Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklep wielobranżowy |
Byliście w tym nowym sklepie wielobranżowym na Niemcewicza? Nie wiem czy jest sens tam iść. Jakieś kosmetyki i takie potrzebne rzeczy do domu, wiecie coś o tym i gdzie on dokladnie jest?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklep wielobranżowy |
nie wiemy ale jak sie dowiesz to przyjdz i nam powiec
|
|
Byłem i nie ma sensu, żebyś tam szedł.
|
|
pierwsze słyszę żeby tam był jakiś nowy sklep, chyba że o czymś nie wiem
|
|
zacznijmy od tego gdzie jest niemcewicza?
|
|
news dnia
|
|
znow prymitywna forma reklamy,masz nas wszystkich za kretynow?co kogo obchodzi sklep wielobranzowy, w tym miescie jest takich sklepow od h... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Reklama? Chciałem podzielić się tą wiadomością z forumowiczami, nie raz kupiłem rzecz za niewiadomą jaką sumę, którą można kupić dużo taniej. Przeszedłem się dzisiaj rano tam, to jest na przeciwko kościoła Krzyża Św. Ogólnie to różności, ale myślę że każdy znajdzie coś dla siebie, np kosmetyki lub jakieś rzeczy do domu po na prawde dobrej cenie. Jeśli ktoś kto uważa za reklamę, proszę bardzo, usuwajcie. Ale nie jesteśmy świadomi jakie sklepy nawet są w Łomży, a niektóre zakątki na prawdę mają świetne produkty. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |