wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wynik ŁKS ?

wie ktoś?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wynik ŁKS ?

5:1 http://www.lks.4lomza.pl/

mam pytanko, czy wiecie moze czemu lampy na stadionie nie swiecily w pełni, wszystkie maszty byly zapalone ale nie swiecily w calosci??

Problemy techniczne chyba . Stadion nie jest jeszcze skończony i stąd takie rzeczy . Mecz z Legią był tylko inauguracją oświetlenia . Otwarcie stadionu jeszcze przed nami :)

Z młodzieżową drużyną Legi więc nie ma się czym podniecać. Kiedyś graliśmy z Jagą jak równy z równym, a teraz? nie ma drużyny z której miasto może być dumne. Dzięki bogu Jagiellonia broni honoru województwa i to jak:D

wypowiedzi misia fazi jak jego można między bajki włożyć...

Taka prawda lomzerman nie chce nikogo obrażać, ale patrząc na tą drużynę to jest piłka amatorska. Ale brawo dla nich za chęci.

To rusz się i sam pobiegaj:) zobaczymy jak tobie to wyjdzie.

"Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".

Amatorszczyzna to stado wulgarnych idiotów, która podszywa się pod kibiców, ubliżając notorycznie drużynie przyjezdnej ...

kejmil:

Już tłumaczę. Stadion, jak wiesz, jest wielofunkcyjny. Zapewne zauważyłeś, że lampy są ustawione na masztach pod różnymi kątami. WSZYSTKIE lampy mają być włączane jedynie w przypadku imprezy lekkoatletycznej, by doświetlić bieżnię. Na boisko są skierowane jedynie te, które świeciły się wczoraj.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

misio fazi - policz mi grających wychowanków, rodowitych śledzi w Twojej ukochanej Jadze i policz wychowanków grających w każdym meczu mojego ukochanego ŁKS-u. Wstyd, to Ty przynosisz Łomży, a Jaga to nie jest polski klub!

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org