Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaproszenia na kolację!!! |
Witam Chcecie Państwo zjeść pyszną kolację( nie wychodząc z domu), którą przygotuję bezpłatnie dla Was i Waszych znajomych i przy okazji dowiedzieć się kilku ciekawych rzeczy o zdrowym odżywianiu ? Wszelkie pytania o szczegóły proszę kierować na maila: majach@onet.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaproszenia na kolację!!! |
Co sprzedajesz? ... stać Cię na zorganizowanie kolacji, a na reklamę już nie? Jakoś nie mam zaufania...
|
|
To jakiej firmy reklamujesz garnki??? AMC czy Zeptera???
|
|
Kolego/Koleżanko majach, Spamujesz na forum, a to bardzo nieładnie. To daje obraz Twojej działalności... Pytałem na forum i liczyłem na odpowiedź również na forum. Po co ta prywatna wiadomość, w dodatku kłamstwo "w odpowiedzi na maila..." Dla zainteresowanych, wklejam mail od majach (tak na przyszłość, gdybym miał pytania, to sam wysłałbym mail do Ciebie - nie spamuj). Pozdrawiam. Witam !!! W odpowiedzi na maila informuję,że prezentuję możliwości bardzo fajnego, wysokiej klasy sprzętu, który ułatwia szybkie, tanie i zdrowe odżywianie. Takie spotkanie jest bezpłatne i nie zobowiązuje do sprzedaży. Jeśli jesteś zainteresowany spotkaniem podaj numer do kontaktu zadzwonię i wyjaśnię więcej. Pozdrawiam
|
|
Może masz rację, chyba to był zły pomysł umieszczania takiego tematu na forum. Jeśli uznaliście to za spam, przepraszam nie takie były moje intencje. I nie sprzedaję garnków, pościeli itp. Pozdrawiam
|
|
Ja bym dodał do tej treści maila: "nie zobowiązuje do kupna(zakupu)..." - taki detal, ale istotny...:) Trzeba poprawnie formułować takie informacje.
|
|
OK., nic strasznego się nie stało. Pozdrawiam, M
|
|
Zdrowa żywność i nie są to garnki - ciekawe. Chyba ktoś sam sobie zaprzecza. Nie ładnie robić z ludzi na siłę głupich:)
|
|
A ja napisałem do majach i okazało się, że oferuje sprzęt AGD który doskonale znam, ponieważ posiadam taki od jakiegoś czasu. THERMOMIX mówi Wam to coś? Założe się że nie, więc wykorzystajcie Google. P.S. Czytając to forum coraz barziej widzę jak łatwo traktujecie każdą sprawę z góry! Przecież to takie łatwe prawda? Pozdrawiam
|
|
Wiesz McFly, jakoś mnie to nie przekonuje, tym bardziej, że to Twój pierwszy post... reklamy ciąg dalszy? Pomijając ten fakt, nie przyszło Ci do głowy, że istnieje taki dział, jak ogłoszenia - skoro już nie stać ... na reklamę? Heh..., zrobić śmietnik z forum i jeszcze mieć pretensje... Powodzenia w "biznesie".
|
|
100mario powiem tylko tyle: Całe to forum to jeden wielki śmietnik (przejrzałem je troche) Nie robię żadnej reklamy tylko w przeciwieństwie do poprzedników (którzy według Ciebie mają więcej niż jeden wpis na forum i teoretycznie są wiarygodni) mam coś do powiedzenia w tym temacie i nie traktuję każdego postu jako usilna reklama. Ale każdy ma swoje zdanie.
|
|
w rolach głównych wystapili: majach (---.lomza.vectranet.pl) jako reklamodawca McFly (---.lomza.vectranet.pl) (2posty) jako reklamodawca w roli zadowolonego klienta i wszystko jasne ...dziękuje za uwagę
|
|
jak widac, zeby cos sprzedawac, trzeba tez troche miec poukladane w glowie... kolega sam inteligencja nie grzeszy, a co gorsza, mysli ze pozostali sa tak samo glupi jak on sam i sie nie domysla o co chodzi. Prawda jest taka, ze jak czlowiek poczuje ze jest manipulowany podczas procesu sprzedazy, to raczej danego towaru nie zakupi. Manipulacja = oszustwo - a to juz wplywa na ludzkie poczucie godnosci.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |