środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kupie...

Kupie auto do 3.ooo zł bez wkładu finansowego...łomża i okolice

KSz1989

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kupie...

Nie ma takich aut za taką kwotę.Niestety zawsze trzeba się liczyć że po kupnie coś trzeba w aucie zrobić.

ja ci moge za 3 000 sprzedac hulajnoge;] takiej na oczy nie widziales. tez jezdzi hyh

Ja ci mogę sprzedać za 6tys bez wkładu finansowego

NA KRASCE JEST TAKI BYWASZ TAM CZESTO??

Ja ewentualnie mogę sprzedać ci doinwestowanego opla kadetta,wiem co jest warty i mimo że auta te mają małą wartość rynkową to nie sprzedam go za małe pieniądze,mam go 3 rok,dbam o wymianę części eksploatacyjnych,podłoga zakonserwowana na zimę w bardzo dobrym stanie,nowe opony zimowe,alufelgi,silnik igiełka bez wycieków,nigdy nie miałem problemu z odpalaniem w największe mrozy jednak akumulator może nie przetrzymać tej zimy,za dopłatą miesięczne oryginalne radio i mocne głośniki 6x9 pioneera.

Filtry olej i płyny dopiero wymieniane także z głowy,rozrząd do wymiany za jakieś 30tys km,może nawet więcej,świece,kable zapłonowe oraz kopułka wymieniane w tamtym roku.

poloneza mam za 400zł.. 96rok z gazem na chodzie,,

spokojny gdzie można go obejrzeć?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org