Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moja propozycja ----------ignorowac SZCZEBIOTKE |
niech wypisuje co chce a traktowac jakby jej nie bylo!!!!!!!! ZABOLI. wyprowadzily mnie jej wpisy na temat smierci dziecka ---------- o wiele za daleko sie posunela , gdyby zostala skrzywdzona przez zycie ale normalny czlowiek tak nie postepuje jak ona w tym szczegolnym wypadku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moja propozycja ----------ignorowac SZCZEBIOTKE |
dziwie sie ze ją czytasz...
|
|
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppp!
|
|
szczebiotka a kto to ?
|
|
to ja
|
|
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
szczebiotka ja też mogę cię ignorować ????
|
|
A tak ogólnie to k.u.r.w.a zima idzie
|
|
zima przyjdzie i pojdzie :)) a szczebiotka dalej bedzie psula krew nawet w sprawch szczegolnie delikatnych.
|
|
A dla mnie Admin (jeśli jest tutaj taki) jest zwyczajnym śmieciem, nierobem i totalnym kretynem że nic z tą szczebiotką i jasiem śmietaną nie zrobił.!!!!!!!!! ...
|
|
Tacy jak szczebiotka czy jasiu też są na forach potrzebni. Trochę luzu... albo nie czytać. Ja tam wolę tę dwójkę niż takich, co tylko rzucają wiązankami i obrażają wszystkich, kto się z nimi nie zgadza. Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
szczebiotka ma specyficzne poczucie humoru i tyle ja ją lubię, nikogo nie obraża, bywa zabawna, nie daje się prowokować, za to potrafi doprowadzić do szewskiej pasji sztywniaków i dobrze
|
|
Bo to jest moja szczebusia :):):):):):) ___B___(█)(█)______(█)(█) __U__(█)(█)(█)_____(█)(█)(█) _Z__(█)(█)(█)(█)_(█)(█)(█)(█) I___(█)(█)(█)(█)_(█)(█)(█)(█) _A____(█)(█)(█)(█)(█)(█)(█) __K!______(█)(█)(█)(█)(█) ____ZAWSZE__(█)(█)(█) __O TOBIE_____(█)(█) ____PAMIĘTAM___(█) ◕♥◕
|
|
To weś ją do parnika zrób z nią porządek i żyjta długo i szczerbato ;)
|
|
to stara głupia baba co o niczym pojęcia nie ma a wszędzie się udziela..
|
|
_____@@@@____@@@@ ____@______@_@______@ ____@_______.@_______@ ______@____SZCZEB___@ ________@____CIA __@ __________@_____@ ____________@_@ _____________.@
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
dziekuje za mile slowa, nie spodziewalam sie tak przyjaznych slow, przyzwyczajona jestem do obelg i do totalnej ignorancji, wyzwisk kilka osob z tego forum chcialo zebym odeszla, ale sa i tacy ktorzy lubia moja paplanine o byle czym, to tyle, wiem ,ze co poniektorym jestem winna tych kilka slow sympatii i wdziecznosci
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |