Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ROŚNIE BEZROBOCIE W ŁOMŻY SKANDAL! |
Co się dzieje z ŁOMŻĄ!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ROŚNIE BEZROBOCIE W ŁOMŻY SKANDAL! |
NIC. Zapytaj Pana Prezydenta. ...
|
|
ludzie chodzą stadami nie ma roboty....
|
|
pojedziemy do usa zarobimy troszeczke
|
|
skoro władze miasta nic nie robią dla rozwoju naszego miasta poprzez ściąganie inwestorów zewnętrznych co spowodowałoby zmniejszenie bezrobocia w naszym mieście
|
|
Zakończyły się prace sezonowe, co za tym idzie wygasły krótko terminowe umowy. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
BRZEZINSKI MUSI ODEJSC !!! i reszta pajacow
|
|
ale wy wogule nie myslicie myslicie ze dlaczego wzrasta bezrobocie poniewaz idzie sezon zimowy wiekszosc osob co pracowalo na swierzym powietrzu nie ma do tego mozliwosci daniel
|
|
obecny prezydent blokuje wszelkiego rodzaju inwestycje w tym miescie, dlatego trzeba wybrac innego!! lomza nie moze byc zacofana i ludzie bez pracy przez prezydenta , tylko przez to aby wpierac lolalnych biznesmenow? ilu ich jest 5% a co z reszto ludzi!!
|
|
uffffffffffff zaczyna cos siez dziac
|
|
ja wiem jak zmniejszyć bezrobocie !!! odpowiedź jest prosta -zwiększyć zatrudnienie !!!...powinienem siedzieć w ratuszu marnuje się heh
|
|
to niech jako wolontariusze sprzataja kościoly i pałac biskupa bo innej roboty to nie znajdą. Pluto
|
|
Ogłoszenia w Łomży -20 szukam pracy. 2-dam pracę . Ogłoszenia w Ostrołęce - 20 dam pracę, 3- podejmę pracę. Co my robimy jeszcze w województwie podlaskim ?!?
|
|
Kawosz ma racje! PRACODAWCY PROSIMY ZWIĘKSZYĆ ZATRUDNIENIE !!!
|
|
podaje sie jako chetna do pracy!
|
|
inspektorka napisała:" Kawosz ma racje! PRACODAWCY PROSIMY ZWIĘKSZYĆ ZATRUDNIENIE !!!" ty głąbie żartujesz czy na poważnie to piszesz? jesteś chyba ograniczony umysłowo...
|
|
Donald ty jesteś głąb ograniczony umysłowo!Pracodawcy przecież mają takie możliwości i zawsze robią co im się podoba to i to jest do wykonania!
|
|
Za sprawą kryzysu zmieniło sie prawo pracy, dając mozliwość ponownie na nie ograniczoną ilość umów na czas nieokreślony, z czego skrzętnie pracodawcy korzystaja. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
zgadzam sie z Donaldem. utrzymanie jednego pracownika jest drogie. czesto, nie stac jest takiego przedsiebiorcy na zatrudnienie nowego pracownika chodzby chcial. takie zycie. kt
|
|
MAMOULIAN ja również z tym sie zgadzam, ale gdy mowa o rosnącym bezrobociu po zamknięciu sezonu, to kwestią są krótkoterminowe umowy jak i wyjscie awaryjne pracowników, którzy wolą pobierac z dwóch źródeł środki. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
kazdy orze jak moze. fakt, w lomzy jest ciezko teraz znalezc prace. na 4lomza tez nie ma co szukac zbytnio. moim sposobem na szukanie bylo chodzenie po roznych miejscach i zostawianie tam cv. noz widelec cos sie trafi. w moim przypdku nie wypalilo, ale nie wykluczone, ze niektorym z Was to akurat wypali. kt
|
|
a może by tak ktoś na pracuj.pl zajrzał ?
|
|
jestem zalogowany, przychodza do mnie maile, ale na lomze rzadko sie cos zdarzy. predzej na bialystok sa ogloszenia kt
|
|
Nie wiem czego oczekujecie ale ogłoszenia na Przedstawiciela na kierownika regionalnego itd. są cały czas i taka praca jest w regionie czyli zawsze gdy szukałem pracy wszystko co było na podlaskie wysyłałem (co mnie interesowało) a nie tylko Łomża. Większość osób i większość samochodów firmowych które widzimy w Łomży to nie były z ogłoszeń na 4łomża, tam zazwyczaj ogłaszają się tylko "drobni" łomżyńscy przedsiębiorcy. Jak ktoś szuka pracy w sklepiku Łomżyńskim to na 4łomża ale jak szuka w większej firmie to tylko pracuj.pl praca.pl - każdą prace właśnie tam znajdowałem
|
|
ale nie kazdy moze byc zatrudniony w bialym i tam dojezdzac. ja akurat jestem uziemniony w lomzy i przez jeszcze kilka lat musze tu byc, wiec szukam czegos dobrego na miejscu. pracuj.pl nie jest dla mnie dobrym zrodlem, chodz sprawdzam ogloszenia. czesciej zagladam na 4lomza lub sam chodze i zostawiam cv w rozne miejsca. kt
|
|
Ale nie do tego dążę, zrozum ze większość firm na przedstawiciela itd to jest praca w regionie, czyli szukają człowieka na region podlaski i jeśli jest w ogłoszeniu napisane podlaskie bez podania nazwy miasta to znaczy że to jest również praca dla Łomżyniaka bo twoim miejscem pracy będzie region podlaski czyli będziesz jeździł autem. Na 4łomża i roznoszeniem wiele nie znajdziesz, tak jak mówiłem w sklepie spożywczym czy sklepiku z ciuchami u łomżyńskiego "prywaciarza" to na 4łomża jak najbardziej ale w jakiejś korporacji czy większej firmie to niestety nie. Powysyłaj cv i lm do firm które szukają na region podlaski bo przecież na nim mieszkasz nie wiem dlaczego masz takie podejście, że tylko gdzie napisane łomza to praca w Łomży a jak napisanie podlaskie to znaczy Białystok. Przed chwila zajrzałem na pracuj.pl na samą Łomże oraz na podlaskie mnóstwo ogłoszeń a PRZECIEŻ TAKIE BEZROBOCIE !
|
|
ok, dzieki za info, to teraz juz sobie powysylam cv :) dzieki kt
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |