Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GRUBY BENEK PORAŻKA ?? |
Witam, zamówiliśmy z kolegą dzisiaj pizze z GB to co dostaliśmy to jakiś placek serowy tzn rozpłaszczona buła z serem, nie da się tego jeść czy ktoś jeszcze zauważył jak pogorszyła się tam PIZZA ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GRUBY BENEK PORAŻKA ?? |
raz zjadłem tam pizze i powiedziałem ze więcej tam nie zjem :) nie wiem czy trafilem na słaby wyrób czy ogolnie tam jest nie dobra pizza bo slyszalem ze duzo osob poleca benka :D ogolnie lokal spoko itd zmienia kucharke to sie przejde obadac drugi raz
|
|
|
Miałem to samo co autor tematu: otwieram pizze a tam jakieś kluchy, ser nieroztopiony w sumie trudno to bylo nazwać serem, nie wiem co to, ale to był mój ostatni zakup w GB. Przyznam, że na początku byłem zachwycony pizzą, ale teraz nawet okropnie wygląda.
|
|
dlatego pizze trzeba zamawiac w lokalach, ktore sa od lat i nadal ciesza sie dobra opinia, ja tam nie przepadam za nowosciami i eksperymentami, szczegolnie jesli chodzi o jedzenie
|
|
jakość placków się zmienia chyba z dnia na dzień nie nadążysz, ale BENEK wracaj do początkowych standardów bo to co teraz jest to chała z serem a nie PIZZA
|
|
powinienes dostac jeszcze kopa w d.upe od dostawcy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
to nawet nie można nazwać serem, bardziej mi to przypomina suchy makaron, kiedyś była lepsza
|
|
adamos wcinasz takie gnioty z serem co ?? idź sobie po-heilować z chłopakami z oNR
|
|
adamos takich jak ty polaków to brzeszczotem po jajach
|
|
"forever" nie oczekuj kultury od chama i rasisty adamosxa.
|
|
Kilka razy jadłęm u nich pizzę i tak mnie zniesmaczyła, że odechciało mi się do dzisiaj (chyba już rok mija). I jeśli kiedykolwiek wróci mi na nią ochota, to na pewno nie u GB
|
|
Wracając do tematu czy każda pizza jest tak spaprana u nich ?? bo na początku była o wiele lepsza ten temat ma na celu zwrócenie uwagi GB zmieńcie to bo będziecie świecić pustkami @!!
|
|
GB na miejscu jest dobra, na wynos fatalna
|
|
mowisz ,ze spaprana ? ciekawe
|
|
w Benku jadłem w sierpniu, ale faktycznie w lokalu pizza była OK, chociaż mam zastrzeżenia jeśli chodzi o dużą, a megawypas. Jednego dnia jadłem dużą, a drugiego megawypas i nie zauważyłem różnicy co do ilości składników. Wlokalu mi nawet smakowała (ale bez rewelacji), to zamówiona do domu była tak jak powyżej opisano "gniot" mało składników, sam placek i ser.... pozdrawiam da grasso - w niedziele pizze były naprawdę super(idealnie wypieczone i starannie zrobione, składników w sam raz-Super i dziękuję:))
|
|
odpier***** się od ONR-u, bo się serem z bena udławicie :D
|
|
aaa co to te GB?
|
|
Gigabajt jak nie wiesz co....hahaha...pytanie za 100pkt.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
jadłem od nich pizze caly 1 raz i to na początku (taka sobie), mimo wszystko wole Diavolo a w drugim rzędzie Presto!!!! polecam
|
|
buahhahaa jaki placek hahahhaha
|
|
Też ostatnio wybrałem sie do Benka tego grubego oczywista :),bylem pierwszy i ostatni raz ! Jednym słowem "MAMAŁYGA" http://pl.wikipedia.org/wiki/Mama%C5%82yga Albo coś jest serem ,albo nie(ser-produkt seropodobny).)(ciasto-dobrze nie wyrobione,szelest mąki między zębami,zakalec). Zapraszamy do GB codziennie, 24h na dobę,na okrętaka, do tzw. pizzy weź koniecznie Colę za 1zł bo tylko ona ma smak.
|
|
Tak samo ja ostatnio zamówiłem do domu to normalnie masakra, jakaś wodnista była a ser dziwny. Nie ma to jak da grasso, tam to jest dopiero prawdziwa pizza. Gb bierz od nich przepis albo nie wiem co bo tracisz klientów. ...
|
|
Racja ,DaGrasso rządzi
|
|
W Grubym Benku jadłam pizzę w zeszłym tygodniu.Była bardzo dobra.
|
|
MAMAŁYGA BAUBAUHAUHAUB dobre MR X dobre :)
|
|
Tez zamawialem z tydzien temu i porazka byla. Dokladnie to samo, ser nieroztopiony dobrze, ciasto jakos dziwnie wygladajace, ogolnie marne wrazenie. A od dluzszego czasu zamawialem i bylo ok. Pewnie jakas zmiana kucharza czy cos...
|
|
Zoptymalizowana pizza Czy wiesz jaki ser dostajesz na pizzy? Jeżeli to pizza z sieci pizzerii lub mrożonka to można być pewnym, że to wyrób seropodobny. Normalny ser robi się z mleka. Na różne sposoby (dodatek enzymów, zakwaszenie, podgrzanie) wytrąca się z mleka białka i tłuszcze i powstaje ser. W zależności od rodzaju sera do wyprodukowania 1 kilograma potrzeba od kilku do kilkunastu litrów mleka. Wyrób seropodobny (tzw. ser analogowy) produkuje się z rafinowanych olejów roślinnych, białek mleka, mleka w proszku, skrobii kukurydzianej, pszennej lub ziemniaczanej i innych substancji. Dzięki takiej technologii wyrób seropodobny jest dużo tańszy od sera (około 10 zł za kilogram). Do wyrobu zwykle używa się rafinowanego oleju palmowego bo jest wyjątkowo tani (aktualnie w hurcie mniej niż 3 zł za kilogram). Nadmiar tłuszczów to nic dobrego, w tym szczególnie rafinowanych olejów, a zwłaszcza palmowego jeżeli wierzyć ostatnim doniesieniom naukowców. Okazuje się, że idziemy z postępem i można jeszcze taniej i w ogóle bez mleka [url}http://www.czarnarzepa.pl/2010/05/zoptymalizowana-pizza.html i wszystko jasne oni dają tyle tego "sera" bo on jest robiony z margaryny .......smacznego.
|
|
|
może oszczędności?
|
|
na pewno ale czemu moim kosztem i innych
|
|
GB - suX... DIAVOLO 4life! Najlepsza pizzeria w Lomzy ;)
|
|
ostatnio kumpel u nich lazanie zamówił haha, ale miałem ubaw jak ujrzałem jego minę gdy otwierając wieczko, tego nawet sporawego srebrnego opakowania zapytał "gdzie to kur*wa jest !?!?", haha sam zajrzałem i dostrzegłem kawałek jakiegoś klucha na pół, nawet mniej niż pół tego pudełka, koleś splunął popił cocolą (1l za 6.50) i poszedł zapalić, aby zmienić smak tego ich arcydzieła
|
|
porażkaaaa na dowóz ... co sie z nimi stało... nigdy więcej Grubego Benka !!!
|
|
a pod serem innych składników próżno szukać. U mnie było kiedyś to samo, widzę, że mało się zmieniło.
|
|
Byłem dziś, moim zdaniem nic specjalnego, lepsza w chilli pizza, choć koledze nawet smakowało.
|
|
nie dobra pizza
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
ty payounk to normalny jesteś?
|
|
payounk (---.cust.nova.is) I warto było wczoraj tyle pić?Palenie zastąpiłeś dopalaczami.
|
|
Raz zamowilam i wurzucilam cala pizze! Byla paskudna, strasznie slona i wodnista!!!! Nie wiem co to wogole bylo......:( szkoda gadac;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |