trasa kolejowa rail baltica. Tyle w temacie.

Też tak uważam.
Pan poseł Kołakowski rozpoczął swoją akcję jak już było pozamiatane. Wcześniej od niego tą sprawą zajmował się pan poseł Jarota. Ale i tak Via przez Łomżę to wyłączna zasługa ekologów i unijnej firmy Scott Wilson (czyli niezależnej od polskich polityków). Posłowie przyczynili się jedynie do tego, że sprawa nie przyschła.

wystarczy posłuchać jak przemawia http://www.youtube.com/watch?v=ztiWvLaY7fQ

hahahhah dobre jak pawlak z "samych swoich", sledzik hhahahaha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org