Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UFO |
Czy UFO istnieje ? Czy Obcy już od tysięcy lat przyglądają się nam? A może pomagają? Świadczyłyby o tym stare rzeźby, malowidła i inne dzieła artystów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UFO |
Dzieciaku czy ty na prawdę nie masz co robić?czekaj tylko powiem matce o ocenach w szkole, jak pójdzie do wychowawczyni i zobaczy to tak cię załatwi że przez rok czasu nie będziesz widział komputera. Bajek za dużo oglądasz i co się w nocy ufo przyśniło. Zamiast matce chałupe posprzątać czy talerze zmyć to tylko tv i komputer.
|
|
Nikt nie jest idealny . . . Oprócz Mnie Oczywiście.!! ; ))
|
|
Ja uważam że istnieje. Może nie UFO jako UFO wykreowane przez Hollywood, lecz po prostu inne życie po za Ziemią.
|
|
ludzie toć bozia jak to przeczyta to do nieba niet Także zastanówcie sie czy fufu jest czy niet
|
|
Masz ufo w glowie szymonek . ;) ;)
|
|
obcy sa wszedzie, widac to na tym forum. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Polecam film" Ancient Aliens" jest to dokument gdzie jest przedstawione wiel dziwnych dowodów na istnienie zycia na innych planetach i wiele innych ciekawych tematów przedstawionych przez tęgie umysły naszego globu.W filmie tym nawet kosciuól nie zaprzecza istnienia innej cywilizacji.Dowody w nim przedstawione na obecnosc obcych na ziemi moga zadziwic nawet najbardziej zagorzałych sceptykow. Do sciągniecia z tego linku: http://torrenty.org/torrent/527041#k Niestety jest to torrent platny.... Ale polecam film I liga... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
bez słów
|
|
Na te tematy tez jest tam wiele wyjasnien....Niemozliwe ze w tak wielkim wszechswiecie my jestesmy jedyna cywilizacja....Gdzies tam ktos zyje i moze zadaje te same pytania... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
UFO jest to niezidentyfikowany obiekt latający a nie te "ufoludki",
|
|
Tak neko645 pewnie ten obiekt lata sam co???? Pusty....dzieki za rozwiniecie skrotu UFO....Unidentified flying object ....tu masz oryginal... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
UFO stworzył Hitler
|
|
ostatnio ruscy TUPOLEWA pomylili z UFO ! przestan wierzyc w ufo ;P
|