Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
matura z matematyki |
co uważacie na temat matury z matematyki szczególnie chodzi mi o poziom podstawowy czy nie było to lekkie przegięcie moim zdaniem przynajmniej w 2 zadaniach trzeba bylo sie wykazać znajomościa matematyki na poziomie roszerzonym a przecież był to tylko podstawowy wypowiadaj cie sie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: matura z matematyki |
Ja za kilka lat bede mial mature...
|
|
Ptysiu, zlituj się nad nami. Proszę Cię bardzo...
|
|
Ja słyszałam że nie było łatwo... Ogólnie cała ta matura to przegiecie... mnie jutro czeka historia zobaczymy jak to bedzie ;/
|
|
"co uważacie na temat matury z matematyki szczególnie chodzi mi o poziom podstawowy czy nie było to lekkie przegięcie moim zdaniem przynajmniej w 2 zadaniach trzeba bylo sie wykazać znajomościa matematyki na poziomie roszerzonym " Rozumiem, że rozmawiamy o nowej maturze? Przeglądałem te zadania, nie zrobiłbym tylko dwóch z geometrii (bo nie pamiętam wzorów). A biorąc pod uwagę, że już jakiś czas z taką matematyką nie mam doczynienia zadania nie były jakieś przesadnie trudne.... A jeśli porównamy ją chociażby do zeszłorocznych egzaminów z matematyki na uw, czy pw to okaże sie, że wogóle były proste (bo przecież nowa matura zastępuję te egzaminy)
|
|
nemo: my uczyliśmy sie 3 lata matematyki a nie 4, wiec nic dziwnego, dla mnie tez byly trudne, ale jakos ze z nie ktorymi poradzilem Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
"nemo: my uczyliśmy sie 3 lata matematyki a nie 4, wiec nic dziwnego, dla mnie tez byly trudne, ale jakos ze z nie ktorymi poradzilem" Ale wczesniej miales 6 lat podstawowki i 3 lata gimnazjum, razem z liceum miałeś 12 lat, czyli tyle co ja (8lat podstawowki+4lata liceum). ;-)
|
|
Sie wydaje tyle ze przez cale gimnazjum i podstawowke bylo to samo... Przez 9 lat człowiek się niczego nowego nie uczył to po 1 a po 2 ja na studia zdaje egzaminy normalnie.. wiec nie wiem po co te zamieszanie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |