wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
narzeczeni

orientujecie się jakie są ceny zespołów na rok 2012?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: narzeczeni

3800 to na pewno jak znajdziesz za 3500 tysiąca to cud

My płacimy 2600, wiec bez przesady z tymi cenami. Można było znaleźć coś fajnego za "przyzwoite" pieniądze. Teraz na okres letni raczej wszystko zajęte.

eVe-liNKa..17^

na 2012 już wszystko zajęte? To kiedy trzeba było zamawiać 3 lata wcześniej?
a jaki zespół braliście?

polecam DJ chrismuzic 1600 zł :) gra jak orkiestra , organizuje zabawy , przebieranki . zobacz sam ---------------------> http://chrismusic.pl/pl/home/1/0

Możecie znaleźć zespół za 2000 zł, wystarczy wejść na strone www.planujemywesele.pl, wybrać województwo i dobrze poszukać, na pewno coś znajdziecie...

Tak, właśnie tak jest. Jak my dzwoniliśmy po zespołach około 2 miesiące temu to część z nich miało już po rezerwowane terminy czerwcowe, które nas interesowały. Ja byłam w szoku, myślałam, że to jeszcze za wcześnie na załatwianie takich spraw, a okazało się, że wcale nie. Ceny były różne, od 3000 w górę, nawet jeden zażyczył sobie 6000. Zależy też czego oczekujesz od zespołu, czy żeby grał na żywo czy nie. Jeśli chcesz żeby było też na żywo to wtedy ceny są wyższe.

Damienlks25 sorki źle spojrzałam, chodziło mi o 2011 rok.

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Nasz zespół bierze 3000zł za profesjonalną oprawę wesel i innych zabaw . Mamy świetne nagłośnienie i profesjonalne oświetlenie . Na okres wakacyjny 2011 i 2012 mamy jeszcze wolne miejsca . Jak ktoś potrzebuje to dzwonić pod 789459420 możliwa negocjacja :)

A tak apropo tych zespołów z półki 2000zł . Nie chciał żeby taki zespół grał na moim pogrzebie a co dopiero na weselu :)

A z jakiego zespołu jesteś cxz3?

Stasiek za pincet ci nawet na mandolinie zagra

Zespół Quattro

więcej niż 3tys bym nie zapłaciła kapeli ;p poszukaj zespołu z okolic prrzasnysza... za 2 tys zagrają z dojazdem ;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org