Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hattrick Łomża |
Za Ustawą z dnia 8 kwietnia 2010 r. o zmianie ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych oraz ustawę o Państwowej Inspekcji Sanitarnej: „palarnia” - wyodrębnione konstrukcyjnie od innych pomieszczeń i ciągów komunikacyjnych pomieszczenie, odpowiednio oznaczone, służące wyłącznie do palenia wyrobów tytoniowych zaopatrzone w wywiewną wentylację mechaniczną lub system filtracyjny w taki sposób, aby dym tytoniowy nie przenikał do innych pomieszczeń.”; „Art. 13. 1. Kto: 2) będąc właścicielem lub zarządzającym obiektem lub środkiem transportu, wbrew przepisom art. 5 ust. 1a, nie umieszcza informacji o zakazie palenia tytoniu podlega karze grzywny do 2 000 zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hattrick Łomża |
ale urwał:P
|
|
:)
|
|
hattricka powinni ukarac za wygorowane ceny za driny , placic 17 zl za jacka danielska z cola ?! pozal sie boshe!! tymbardziej ze niewiadomo ile do tej (hoop coli) nalewaja whikacza.... bo pijesz i pijesz i upic sie nie mozesz.dlatego powiem to na glos , NEVer AGAIN , macie jednego klienta mnie a bylo tak pieknie tam zanim zmienil sie wlasciciel. bo świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia.....
|
|
zgadzam się ten lokal był 100% fajniejszy jak był tam poprzedni właściciel, chodziłam tam często, a teraz nawet tam nie zaglądam. Pani na barem z miną srającego kota na pustyni jakoś mnie tam nie urzekła
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |