Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JACEK PIORUNEK NADZIEJĄ DLA ŁOMŻY |
Mój głos oddam na Jacka Piorunka, bo to skandal, żeby w Łomży było takie bezrobocie jak obecnie to raz a dwa, że prezydent nie potrafi skleić porządnie jednego, konkretnego zdania bez odwoływania się do Najświętszej Rodziny, (nic do niej nie mam, ale co wspólnego ma ona z polityką i rządzeniem w mieście?). To skandal, by prezydent i jego zastępca mieli zarzuty prokuratorskie. Inwestycje stoją w miejscu, nic się nie zmienia. Brzeziński nic dla Łomży dobrego nie zrobił i nie zrobi a Kołakowski pogrąży to miasto i jego mieszkańców, bo kto słyszał, by w obecnie panującym porządku na świecie, ktoś wygłaszał ksenofobiczne poglądy (tak jak to robi Kołakowski) Łomża to jednak bastion PiSu... taki los. Mój głoś oddam na JACKA PIORUNKA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JACEK PIORUNEK NADZIEJĄ DLA ŁOMŻY |
ja też tak zrobię
|
|
Ja swój głos oddam dla Pana Mieczysława Czerniawskiego. Osoba wykształcona, od 1976 do rozwiązania był ostatnim I sekretarzem KW PZPR w Łomży. Dzięki temu Panu mamy wybudowany międzyinnymi szpital. Zachęcam do przeczytania notki na wiki. Szkoda tylko, że Pan Mieczysław ma jednak małe szanse. P.S --> Co do Brzezińskiego zgadzam się z Vespos!
|
|
JACEK PIORUNEK MOZE ON COS ZMIENI W NASZYM MIESCIE
|
|
tak dba o Łomżę, że chciał Via Balticę przez Białystok puszczać. tyle w tym temacie.
|
|
ja tam mam nadzieję , że Piorunek przegra z kretesem , miał ogromne możliwości już dawno zrobić to co teraz obiecuje
|
|
wszystko z dala od polityki a pan szanowny niech npisze swoje CV na ogólnym to wyjdzie jak daleko jest od polityki hahaha
|
|
Ja też zagłosuję na pana Czerniawskiego. Chyba jedyna osoba w tym mieście, która cokolwiek robiła. I to bez rozgłosu. Oprócz szpitala walczył do końca o Szkołę Drzewną. Może dla niektórych to nic nie znaczy, ale ja mam wielki sentyment do tej szkoły :) A On jako jedyny w tym mieście chciał ją zostawić. Do tego wydaje mi się normalnym skromnym facetem, który mógłby zrobić coś dla Łomży, a nie tylko obiecywać, żeby nachapać się kasy :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Autor: franio30 (---.elomza.pl) Data: 14-11-10 13:32 tak dba o Łomżę, że chciał Via Balticę przez Białystok puszczać. tyle w tym temacie. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> FRANIO Pierwszy raz się z tobą zgadzam !!!!!!!!!!:)):):):):) Był przeciwny VIA BALTICA przez Łomżę Był za likwidacją Szpitala Zakaźnego w Łomży ŁOMŻA ZDRADY NIE ZAPOMINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Piorunek to karierowicz, skacze od stołka do stołka, zastępca starosty, zastępca wójta, członek zarządu województwa. Nigdy nie piastował samodzielnego stanowiska. Zaprzedał się śledziom dawno temu a bez pozwolenia partii nawet się nie odleje. Czerniawski to zasłużony człowiek, ale stary i schorowany (nie będę chorób wymieniał) do tego świta starych komuchów już czaka aby rzucić się na łupy powyborcze. Stawiam na Andrzeja Grodzkiego, bezpartyjnego, młodego, dynamicznego prawnika i menedżera.
|
|
Nie znam Pana Adama, ale tez jestem zdania, zeby nie glosowac na tych "starych wyjadaczy", tylko na kogos mlodego. Starsi moga byc wporzadku, ale jednak wole kogos mlodszego. kt
|
|
Moim zdaniem wygra Kołakowski. "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
Ani Kołakowski ani Piorunek się nie nadają ,nic nie zdziałali dla Łomży .Piorunek szczyci się nie swoimi zasługani ,a sam kopał dołki Brzezińskiemu ,dlaczego działając w sejmiku Łomża dostała najmniej dotacjii??? Za to trzeba podziękowac właśnie Piorunkowi.A jego brat to katastrofa ,ale przecież też na radnego kandyduje ,śmiech i kpina na sali!!!Co do Brzezińskiego to jak każdy wie ,nic nie zdziałał.Zambrów czy Kolno się lepiej rozwijają jak Łomża,no i ŁKS największy minus. Jedyną osobą która coś robiła dla Łomży to Czerniawski ,szanowany i ceniony w Polsce ale czy w tym wieku będzie mu się chciało?
|
|
Ludzie co wy mówicie... "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
Kołakowski- jedna wielka katastrofa, na samą myśl, że ten niedouczony ksenofob może rządzić miastem utwierdzam się w przekonaniu, że aby go powstrzymać trzeba będzie zagłosować na Piorunka. Wcale nie uważam zagłosowania na Piorunka za trafny wybór, ale powiedzcie jak można w inny sposób powstrzymać Kołakowskiego przed tą prezydenturą? Myślę, że jako poseł jest o wiele mniej groźny. Jak nawywija to mu prezes da po łapach albo na pysk wywali z partii. A tu? Czerniawskiego w ogóle nie biorę pod uwagę jako kandydata w związku z jego czerwoną przeszłością. Niech startuje na mera w jakimś ruskim okręgu. Niestety za przeszłosć trzeba odpokutować, no chyba że towarzysz Czerniawski jest ze swojej dumny, a wszystko na to wskazuje. Jeśli chodzi o mój głos to chyba w pierwszej turze oddam go na jakiegoś młodego ambitnego bezpartyjnego człowieka, w drugiej zaś z dwojga złego zagłosuję na Piorunka. Uważam, że w tym mieście nie wystartował nikt, kto tak naprawdę nadaje się na piastowanie tej funkcji. To, co myślę o świecie nie musi być typowe.
|
|
Piorunek-karierowicz,Brzezinski-w jego przypadku nie powinno się sprawdzić powiedzenie do trzech razy sztuka,Kołakowski-żałośnie nijaki,a Czerniawski całą swoją biografią należy do przeszłości.W pierwszej turze zagłosuję na Grodzkiego. von chrupka
|
|
Spadochroniarzy dość,tylko ktoś z Łomży,ktoś kto zna realia tej ziemi,kto tutaj się urodził,wychował,może coś dla nas zrobić.Panie Jacku mój głos za kandydaturą Pana. ;Życie nie poto jest by go przeżyć.Trzeba komuś zaufać,w coś wreszcie uwierzyć.; Moje i żony Pan ma,życzę powodzenia.
|
|
z tym na inne forum prosze ...
|
|
Co sadzicie o Tadeuszu Zarembie? Myslalem o tym zeby na niego glosowac.
|
|
Tylko Piorunek moze zagwarantowac przyszlosc dla LOMZY !!! dla naszej mlodziezy moze moze dac cos wiecej niz zagranica !!!! nasza mlodziez nas opuszcza , a nasi wlodarze nic z tym nie robia !!!!!!!! MA PAN MOJ GLOS !!!!! mario
|
|
nie glosujcie na Piorunka!!!chciał Via Balticę przez Białystok puszczać...wszyscy zreszta tacy sami ,pierdola duzo i nic nie robia,jak to politycy.
|
|
Piorunek cudotwórca zamieni Łomżę w stolicę świata.
|
|
Na Piorunka hahaha.Ech ludzie nie bierzcie przed wyborami dopalaczy to może uda wam się dobrze zaznaczyć na wyborach.
|
|
no nie nawet tu ta peezda w butach wlazła buty sciągaj milena sorry nie wiedziałem, że masz dziurawe skarpety przepraszam
|
|
JACEK PIORUNEK to jest taki kandydat że za każdymi wyborami On jest i tyle właśnie jest warty czyli nic
|
|
NADZIEJA !!!!!!!!!!!!!!!!***** TO SĄ KPINY!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Via baltica, via baltica. Łomża metropolią i tak nie zostanie i na tej drodze nie skorzystałaby tak jak Białystok, ale i tak będzie przebiegała przez Łomżę, także spoko. Piorunek to młody człowiek i myśli przyszłościowo. Czerniawskiego w kosmos czerwoną rakietą.
|
|
lomzanin najpierw wróć do Łomży, później wykrzykuj na kogo mamy głosowac :] ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Jak z koziej dupy trąba.
|
|
Mam nadzieję że pójdziecie zagłosować a nie tylko na forum przedstawiacie swoje poglądy Popieram Czerniawskiego i mam nadzieję że większość mieszkańców tak zrobi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |