Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FORUM |
Wpuść głupiego do biura to atrament wypije.To jest o niektórych żałosnych osobach/zwierzakach bytujących na tym forum.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FORUM |
piu piu
|
|
konkretnie
|
|
szymonek , rozbrajasz mnie, ta pani z gory jest wielkim samolubem ale bardzo dobrze ugaszcza u siebie w domu, ot i problem
|
|
ojoj jaka ty biedna poszkodowana aż mi cię (nie)szkoda
|
|
bylam kiedys u milenki , serwuje same rarytasy i serwetki zawsze sa sliczne i kolorowe
|
|
takie wszystko cukierkowe to tam też byłem
|
|
tak miedzy nami, trzeba jej sie pozbyc
|
|
Wii (---.internetia.net.pl) Życzę ci samych problemów z zębami pacanie.Z wyżej wymienionymi osobami nie prowadzę dyskusji,bo są słabi i traktuję ich jak zwierzęta,niewyrzytą zwierzynę,ogólnie to żal mi ich.
|
|
jak zaczynasz rozmowę na tym forum, błagam, wkładaj sczękę ze szklanki przy łóżku bo za ch uja nie mogę zrozumieć tego bełkotu please!!!!
|
|
LoJack (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) A wiesz kim ty jesteś????Padłem chodzącym mam nadzieję ,że to zrozumiałeś pajacu z wydmuchanego jajca.A jak nadal nie rozumiesz to idź obmieć w lesie może przejdzie ci ta agresja capie czubku ty.
|
|
|
|
Cholera to ty,chyba nie zmieścisz się do lasu faktycznie duże zwierzę z ciebie.A myślałam,że na drzwi do lasu mógłbyś się nadawać hahahahaha.
|
|
LoJack (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Cholera to ty,chyba nie zmieścisz się do lasu faktycznie duże zwierzę z ciebie.A myślałam,że na drzwi do lasu mógłbyś się nadawać hahahahaha.
|
|
pretensje do dentystki za dolne kafle, które wypadły nie jest tak źle, jeśtesmy z tobą pozdrawiam cię serdecznym s p i e r d a l a j
|
|
LoJack (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Cyrkowcu stul ryja.
|
|
hahaha, usmialem sie konkretnie, dzieki :) teraz powaznie, Milena, czy ty jestes jakas niedopieszczona czy co? wszystkie twoje posty sa obrazliwe i agresywne. wez sie opanuj. wszystko ci nie pasuje. cos jest w takim razie nie tak jak powinno, ale nie z innymi tylko z toba. kt
|
|
ahhahahahah ja tez sie usmialam , a szczegolnie w czwartek, milena mocna jestes, zapomnialam dzisiaj sobota , no to gdzie idziemy?
|
|
MAMOULIAN (82.139.163.---) Ja i tak jestem w porządku,bo ostrzegłam innych przed partaczką "dentystką".A niektórzy rzucili się na mnie jak bym im coś zrobiła,a to ja zostałam skrzywdzona przez nieuka,a chciałam tylko ostrzec z dobrej woli.Chociaż łatwo się domyśleć kim są te osoby samą zainteresowaną i jej rodzinką oraz wrednymi osobami co nie znają problemu.
|
|
niezły ubaw, ale dystans do samego siebie i świata to cenna cecha game over
|
|
Milena zebys ty miala tyle sily co zlosci to wszyscy lezelibysmy na cycach z detydtka na czele.... A to odemnie....Ciagnij flaka trefniaku z wyzutymi sznurowami.....i perszczakiem.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 (---.du.xdsl.is) Pieprz się szujo chora psychicznie szajbo WON CHAMIE BEZMÓZGOWCU.
|
|
milka powtarzasz sie jak zakazane piosenki...propozycja???? Sama zabierzesz tobolki z Zacisza czy moze podeslac tam chlopcow???? Jestes jak ta meda do 1999r prawie nie do wyjeba'''nia lecz ktos wynalazl PIPI.... Pal gume bo dokonasz zywota.... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
no tak Milena_ (178.56.32.---) kto nie jest z Tobą- to przeciwko Tobie..:) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
|
Milena Prze ostatnie 3 noce nie byłaś taka parszywa :):):):):):):)
|
|
wkoncu ktos wstawił zdjecie szymonka;]
|
|
muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
aska diil ciekawe kiedy ktoś wstawi twoje zdjęcie.
|
|
Milence poprostu trzeba pożądnego ogonaaaaa. I mocmo buchnąć. hłe hłe
|
|
sorki za byki :-)))))
|
|
annex ty masz jakieś problemy,pilnuj swoich spraw.
|
|
@milena ,twoja riposta z tym koniem, dla mnie bomba!!!
|
|
wladima buuuuuuuuuuuuuuuuu.A wiesz co aska gil to ty ta pixdziawa.
|
|
wladima ta pixdziawa aska gil to ty,wiesz o tym?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |