wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fajny facet pilnie poszukiwny!!!

Mam kolezanke, tylko chyba za duzo wymagajaca jesli chodzi o facetow(jak na dzisiejsze czasy, dlatego jest do tej pory sama), ale chce jej pomoc znalezc druga polowke.Prosze czytajacych o powage, gdyz pisze calkiem na serio i oczekuje jednoczesnie odpowiedzi od tych, ktorzy sa naprawde zainteresowani i odpowiadaja wymaganiom mojej superkolezanki. To 28latka o czarnych wlosach, ciemnych oczach, pieknym szczerym usmiechu i zgrabnej sylwetce. Jest bardzo pogodna, szczera i ciepla. Mieszka na wsi, ale pracuje w miescie. Poza tym pieknie spiewa. Jezeli ten post bedzie czytal fajny facet o typie poludniowca, wysoki i koniecznie BEZ NALOGOW, to prosze o odzew najchetniej ze zdjeciem na e-mail: monis108@op.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fajny facet pilnie poszukiwny!!!

ok puszam mail.

hehe

czekam wiec panie"profesorze"

A jakieś sporty uprawia?

niestety nie!

a młodszy może być??

Ale jak bym zaczął się z nią spotykać to by zaczęła uprawiać te sporty?:P

to zalezy o ile? bo o rok czy gora dwa pewnie tak!

Ale jak bym zaczął się z nią spotykać to by zaczęła uprawiać te sporty?:P

mysle ze tak!!!

a jakies zdjecie czy cos w tym stylu mozna?

to ciekawe czy dobra w te klocki sportowe

Autor: skubi18 (---.xdsl.centertel.pl)
Data: 15-11-10 09:54

a jakies zdjecie czy cos w tym stylu mozna?

nie niestety nie mozna!!! podalam swoj e-mail w nadziei, ze otrzymam super oferty od super facetow,i to ONA bedzie decydowac, z kim sie umowi na randke, a nie odwrotnie! Zaznaczylam ze pisze calkiem serio!!!

Autor: Profesor (---.elomza.pl)
Data: 15-11-10 09:55

to ciekawe czy dobra w te klocki sportowe

widac panie "profesorze" ze traktuje Pan te sprawe nie na serio, i wyglada na to ze mysli Pan jak typowy facet, czyli.....???

Troszkę bez sensu. Bo chciałbym wiedzieć z kim się umawiam i jak ta osoba wygląda... wątpię że jakiś facet pójdzie na taką "randkę w ciemno".....

jakiś brzydki napewno pojdzie, ona pewnie tez nie za piękna :)

sory, ale to ja ustalę czy jest warta zeby sie ze mna spotkac

Autor: skubi18 (---.xdsl.centertel.pl)
Data: 15-11-10 10:07

Troszkę bez sensu. Bo chciałbym wiedzieć z kim się umawiam i jak ta osoba wygląda... wątpię że jakiś facet pójdzie na taką "randkę w ciemno".....

jak najbardziej z sensem: ONa wybiera, nawiazuje kontakt telefoniczny, rozmawiacie poznajecie sie troche, ona dale ci swoje zdjecie i jesli spodoba ci sie, to sie umawiacie, to takie dziwne??? chyba nie umawiales sie na randki!?

skoro mieszka na wsi, to zapytajcie czy ojciec ma dużo krów i czy daje do mleczarni w Piątnicy bo tam najlepiej płacą, takie info też ma znaczenie...

Autor: Profesor (---.elomza.pl)
Data: 15-11-10 10:09

jakiś brzydki napewno pojdzie, ona pewnie tez nie za piękna :)

Uwierz mi, naprawde ladna dziewczyna!!! Nie slyszales o wielu pieknych kobietach, ktore sa samotne , bo wielu facetow wlasnie takich sie boi??? ona jest naprawde super i szuka superfaceta!!!

: Donald (---.elomza.pl)
Data: 15-11-10 10:20

skoro mieszka na wsi, to zapytajcie czy ojciec ma dużo krów i czy daje do mleczarni w Piątnicy bo tam najlepiej płacą, takie info też ma znaczenie...

moze i ma dla materialisty, jej ojciec niestety nie zyje!!!

czy żonaty i z lekkim nałogiem alkoholowym też się łapie ?

przykro mi, ale musze powiedzic zdecydowane NIE

skoro mieszka na wsi, to zapytajcie czy matka ma dużo krów i czy daje do mleczarni w Piątnicy bo tam najlepiej płacą, takie info też ma znaczenie...

jaki ma przebieg?w jakim stanie podwozie?bita czy nie bita?jak sie prowadzi?prosze o konkrety

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Donald i Kaligulik odpadaja z gry!!! Obaj nie sa zainteresowani, wiec szkoda mi czasu na jakiekolwiek reakcje na ich posty, a dodatkowo z tym drugim nie lubimy sie, jasne wiec,ze nie moglabym zaproponowac mu spotkania z kolezanka.

żenada

szanelka tez odpada, a to oznacza brak mojej reakcji!!!!

skoro z niej takie bustwo to nic dziwnego ze nikogo nie znajdzie.

wyglad nie jest najwazniejszy.

niech sie zacznie skromniej obnosic to moze ktos sie zainteresuje!

właśnie widać brak Twojej reakcji :)

już ja widze jaka ona piękna... tam nawet stado krów by nikogo nie skusiło.

kazda kobieta mysli tak samo, musi być wysoki przystojny bogaty a to ze bedzie katowaś i zdradzać po slubie to pikuś,hehe,
jesk takie powiedzenie "z ładnej miski sie nie najjesz, tylko z pełnej"
a teraz do panów, jako wolicie panne na żonke, super ładno modelke która po ślubie bedzie liczyc wasz hajs i malowac paznokcie itd czy z wyglodu przecietno która tez pujdzie do pracy bedzie wam pomagac i bedzie dobrą żoną? no jako wolicie?

wlasnie o to chodzi, ze bóstwem nie jest ,ale jest naprawde ladna, absolutnie nie obnosi sie z niczym, jest skromna i uczciwa i uwierz mi jak slyszy komplement pod swoim adresem, to nie obrasta w piorka. Jesli znajdzie madrego faceta, to napewno jej sie ulozy. Byc moze nie natrafila na tego, ktory rozumie tak jak ona.

to po co jej zdjecie? co jest dla niej wazniejsze? ja wiekowo nie pasuje, mam 22 lata, ale wiem ze trudno znalesc dziewczynę, szukam i co mam z tego, kazda to imprezowa i rozrywkowa która patrzy na wyglad i majo mnie gdzies bo co, bo waze 95 kg przy 179cm sama widzisz, o charakter sie nie pytają.heh

Paula11 nie rób nic na siłę facet sam dla koleżanki się znajdzie tu na tym forum są sami id...ci sama widzisz oni nie traktują tego poważnie.

luka.s zgodze sie z Tobo, Paula11 nawet jak znajdziesz chłopaka dla kolazenki to jak jej nie wyjdzie to bedzie Twoja wina

StalowaŁapa (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 15-11-10 11:14

to po co jej zdjecie? co jest dla niej wazniejsze? ja wiekowo nie pasuje, mam 22 lata, ale wiem ze trudno znalesc dziewczynę, szukam i co mam z tego, kazda to imprezowa i rozrywkowa która patrzy na wyglad i majo mnie gdzies bo co, bo waze 95 kg przy 179cm sama widzisz, o charakter sie nie pytają.heh

Milosc!!! to bardzo wazne dla niej i zrozumienie! kazda kobieta tego chce!!! kazda kobieta tez ma swoj ideal mezczyzny!!! Byc moze o takim tylko marzy i nie widzi "tych obok". Nie jest z tych imprezkowych i rozrywkowych. 22 lata, to chyba odpada, zycze ci powodzenia!!!

szukam wiec dalej, panowie, gdzie jestescie, czy ci ladni sa zajeci, czy w ogole takich nie ma??? chociaz sa, bo sama takich widuje na ulicy, tylko pytanie czy wolni???

ja nawet nie podbijam bo mam juz dosyc takich lasek, ale równiez zycze powodzenia.heh

Autor: luka.s (178.56.153.---)
Data: 15-11-10 11:18

Paula11 nie rób nic na siłę facet sam dla koleżanki się znajdzie tu na tym forum są sami id...ci sama widzisz oni nie traktują tego poważnie

dzieki za wsparcie, pewnie i masz racje, ale mam tez nadzieje, ze zalogowanych jest wiecej tylko nie pisza, bo widza, ze nie ma sensu "rozmawiac"

Autor: StalowaŁapa (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 15-11-10 11:22

luka.s zgodze sie z Tobo, Paula11 nawet jak znajdziesz chłopaka dla kolazenki to jak jej nie wyjdzie to bedzie Twoja wina

raczej nie!!! nie jednej kolezance doradzalam w zwiazku i nie zaluja!!!

A ja, to z wielka radoscia umówiłbym się na taką randkę w ciemno.... echh....

iamwaitingforyourletter@wp.pl

nadal czekam, tylko na jakis czas sie wylaczam, narazie!!!

Autor: arsen (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 15-11-10 11:46

A ja, to z wielka radoscia umówiłbym się na taką randkę w ciemno.... echh....

iamwaitingforyourletter@wp.pl

czekam zatem na e-maila, patrz wyzej!!!

zy ci ladni sa zajeci, czy w ogole takich nie ma??? chociaz sa, bo sama takich widuje na ulicy, tylko pytanie czy wolni???

litości. ładny facet? to troche pedalskie określenie. Nie chcialbym nigdy zeby ktos mowil na mnie ladny.

pewnie jeszcze ma miec ładny sweter i włosy myte szamponem Loreal elsev z domieszką żelu.

Paula :-)

Dobre masz serce, tylko mało doświadczenia, lepiej zapytaj swoją przyjaciółkę czy ona rzeczywiście tego pragnie i czy chce takiej akurat Twojej formy pomocy. Jeśli robisz to bez jej zgody i wiedzy, to możesz stracić przyjaciółkę.

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Pierre_Dolain napisał(a):

> Paula :-)
>
>
> Dobre masz serce, tylko mało doświadczenia, lepiej
> zapytaj swoją przyjaciółkę czy ona rzeczywiście tego
> pragnie i czy chce takiej akurat Twojej formy pomocy. Jeśli
> robisz to bez jej zgody i wiedzy, to możesz stracić
> przyjaciółkę.
>

w warszawie bywaja fajne studentki do wyrwania, rozumiem ze przejazdy kosztuja ale czego sie nie robi dla milosci......., czasami wystarczy ,ze objecasz takiej cos milego i dotrzymasz slowa a to , czy jestes na rozkazy mamusi-zony ja nie obchodzi,
znam dobry przewoz autokarem smolen i spolka-prawie pol darmo

a co to targ koni czy co?

Pluto

Szczebiotka :-) Ty mi napisz gdzie ja w swoim poście wyraziłem chęć poznania kogokolwiek ? To tak jakby ktoś pytał o drogę a Ty odpowiadasz, że jest 17.30 i do tego czasu letniego :-))))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

pewnie i tak troche samotniśii sie zglosilo do niej na mail. Proponuje zeby polknela haczyk , umowi ze z jednym , i przyjdziemy z calym forum obserwować i i nagrywac video. Big 4brother :)

Skoro jest tak szlachetną kobietą to dlaczego ona chce zdjęcie pierw zobaczyć, a nie Ty jej zdjęcie pokazać jako pierwsza.? To jest ta dobroci kobieta? co chce zdjęcie zobaczyć? Powiedz mi Paula11 jak to jest, przecież wnętrze się liczy, a Ty walczysz o zdjęcia chłopaków...
A moim zdaniem to ten post jest dla jaj i tylko fotki chcesz mieć..

...

Paulla :) zaproś koleżankę na impreże potem następna zawsze ktoś fajny się znajdzie<według niej>
i tak jej bardziej pomożesz:)
a nie tak tu na forum:) moze i są zainteresowani .. może dostałas juz wiadomości ale na serio weż ją gdzieś ze sobą:) to najlepsze rozwiązanie.
moim zdnaiem:)

kurcze:) literki mi sie pomieszały:) sorki za błędy dla sprosytowania
*imprezę
*weź
*zdaniem

:) sorki:D

chatka ma racje, no i kreci sie

że też mam żonę...!

wszyscy mają kogoś
tylko ja jestem żonaty;(

ja bym sie zglosil ale nie moge bo zona ostatnio troche zazdrosna

:)))))

kabaret:P

Czy warto??Moim zdaniem nie.
Jeszcze pozna swego.
Nie ma co na siłę uszczęśliwiać koleżanki.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

ten co się zgłosi to musi być desperatem, tak samo jak i ta twoja koleżanka

paula11:nie mozesz razem ze swoja psiapsiolka stworzyc zwiazku homolesbijskiego?bedziecie trendy i nie bedziecie musialy blaznic sie na publicznych forach.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

a moze byc mlodszy przystojny wesoly odwazny bystry usmiechniety szarmancki romantyk z dusza poety???

nie mam czasu na bycie sławnym...

Się rzucili jak psy na stęchłe mięso.

wchodzę w ciemno w ten układ. Jestem do dyspozycji w najbliższą sobotę.
Jeśli się podobam to zapraszam.

hahahahaha cyrk na budach.

Dziekuje tym, ktorzy odezwali sie na e-maila dostalam ich kilkanascie prawie wszystkie ze zdjeciami, mam nadzieje, ze sa to ich wlasne zdjecia, bo o taki typ faceta wlasnie mi chodzilo , niedlugo bede na nie odpisywac pozdrawiam i czekam na jeszcze i nie jest to zaden kit jak ktos wczesniej napisal i nie probuje na sile uszczesliwic kolezanki, wprawdzie sama nie prosila mnie o to, ale wiem ze czuje sie samotna i chcialaby znalezc wielka milosc, wiec pomagam jej w tym, a to, ze ma tak duze wymagania odnosnie wygladu to juz nie moja sprawa(kazda ma swoj ideal) moze kiedys spotka blondyna i zakocha sie na zaboj, kto wie!!! poki co marzy jej sie typ poludniowca, nie wiem dlaczego, i nie jest to moja przyjaciolka tylko kolezanka, kiedys pracowalysmy wspolnie, ale do dzis mamy ze soba kontakt i nie moge jej zabrac na impreze zeby tam sobie moze "cos" brzydko mowiac znalazla, bo nie biegam na imprezki.Swoje juz wybiegalam, a moja kolezanka tez nie jest typem imprezowiczki. To sa odpowiedzi na wszystkie watpliwosci na pytania zadane przez was!!! Pozdrawiam

Interesuje mnie typ znajomości oczekiwany przez stronę przeciwną, jak również ile ma hektarów gospodarstwo rolne koleżanki oraz jaki jest stopień zmechanizowania produkcji rolnej w gospodarstwie (niski/wysoki/pełna mechanizacja). Dziękuję.

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

mam bardzo duze wymagania sprzętowe :) bez zdjecia nie biore udziału w sztafecie

Mam Zetora czy sie kfalifikuje , pole oborac pomogie ?????

K 120

kochani fajni faceci jeszcze raz dziekuje za zainteresowanie wszystkie wasze e-maile przekazuje kolezance na biezaca i to ona wylacznie bedzie na nie odpisywac i kontaktowac sie jezeli tak zdecyduje pozdrawiam was mocno

ja proponuje przeprowadzić kasting zgłaszam się do komisji!!!!!!!

on sie wlasnie odbywa tylko za za pomoca e-mali

aaaaaaaa ze do komisji??? to raczej nie dziekuje komisja juz jest damska i jednoosobowa

zgaszam swoja kandydaturę !!! podaj maila

nie zapomnij oddzwonic

jako kandytat? jak najbardziej zapraszam e-mail jak wyzej pozdrawiam

poszło :)

Bez urazy ale dziewczyna w tym wieku która niby jest ładna a ma 28 lat i jest sama musi być nie teges. Większość dziewczyn wcześniej niż ona jest już ożeniona, w tym wieku ma dziecko albo i 2. I nie oszukujmy się samotni w tym wieku to ciapy albo z ich wyglądem coś nie tak albo z charakterem. Normalnie w tym wieku ma się już rodzinę...

A może kredyt też za nią weź :D żenada ! musi być naprawdę nie ogarnięta jak i ty szukając na hamowni takiej jak forum 4lomza faceta :D i muszę podkreślić jeszcze raz ŻENADA !!!

---===CICHO CIEMNY JA===---

to chyba ty w wieku 28 lat zalozylas es rodzine? tylko po co?

NIe mogę zgodzic się z twoimpsychiatrą!
Dlaczego od razu nie teges?? Dziewczyna może byc zwyczajnie nieśmiała! Albo widzi, co się w świecie dzieje i jest po prostu ostrożna no i, nie czarujmy się mądra! :P

No to co panowie, jeszcze jestescie???

won ladacznico i nie dyskutuj

Duże wymagania zdjęć to ja mam dużo dziewczyn tylko zdjęć bo ładnie piszą a zdjęcia śćiagniete z internetu taka jest rzeczywistość. nie bawi mnie jak ktos prosi o fotki itp. raz probowano mnie naciągnąć moja miłość na 4000tysie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org