wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PROBLEM OKULISTYCZNY

Od ponad 2 lat mam problem z lewym okiem. Wcześniej były to cykliczne zaczerwienienia, ale od miesiąca oko jest czerwone non stop. Za każdym razem przy tych objawach dostawałam sterydy w kroplach, które pomagały, ale przestały. Wielu okulistów w Łomży (i nie tylko tu) nie potrafi doszukać się przyczyny choroby. Nie jest to też żadne zakażenie ani zapalenie. W zasadzie wszystko jest lux. Oko nie łzawi, nie piecze, jedynie jest ostro zaczerwienione i czasami okrutnie boli (jakby miało za chwilę eksplodować).

Dręczy mnie, że nikt nie potrafi zdiagnozować ogniska choroby :(
O dyskomforcie psychicznym nie wspomnę.
Nie jestem alergiczką. Nie pracuję 24 godz. przed komputerem. Miałam konsultacje z dentystą, który wykluczył powód stomatologiczny.

Może to forum przegląda jakiś lekarz specjalista, który miał już taki przypadek lub mógłby mnie pokierować gdzieś, gdzie ktoś mi w końcu pomoże. Bo do dziś takiej pomocy nikt nie był mi w stanie udzielić.

Będę wdzięczna za uwagi/sugestie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PROBLEM OKULISTYCZNY

A byłaś u dr Siemion ?

Zajrzyj tu i opisz swój problem: http://commed.pl/

@jeden z nas: przejrzałam historię choroby i raczej nie korzystałam z konsultacji dr Siemion. myślisz, że warto iść do niej/do niego? nie powie mi tego, co usłyszałam od pozostałych okulistów, że "trudno powiedzieć co się dzieje"? ci, u których byłam też są polecanymi okulistami.
bardzo mi zależy, żeby ktoś w końcu postawił konkretną diagnozę :/

@Biernaczento: dzięki, na pewno skorzystam.

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Nie masz może problemów z zatokami?
Są przypadki że zatoki powodują ból oka.
Tak wogóle nie masz co się martwić,ja mam gorszy dyskomfort właśnie z tymi zatokami a konkretnie ból czoła i okolice nosa,zatoki czołowe, co dzień większy ból mniejszy i tak już trzeba z tym żyć.

Czapka podstawa, nie przeziębiać głów!!!

jeżeli jesteś zainteresowana lekarzem spoza Łomży podaj emaila , coś Ci podpowiem...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org