Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zewnętrzna karta telewizyjna |
Mam pytanie czy karty telewizyjne działają też w drugą stronę czyli czy obraz z laptopa przerzucę na tv. Pytanie stąd, że na allegro znalazłem kartę tv pod usb z wyjściem s-video, więc pytania czy to możliwe?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zewnętrzna karta telewizyjna |
Pytanie jaki telewizor, jakie ma wejścia jeśli ma D-SUB lub DVI (zwykłe monitorowe), wystarczy, że kupisz kabel do podłączenia monitora do telewizora właśnie z taką " końcówką" (sprawdź jakie masz wyjście z lapka czy D-SUB czy DVI) Jeśli masz np. DVI to możesz kupić lepszy kabel DVI > HDMI, wtedy zależności od tv możesz mieć HD Ready lub Full HD.
|
|
Dzięki Marek za zainteresowanie. Niestety tv posiada tylko wyjście euro i dlatego szukam jakiegoś sensownego wyjścia ;/ da się coś na to poradzić?
|
|
Jakby co to mam na sprzedanie nowa zewnętrzną kartę TV firmy manhattan w atrakcyjnej cenie. Sprzęt jest nowy nie uzywany. ( http://www.manhattan-products.com/en-US/products/6601-hi-speed-usb-2-0-analog-tv-stick )
|
|
nikt nie kupi karty z manhatanu
|
|
ale Ty dowciapny uhhhh... sam jesteś z manhatanu... ;p ;p
|
|
Pytanie dalej aktualne czy ona spełni moje oczekiwania co do tego sprzętu. Obraz z laptopa na tv. Proszę o odp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |