środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JACEK PIORUNEK NADZIEJĄ DLA ŁOMŻY

Mój głos oddam na Jacka Piorunka, bo to skandal, żeby w Łomży było takie bezrobocie jak obecnie to raz a dwa, że prezydent nie potrafi skleić porządnie jednego, konkretnego zdania bez odwoływania się do Najświętszej Rodziny, (nic do niej nie mam, ale co wspólnego ma ona z polityką i rządzeniem w mieście?). To skandal, by prezydent i jego zastępca mieli zarzuty prokuratorskie. Inwestycje stoją w miejscu, nic się nie zmienia. Brzeziński nic dla Łomży dobrego nie zrobił i nie zrobi a Kołakowski pogrąży to miasto i jego mieszkańców, bo kto słyszał, by w obecnie panującym porządku na świecie, ktoś wygłaszał ksenofobiczne poglądy (tak jak to robi Kołakowski)
Łomża to jednak bastion PiSu... taki los.

Mój głoś oddam na JACKA PIORUNKA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JACEK PIORUNEK NADZIEJĄ DLA ŁOMŻY

ja też tak zrobię

Ja swój głos oddam dla Pana Mieczysława Czerniawskiego. Osoba wykształcona, od 1976 do rozwiązania był ostatnim I sekretarzem KW PZPR w Łomży. Dzięki temu Panu mamy wybudowany międzyinnymi szpital. Zachęcam do przeczytania notki na wiki. Szkoda tylko, że Pan Mieczysław ma jednak małe szanse.

P.S --> Co do Brzezińskiego zgadzam się z Vespos!

JACEK PIORUNEK MOZE ON COS ZMIENI W NASZYM MIESCIE

tak dba o Łomżę, że chciał Via Balticę przez Białystok puszczać.
tyle w tym temacie.

ja tam mam nadzieję , że Piorunek przegra z kretesem , miał ogromne możliwości już dawno zrobić to co teraz obiecuje

wszystko z dala od polityki a pan szanowny niech npisze swoje CV na ogólnym to wyjdzie jak daleko jest od polityki hahaha

Ja też zagłosuję na pana Czerniawskiego. Chyba jedyna osoba w tym mieście, która cokolwiek robiła. I to bez rozgłosu. Oprócz szpitala walczył do końca o Szkołę Drzewną. Może dla niektórych to nic nie znaczy, ale ja mam wielki sentyment do tej szkoły :) A On jako jedyny w tym mieście chciał ją zostawić. Do tego wydaje mi się normalnym skromnym facetem, który mógłby zrobić coś dla Łomży, a nie tylko obiecywać, żeby nachapać się kasy :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Autor: franio30 (---.elomza.pl)
Data: 14-11-10 13:32

tak dba o Łomżę, że chciał Via Balticę przez Białystok puszczać.
tyle w tym temacie.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

FRANIO

Pierwszy raz się z tobą zgadzam !!!!!!!!!!:)):):):):)

Był przeciwny VIA BALTICA przez Łomżę

Był za likwidacją Szpitala Zakaźnego w Łomży

ŁOMŻA ZDRADY NIE ZAPOMINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piorunek to karierowicz, skacze od stołka do stołka, zastępca starosty, zastępca wójta, członek zarządu województwa. Nigdy nie piastował samodzielnego stanowiska. Zaprzedał się śledziom dawno temu a bez pozwolenia partii nawet się nie odleje.

Czerniawski to zasłużony człowiek, ale stary i schorowany (nie będę chorób wymieniał) do tego świta starych komuchów już czaka aby rzucić się na łupy powyborcze.

Stawiam na Andrzeja Grodzkiego, bezpartyjnego, młodego, dynamicznego prawnika i menedżera.

Nie znam Pana Adama, ale tez jestem zdania, zeby nie glosowac na tych "starych wyjadaczy", tylko na kogos mlodego. Starsi moga byc wporzadku, ale jednak wole kogos mlodszego.

kt

Moim zdaniem wygra Kołakowski.

"Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".

Ani Kołakowski ani Piorunek się nie nadają ,nic nie zdziałali dla Łomży .Piorunek szczyci się nie swoimi zasługani ,a sam kopał dołki Brzezińskiemu ,dlaczego działając w sejmiku Łomża dostała najmniej dotacjii??? Za to trzeba podziękowac właśnie Piorunkowi.A jego brat to katastrofa ,ale przecież też na radnego kandyduje ,śmiech i kpina na sali!!!Co do Brzezińskiego to jak każdy wie ,nic nie zdziałał.Zambrów czy Kolno się lepiej rozwijają jak Łomża,no i ŁKS największy minus.
Jedyną osobą która coś robiła dla Łomży to Czerniawski ,szanowany i ceniony w Polsce ale czy w tym wieku będzie mu się chciało?

Ludzie co wy mówicie...

"Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".

Kołakowski- jedna wielka katastrofa, na samą myśl, że ten niedouczony ksenofob może rządzić miastem utwierdzam się w przekonaniu, że aby go powstrzymać trzeba będzie zagłosować na Piorunka. Wcale nie uważam zagłosowania na Piorunka za trafny wybór, ale powiedzcie jak można w inny sposób powstrzymać Kołakowskiego przed tą prezydenturą? Myślę, że jako poseł jest o wiele mniej groźny. Jak nawywija to mu prezes da po łapach albo na pysk wywali z partii. A tu? Czerniawskiego w ogóle nie biorę pod uwagę jako kandydata w związku z jego czerwoną przeszłością. Niech startuje na mera w jakimś ruskim okręgu. Niestety za przeszłosć trzeba odpokutować, no chyba że towarzysz Czerniawski jest ze swojej dumny, a wszystko na to wskazuje. Jeśli chodzi o mój głos to chyba w pierwszej turze oddam go na jakiegoś młodego ambitnego bezpartyjnego człowieka, w drugiej zaś z dwojga złego zagłosuję na Piorunka. Uważam, że w tym mieście nie wystartował nikt, kto tak naprawdę nadaje się na piastowanie tej funkcji.

To, co myślę o świecie nie musi być typowe.

Piorunek-karierowicz,Brzezinski-w jego przypadku nie powinno się sprawdzić powiedzenie do trzech razy sztuka,Kołakowski-żałośnie nijaki,a Czerniawski całą swoją biografią należy do przeszłości.W pierwszej turze zagłosuję na Grodzkiego.

von chrupka

Spadochroniarzy dość,tylko ktoś z Łomży,ktoś kto zna realia tej ziemi,kto tutaj się urodził,wychował,może coś dla nas zrobić.Panie Jacku mój głos za kandydaturą Pana. ;Życie nie poto jest by go przeżyć.Trzeba komuś zaufać,w coś wreszcie uwierzyć.; Moje i żony Pan ma,życzę powodzenia.

z tym na inne forum prosze

...

Co sadzicie o Tadeuszu Zarembie? Myslalem o tym zeby na niego glosowac.

Tylko Piorunek moze zagwarantowac przyszlosc dla LOMZY !!! dla naszej mlodziezy moze moze dac cos wiecej niz zagranica !!!! nasza mlodziez nas opuszcza , a nasi wlodarze nic z tym nie robia !!!!!!!! MA PAN MOJ GLOS !!!!!

mario

nie glosujcie na Piorunka!!!chciał Via Balticę przez Białystok puszczać...wszyscy zreszta tacy sami ,pierdola duzo i nic nie robia,jak to politycy.

Piorunek cudotwórca zamieni Łomżę w stolicę świata.

Na Piorunka hahaha.Ech ludzie nie bierzcie przed wyborami dopalaczy to może uda wam się dobrze zaznaczyć na wyborach.

no nie nawet tu ta peezda w butach wlazła
buty sciągaj milena

sorry nie wiedziałem, że masz dziurawe skarpety
przepraszam

JACEK PIORUNEK to jest taki kandydat że za każdymi wyborami On jest i tyle właśnie jest warty czyli nic

NADZIEJA !!!!!!!!!!!!!!!!***** TO SĄ KPINY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Via baltica, via baltica. Łomża metropolią i tak nie zostanie i na tej drodze nie skorzystałaby tak jak Białystok, ale i tak będzie przebiegała przez Łomżę, także spoko. Piorunek to młody człowiek i myśli przyszłościowo. Czerniawskiego w kosmos czerwoną rakietą.

lomzanin najpierw wróć do Łomży, później wykrzykuj na kogo mamy głosowac :]

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Jak z koziej dupy trąba.

Mam nadzieję że pójdziecie zagłosować a nie tylko na forum przedstawiacie swoje poglądy
Popieram Czerniawskiego i mam nadzieję że większość mieszkańców tak zrobi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org