Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bezsensowen medernizacje ulic miasta. |
modernizacja ulicy Spokojnej i Piłsudskiego to chyba jakaś wiełka pomyłka? Czy to nie jest przypadkiem pomysł tego samego Pana z urzedu miejskiego który to wykarczował Stary Rynek i uczynił z niego plac czerwony? Jeżeli ta modernizacja ma polegać tylko na tym co zrobiono to szkoda kasy podatników. Ulica Piłsudskiego winna być zmodernizowana do wersji dwujezdniowj podobnie Spojkojna . To co robią teraz to smiech i zwyczajne marnotrawstwo. Podobnie gratuluje pomysłu i wogóle zezwolenie na zmianę organizacji ruchu na ulicy Zjazd . Pomysł tego zjazdu do sklepu to kolejny chyba obciach naszego urzedu miejskiego. Trzeba mieć kompletny brak wyobrażni aby tak to zorganizować. Już teraz mami gigantyczne problemy z przejazdem ulicą Zjazd a będziemy z tego powodu miec jeszcze gorzej. Pluto
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bezsensowen medernizacje ulic miasta. |
zajdź mi miejsce na dwa pasy w kazdą stronę na piłsudskiego i na spokojnej?? Ale ze zjazdem się zgodzę.
|
|
oj można można wygospodarowac , jest tam dość miejsca.Sprytny projektant nie miałby z tym problemu. Pluto
|
|
ze Zjazdem to totalna kompromitacja i bardzo mi śmierdzi. Juz teraz wyjeżdzający z ulicy Rybaki mogą to w większości uczynić tylko i wyłącznie gdy któs jadacy Zjazdem im to umożliwy poprzez zatrzymanie się i wpuszczenie. Nie wiem jak to sobie wyobraża Pan z urzędu który dopuścił taką organizacje ruchu przy tym sklepie. Ostatnio widziałem cięzarowego TIRA który coś przywiózł do tego nowego sklepu. Aby mógł wjechać trzeba było zatrzymac cały ruch na ulicy Zjazd. No ale u nas się myśli kategoriami jakoś to będzie. Do dzisiaj jest syf w postaci organizacji ruchu przy Stokrotce , szczególnie zjazd z ronda do Stokrtoki kolidujący z prawoskretem i też nikogo to nie razi w tym naszym urzędzie. Pluto
|
|
poszło coś pod stołem to i taką organizację mamy.
|
|
nie narzekaj tak bo jeszcze ronda na zjezdzie zrobią i wtedy sie zacznie
|
|
Każde miasto powinno mieć chrakterystyczne punkty rozpoznawcze. W naszym mieście widocznie postawiono na "urwane dwujezdniówki". Po Szosie Zambrowskiej postanowiono powielić dzieło na innych arteriach. Zgadzam się, że jeżeli nie można czegoś zrobić do końca, lepiej nie wyrzucać kasy w błoto. Za tydzień czas rozliczeń:)
|
|
zgadzam sie panowie z waszym zdaniem. dwupas powinien byc jak najbardziej. Łomża znana jest z zakazu wjazdu aut ciezarowych w godz. nocnych smiech na sali, brak obwodnicy a zakaz stoi. w żadnym miescie w polsce nie ma takiego owego zakazu. pozdrawiam
|
|
byłem na tych ulicahc dzisiaj i powiem wam ,ze z palcem w dupie można tam zrobić ulice dwujezdniowe. Tak więc jeszcze bardziej się wkurzyłem bo to wydane nasze pieniądze bez sensu. Przedłużenie Piłsudskiego dwoma jezdniami do Poznańskiej znacznie by odciążyło ruch na Wojska Polskiego i rozładowało korki. Podobnie dwie jezdnie na Spokojnej pomogłyby w stabilizacji ruchu w mieście. Ale co tam ten naczelniczek w ratuszu od dróg jest mądrzejszy od wszystkich. A na punkcie rond których to jest w mieście autorem ma po prostu obsesje. Pluto
|
|
Co jak co, ale dzięki temu zakazowi przynajmniej można spokojnie spać, a nie słuchać "przyjemnych" odgłosów silnika tirów. Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.
|
|
no i o 5 rano wszyscy zebrani kierowcy aut powyzej 10t ruszaja. Czyli caly skumulowany halas i tak Ciebie obudzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |