czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
opłata recyklingowa??

witam, czy ktoś rejestrował ostatnio auto z zagranicy, czy jest jeszcze opłata recyklingowa?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: opłata recyklingowa??

niestety nadal

coś powyżej 500zł

opłata recyklingowa??

powyżej??? złodzieje, jakiś czas temu było rowno 500 plus opłata w banku, słyszałam że mieli to znieść.

było i jest dalej 500 zł. Możesz jednak ubiegać się o jej zwrot, gdyż jest ona ponoć niezgodna z przepisami. Trzeba zaskarżyć państwo do sądu.

sądzić? to za dużo zachodu, zatrzymam kwitek opłaty, kiedyś dobiorą im się do d... i pewnie będą zwracać wyłudzone pieniądze.

Akurat, możesz się ubiegać o zwrot. Ja się ubiegałam no i co już trzeci rok po zakupie. Żadnych zwrotów nie ma. Żeby były zwroty to by nie było nakazu płacenia. Przecież to logiczne. Najpierw wpłać a na pewno Ci oddadzą :)

Pamiętajcie jedno że największa mafia to RZĄDOWA jest nad wszystkimi mafiami wymuszenia opłaty za śmieszne rzeczy itp.

Od stycznia opłata będzie zniesiona. Ustawa jest przygotowana do przgłosowania

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org