Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
narzeczeni |
orientujecie się jakie są ceny zespołów na rok 2012?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: narzeczeni |
3800 to na pewno jak znajdziesz za 3500 tysiąca to cud
|
|
My płacimy 2600, wiec bez przesady z tymi cenami. Można było znaleźć coś fajnego za "przyzwoite" pieniądze. Teraz na okres letni raczej wszystko zajęte.
|
|
eVe-liNKa..17^ na 2012 już wszystko zajęte? To kiedy trzeba było zamawiać 3 lata wcześniej? a jaki zespół braliście?
|
|
polecam DJ chrismuzic 1600 zł :) gra jak orkiestra , organizuje zabawy , przebieranki . zobacz sam ---------------------> http://chrismusic.pl/pl/home/1/0
|
|
Możecie znaleźć zespół za 2000 zł, wystarczy wejść na strone www.planujemywesele.pl, wybrać województwo i dobrze poszukać, na pewno coś znajdziecie...
|
|
Tak, właśnie tak jest. Jak my dzwoniliśmy po zespołach około 2 miesiące temu to część z nich miało już po rezerwowane terminy czerwcowe, które nas interesowały. Ja byłam w szoku, myślałam, że to jeszcze za wcześnie na załatwianie takich spraw, a okazało się, że wcale nie. Ceny były różne, od 3000 w górę, nawet jeden zażyczył sobie 6000. Zależy też czego oczekujesz od zespołu, czy żeby grał na żywo czy nie. Jeśli chcesz żeby było też na żywo to wtedy ceny są wyższe.
|
|
Damienlks25 sorki źle spojrzałam, chodziło mi o 2011 rok.
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Nasz zespół bierze 3000zł za profesjonalną oprawę wesel i innych zabaw . Mamy świetne nagłośnienie i profesjonalne oświetlenie . Na okres wakacyjny 2011 i 2012 mamy jeszcze wolne miejsca . Jak ktoś potrzebuje to dzwonić pod 789459420 możliwa negocjacja :)
|
|
A tak apropo tych zespołów z półki 2000zł . Nie chciał żeby taki zespół grał na moim pogrzebie a co dopiero na weselu :)
|
|
A z jakiego zespołu jesteś cxz3?
|
|
Stasiek za pincet ci nawet na mandolinie zagra
|
|
Zespół Quattro
|
|
więcej niż 3tys bym nie zapłaciła kapeli ;p poszukaj zespołu z okolic prrzasnysza... za 2 tys zagrają z dojazdem ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |