Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rekrutacja.lomza.ostroleka@gmail.com |
Czy ktos odpowiedział na ogloszenie z 4 lomza w ktorym zawarty byl ten e mail? Czy wie ktos na czym ta praca polega? h0jowe forum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rekrutacja.lomza.ostroleka@gmail.com |
Tak, ja wysłałam cv ale nic nie odpowiedzieli.
|
|
Mnie zaprosili na rozmowe, ale nie napisali na czym ta praca ma polegac. h0jowe forum
|
|
Pewnie znów coś z telefonami. Już chyba były kiedyś ogłoszenia jakiejś firmy ostrołęckiej. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Ja byłam na rozmowie :) Chodzi o ubezpieczenia, sprzedawanie produktów finansowych tej firmy :) Samemu trzeba szukać klientów :) Teraz nawet zostałam zaproszona na ogólne spotkanie.
|
|
Czy to nie jest przypadkiem AXA????
|
|
hoj Jesteś, serce moje ???????
|
|
Jestes:( h0jowe forum
|
|
ona884 i co idziesz? Ja mysle ze nie warto.. h0jowe forum
|
|
Gdyby to była Axa to było by jeszcze w miarę. axa ponoć lepsza od avivy:)))) Zresztą - są fora - trzeba poczytać na te tematy - lektura wręcz ujmująca.
|
|
to jest chyba aktion, jak dobrze pamiętam, ja nie ide :) myślę że cieżko by bylo kogos namowic i by sie czlowiek napracowal a i tak nie mial z tego nic, takie moje zdanie :) być moze to dla ludzi interesu :)
|
|
ona884, to co myslisz ze w innej pracy to sie odpoczywa? placa Ci za to, abys pracowala. a jak chcesz tylko kieszonkowe to idz na dozorce, tam sie nie narobisz
|
|
Do ona884: powiem Ci tyle-tutaj jesli wykonasz dobrą robotę to bardzo dobrze zarobisz, jesli jestes leniem nic nie zyskasz. Kasia Arbuz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |