wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
GRUBY BENEK PORAŻKA ??

Witam, zamówiliśmy z kolegą dzisiaj pizze z GB to co dostaliśmy to jakiś placek serowy tzn rozpłaszczona buła z serem, nie da się tego jeść czy ktoś jeszcze zauważył jak pogorszyła się tam PIZZA ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: GRUBY BENEK PORAŻKA ??

raz zjadłem tam pizze i powiedziałem ze więcej tam nie zjem :) nie wiem czy trafilem na słaby wyrób czy ogolnie tam jest nie dobra pizza bo slyszalem ze duzo osob poleca benka :D ogolnie lokal spoko itd zmienia kucharke to sie przejde obadac drugi raz

Miałem to samo co autor tematu:

otwieram pizze a tam jakieś kluchy, ser nieroztopiony w sumie trudno to bylo nazwać serem, nie wiem co to, ale to był mój ostatni zakup w GB.

Przyznam, że na początku byłem zachwycony pizzą, ale teraz nawet okropnie wygląda.

dlatego pizze trzeba zamawiac w lokalach, ktore sa od lat i nadal ciesza sie dobra opinia, ja tam nie przepadam za nowosciami i eksperymentami, szczegolnie jesli chodzi o jedzenie

jakość placków się zmienia chyba z dnia na dzień nie nadążysz, ale BENEK wracaj do początkowych standardów bo to co teraz jest to chała z serem a nie PIZZA

powinienes dostac jeszcze kopa w d.upe od dostawcy

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

to nawet nie można nazwać serem, bardziej mi to przypomina suchy makaron, kiedyś była lepsza

adamos wcinasz takie gnioty z serem co ?? idź sobie po-heilować z chłopakami z oNR

adamos takich jak ty polaków to brzeszczotem po jajach

"forever" nie oczekuj kultury od chama i rasisty adamosxa.

Kilka razy jadłęm u nich pizzę i tak mnie zniesmaczyła, że odechciało mi się

do dzisiaj (chyba już rok mija). I jeśli kiedykolwiek wróci mi na nią ochota, to

na pewno nie u GB

Wracając do tematu czy każda pizza jest tak spaprana u nich ?? bo na początku była o wiele lepsza ten temat ma na celu zwrócenie uwagi GB zmieńcie to bo będziecie świecić pustkami @!!

GB na miejscu jest dobra, na wynos fatalna

mowisz ,ze spaprana ? ciekawe

w Benku jadłem w sierpniu, ale faktycznie w lokalu pizza była OK, chociaż mam zastrzeżenia jeśli chodzi o dużą, a megawypas. Jednego dnia jadłem dużą, a drugiego megawypas i nie zauważyłem różnicy co do ilości składników. Wlokalu mi nawet smakowała (ale bez rewelacji), to zamówiona do domu była tak jak powyżej opisano "gniot" mało składników, sam placek i ser....

pozdrawiam da grasso - w niedziele pizze były naprawdę super(idealnie wypieczone i starannie zrobione, składników w sam raz-Super i dziękuję:))

odpier***** się od ONR-u, bo się serem z bena udławicie :D

aaa co to te GB?

Gigabajt jak nie wiesz co....hahaha...pytanie za 100pkt....

Ziemia jest piekłem innej planety.

jadłem od nich pizze caly 1 raz i to na początku (taka sobie), mimo wszystko wole Diavolo a w drugim rzędzie Presto!!!! polecam

buahhahaa jaki placek hahahhaha

Też ostatnio wybrałem sie do Benka tego grubego oczywista :),bylem pierwszy i ostatni raz !
Jednym słowem "MAMAŁYGA"
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mama%C5%82yga
Albo coś jest serem ,albo nie(ser-produkt seropodobny).)(ciasto-dobrze nie wyrobione,szelest mąki między zębami,zakalec).
Zapraszamy do GB codziennie, 24h na dobę,na okrętaka, do tzw. pizzy weź koniecznie Colę za 1zł bo tylko ona ma smak.

Tak samo ja ostatnio zamówiłem do domu to normalnie masakra, jakaś wodnista była a ser dziwny. Nie ma to jak da grasso, tam to jest dopiero prawdziwa pizza. Gb bierz od nich przepis albo nie wiem co bo tracisz klientów.

...

Racja ,DaGrasso rządzi

W Grubym Benku jadłam pizzę w zeszłym tygodniu.Była bardzo dobra.

MAMAŁYGA BAUBAUHAUHAUB dobre MR X dobre :)

Tez zamawialem z tydzien temu i porazka byla. Dokladnie to samo, ser nieroztopiony dobrze, ciasto jakos dziwnie wygladajace, ogolnie marne wrazenie. A od dluzszego czasu zamawialem i bylo ok. Pewnie jakas zmiana kucharza czy cos...

Zoptymalizowana pizza

Czy wiesz jaki ser dostajesz na pizzy?

Jeżeli to pizza z sieci pizzerii lub mrożonka to można być pewnym, że to wyrób seropodobny.

Normalny ser robi się z mleka. Na różne sposoby (dodatek enzymów, zakwaszenie, podgrzanie) wytrąca się z mleka białka i tłuszcze i powstaje ser. W zależności od rodzaju sera do wyprodukowania 1 kilograma potrzeba od kilku do kilkunastu litrów mleka.

Wyrób seropodobny (tzw. ser analogowy) produkuje się z rafinowanych olejów roślinnych, białek mleka, mleka w proszku, skrobii kukurydzianej, pszennej lub ziemniaczanej i innych substancji. Dzięki takiej technologii wyrób seropodobny jest dużo tańszy od sera (około 10 zł za kilogram). Do wyrobu zwykle używa się rafinowanego oleju palmowego bo jest wyjątkowo tani (aktualnie w hurcie mniej niż 3 zł za kilogram).

Nadmiar tłuszczów to nic dobrego, w tym szczególnie rafinowanych olejów, a zwłaszcza palmowego jeżeli wierzyć ostatnim doniesieniom naukowców.
Okazuje się, że idziemy z postępem i można jeszcze taniej i w ogóle bez mleka

[url}http://www.czarnarzepa.pl/2010/05/zoptymalizowana-pizza.html

i wszystko jasne oni dają tyle tego "sera" bo on jest robiony z margaryny .......smacznego.

http://www.czarnarzepa.pl/2010/05/zoptymalizowana-pizza.html

może oszczędności?

na pewno ale czemu moim kosztem i innych

GB - suX...

DIAVOLO 4life! Najlepsza pizzeria w Lomzy ;)

ostatnio kumpel u nich lazanie zamówił haha, ale miałem ubaw jak ujrzałem jego minę gdy otwierając wieczko, tego nawet sporawego srebrnego opakowania zapytał "gdzie to kur*wa jest !?!?", haha sam zajrzałem i dostrzegłem kawałek jakiegoś klucha na pół, nawet mniej niż pół tego pudełka, koleś splunął popił cocolą (1l za 6.50) i poszedł zapalić, aby zmienić smak tego ich arcydzieła

porażkaaaa na dowóz ... co sie z nimi stało... nigdy więcej Grubego Benka !!!

a pod serem innych składników próżno szukać. U mnie było kiedyś to samo, widzę, że mało się zmieniło.

Byłem dziś, moim zdaniem nic specjalnego, lepsza w chilli pizza, choć koledze nawet smakowało.

nie dobra pizza

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

ty payounk to normalny jesteś?

payounk (---.cust.nova.is)
I warto było wczoraj tyle pić?Palenie zastąpiłeś dopalaczami.

Raz zamowilam i wurzucilam cala pizze!
Byla paskudna, strasznie slona i wodnista!!!!
Nie wiem co to wogole bylo......:(
szkoda gadac;/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org