Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kojarzy ktos stanislawa modzelewskiego seryjnego morderce ze |
szczepankowa ubieglego wieku? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kojarzy ktos stanislawa modzelewskiego seryjnego morderce ze |
Kojarze- kilka lat temu byłam w jego domu i zastanawiam się czy jeszcze stoi ?
|
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stanisław_Modzelewski ________ Malachit
|
|
Modzelewski mordował kobiety w przedziale wiekowym od 18 do 87 lat, dusząc je gołymi rękoma lub szalikiem. Ofiarom zabierał zarówno wartościowe, jak i drobne, bezużyteczne przedmioty, które później wyrzucał. Wykazywał się nadmiernym okrucieństwem. Morderstwa miały charakter seksualny, dolne partie ciała zamordowanych kobiet były obnażone, a sposób ułożenia zwłok sugerował dokonanie penetracji narządów rodnych ofiary. Modzelewski był sadystą, jednak nie stwierdzono jednoznacznie, czy pastwił się nad ofiarą przed czy po jej śmierci. Przyczyną zachowań mordercy było zaspokojenie seksualne, które osiągał, odbierając życie swoim ofiarom.
|
|
Adamosxx rodziny szukasz ?
|
|
hu;j mu w dups;ko temu frajerzynie.....Nie nawidze takich dewiantow i zastanawiem sie o co kaman w tym temacie....Moze ktos chce mu pomnik postawic.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
adaś : to był polak patriota??????????????? Czy chcecie wynieść go na ołtarze niewinności za to, że kobiety go prowokowały ?????????????????????????????
|
|
hahaahaha ale facet musial byc przystojny, ze go prowokowaly, a moze mial walka i tyle
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |