Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uwaga na tani węgiel |
na łomży ostatnio zostały rozwieszone ogłoszenia z tanim weglem z dostawa gratis. uważajcie na nich bo niestety cena jest bardzo fajna tylko waga zamawianego wegla nie jest faktyczna jaka zamawiamy. ja zostałam oszukana prawie na 0,5 tony. więc uważajcie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uwaga na tani węgiel |
malwina25 napisał(a): > na łomży ostatnio zostały rozwieszone ogłoszenia z tanim > weglem z dostawa gratis. uważajcie na nich bo niestety cena > jest bardzo fajna tylko waga zamawianego wegla nie jest > faktyczna jaka zamawiamy. ja zostałam oszukana prawie na 0,5 > tony. więc uważajcie. kiedy to sie wreszcie skonczy na rzez ! aby tak chaniebnie oszukiwac?
|
|
bo kto w tych czasach sprzedaje węgiel po 450zł? jak jest cena po 600 zł to napewno nikt cie by nieoszukał. ja kupiłem węgiel z takiej karteczki i jestem zadowolony. towar super jakości i ilośc ok. ale jak chcesz kupowac po 450zł to twuj wybór. ja im daję 10/10. solidni chłopaki. polecam ich znajomym.
|
|
u mnie tam węgiel nie potrzebny, żyję trochę w nowszych czasach od was :P
|
|
i nie musze kupywac zadnego węgla na wlasną ręke :)
|
|
nie wszyscy gniją w blokach.
|
|
ani w bunkrach z pustaków i cegieł
|
|
Profesor, patrz tylko jak ceny gazu cię wykończą:)))
|
|
malwina 25 Jak możesz to podaj numer telefonu tego gościa co sprzedaje ten tani węgiel.Pewnie jego waga pokazuje w funtach a kasuje jak za kilogramy. O takich rzeczach trzeba ostrzegać innych. Prawa nie złamiesz bo nie podajesz danych osobowych tylko numer tel. z ogłoszenia a do tego każdy ma prawo. Jak odszukasz to wklej najlepiej całe ogłoszenie. br1
|
|
Waga w funtach? co ty BR1 wiesz na temat węgla? malwina 25 kupiła "tanio" okazyjnie pewnie po 400 zł i sie cieszyła. takich jak ona jest dużo i każdy normalnie myślący człowiek wie że po 400 to kamieni można kupic a nie węgla. pózniej pisze na forum"uwaga na tani węgiel". normalnie paranoja. uwaga na głupich klientów. takie powinno byc forum. ja kupuje węgiel pare lat i njest wszystko ok. ale nigdy sie nietargóję. i nie mówię "że sąsiad kupił po tyle i tyle" bo to głupota. chcecie tanio kupic to płaccie tyle ile sprzedający ceni a nie targójecie się. nikt taniej wam nie sprzeda niż cena zakupu. a cena zakupu obecnie to ok.570zł.
|
|
za tonę czy za kilogram ? :P
|
|
bobasek Tu nie chodzi o to co wiem na temat węgla.Tu chodzi o to że sprzedawca oszukał na wadze.Jeśli to prawda to pokrzywdzona niech poda numer i wklei te ogłoszenie lub link do niego. Jest takie przysłowie-Tanie mięso to psy jedzą. br1
|
|
tak jak bobasek napisal,trzeba wiedziec u kogo kupowac,on kupuje u tego samego caly czas i jest zadowolony no i oczywiscie duza taniej niz na skladzie opalowym,po co przeplacac jak mozna taniej kupic i tez dobrze sie pali
|
|
moj pupil taniego mięsa nie tyka więc przyslowie glupie
|
|
wszytko co tanie jest do dupy ! ...pewnie i węgiel z Chin he he..nas polaków nie stać na dziadostwo !jesteśmy za biedni
|
|
wiesz co malwina ja i moi rodzice kupuiliśmy węgiel z tych karteczek i facet ważył na ojca wadze i powiem ci że jestem zadowolona bo jak w tamtym roku kupiliśmy 3 tony na barbórce to brakowało sporo i węgiel słabo się palił i był drobny teraz kupuje z tych karteczek i jestem bardzo zadowolona,bo węgiel świetnie się pali i jest gruby. Nie widzę powodu,by przepłacac na barbórce i kupowac coś nic nie wartego. A pozatym teraz są takie czasy że wszędzie oszukują. kupujesz głupie tanie buty to zostaniesz oszukana. Wiesz co głupia jesteś że wogule takie forum zakładasz!!!!!!!!
|
|
wegiel miał byc po 600 zl a okazało sie ze było go za mało i zapłaciłam po 750 wiec szkoda słow
|
|
a poza tym to chce tylko ostrzec inne osoby zeby nie popełniły tego samego błedu.
|
|
Jak już wcześniej pisałam to wszędzie oszukują ja zostałam oszukana na barbórce z karteczek kupiłam i było ok. a jak chcesz kogoś przestrzegac przed popełnieniem błędu to najlepiej napisz "ludzie nie wychodzcie z domu bo wszyscy zostaniecie oszukani" niestety take czasy nastały że wszędzie cię oszukują i nie widzę powodu żeby z tego robic sensacji ty nigdy nikogo nie oszukałaś????? Nie wierzę że nie
|
|
malwina 25 przesadzasz i robisz z igły widły. ja bym wogule takiego postu niezakładała bo to śmieszne jest. koniec tematu!!!!!!!!!!!
|
|
mnie tam żona grzeje :D
|
|
to teraz taki standart juz? ze oszukujesz jak tylko trafisz na frajera,nie wazne czy masz jakies zasady,jest okazja kogos oszwabic to sie korzysta?no pieknie niunka123,gratuluje!ty dobrze pozniej spisz? wrzody na zoladku nie rosna?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |