Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oceńcie |
Od razu podkreślam że post nie jest napisany w celu polepszenia sprzedaży , chciałem was zapytać czy takie produkty w takiej cenie to dobra oferta , wszystko jest na allegro i dla ludzi korzystających z allegro to chyba drogo :) czy dla przeciętnego łomżyniaka który kupuje takie rzeczy w sklepie takie ceny odpowiadały by? z góry dziękuję za słowa krytyki te dobre jak i te złe jednak te złe pozostawię bez komentarza , a wiem że będą :), pozdrawiam! Nawigacja tom tom start + mapa polski -239 zł Canon Powershot A480 + SD32 mb -349zł ŁADOWARKA KODAK+ 4 x2100mAh -44,99zł Samsung es25 - 289zł kODAK EASY SHARE C122- 199ZŁ BENQ W1220+ Ładowarka-+pokrowiec- 339ZŁ Gofrownica MANTA MM421- 43,99 Maszynka do strzyżenia Philips QC 5125/15 Motorola wx 180- 99 zł Benq C1035+pokrowiec-199zł Technika Blu-ray player 235zł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oceńcie |
Maszynka do strzyżenia Philips QC 5125/15 79zł
|
|
koszty oszesylki som kosmiczne teraz ,,,,,,, gdyby nie one duzo wiencej kupal bym na allegro
|
|
won smieciu
|
|
no i ludzie glupie nie so jak na innych aukcjach sa do 20 zl taniej te zeczy to tylko szczensliwy traf zadcyduje o tym ze ktos kupi u ciebie drozej .. musisz sie opgodzic ze na allegro kaszdy szuka okazji a nie bierze co jest
|
|
samsung jest nawet 50 zl taniej a ty pytasz czy masz drogo no nie mogie ,
|
|
moja rada jest taka.. daj kazdy przedmiot chociaz 1 zl taniej niz u innych a zaczniesz wiecej sprzedawac dodatkowo radzilbym koszty przesylki dawac takie jak trzeba a nie na tym zarabiac .. moim zdaniem lepiej sprzedac wiecej niz probowac cwaniakowac i sprzedac duzo mniej.
|
|
ah
|
|
dzięki , wezmę twoje rady pod uwagę , pozdrawiam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |