poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
matura z matematyki

co uważacie na temat matury z matematyki szczególnie chodzi mi o poziom podstawowy czy nie było to lekkie przegięcie moim zdaniem przynajmniej w 2 zadaniach trzeba bylo sie wykazać znajomościa matematyki na poziomie roszerzonym a przecież był to tylko podstawowy wypowiadaj cie sie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: matura z matematyki

Ja za kilka lat bede mial mature...

Ptysiu, zlituj się nad nami. Proszę Cię bardzo...

Ja słyszałam że nie było łatwo... Ogólnie cała ta matura to przegiecie... mnie jutro czeka historia zobaczymy jak to bedzie ;/

"co uważacie na temat matury z matematyki szczególnie chodzi mi o poziom podstawowy czy nie było to lekkie przegięcie moim zdaniem przynajmniej w 2 zadaniach trzeba bylo sie wykazać znajomościa matematyki na poziomie roszerzonym "

Rozumiem, że rozmawiamy o nowej maturze? Przeglądałem te zadania, nie zrobiłbym tylko dwóch z geometrii (bo nie pamiętam wzorów). A biorąc pod uwagę, że już jakiś czas z taką matematyką nie mam doczynienia zadania nie były jakieś przesadnie trudne.... A jeśli porównamy ją chociażby do zeszłorocznych egzaminów z matematyki na uw, czy pw to okaże sie, że wogóle były proste (bo przecież nowa matura zastępuję te egzaminy)

nemo: my uczyliśmy sie 3 lata matematyki a nie 4, wiec nic dziwnego, dla mnie tez byly trudne, ale jakos ze z nie ktorymi poradzilem

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

"nemo: my uczyliśmy sie 3 lata matematyki a nie 4, wiec nic dziwnego, dla mnie tez byly trudne, ale jakos ze z nie ktorymi poradzilem"

Ale wczesniej miales 6 lat podstawowki i 3 lata gimnazjum, razem z liceum miałeś 12 lat, czyli tyle co ja (8lat podstawowki+4lata liceum). ;-)

Sie wydaje tyle ze przez cale gimnazjum i podstawowke bylo to samo... Przez 9 lat człowiek się niczego nowego nie uczył to po 1

a po 2 ja na studia zdaje egzaminy normalnie.. wiec nie wiem po co te zamieszanie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org