Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOTEK |
Może ktoś zauważył w rejonie ulic: Sikorskieg- Wesoła - Strażacka czarnego kotka - miał szeleczki i obróżkę ? Proszę ewentualnie o info.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOTEK |
daj spokój cezar1 ten temat powtarza się co kilka dni
|
|
juz napewno nie zyje
|
|
zdechł jak kot
|
|
tyle kociakow tam sie szfeda
|
|
komuś uciekla pociecha a dzieci sobie jaja robią, wy szybciej zdechniecie jak ten kot
|
|
Re: aska... Dziękuję za delikatne wyrażenie zdania. Wyobraż sobie, że po opublikowaniu tego postu kotek odnakazł się ! Zadzwonili ludzie, do których się przylepił ten kotek; odebrałem go. Przy okazji stwierdzam, że określenia typu "zdechł jak ... " pasują tylko w odniesieniu do spasionych wieprzów, przelanych sadłem, bezmyślnych, czyli chorych . Takich, jak jakiś tam opas szymonek. Dzięki za wsparcie. Pozdr.
|
|
Re:szym... Czy tobie spasiony wieprzu nie jest wstyd?!
|
|
Wszystkie siły nadprzyrodzone mi świadkiem, że natrzaskałbym po ryju tych szymonków i szczebiotki, gdybym tylko wiedział, kim są. Banda kretynów. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
znalazłbym takiego KOTA jak ten szymonek to bym kurVVe zjadł jak NERGAL
|
|
Tego/tą szczebiotkę to bym sama nakopała i szymonka też i zdechłby jak świnia...!!!banda pustaków i tępaków!!!
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |