Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zbieramy nakrętki - POMÓŻMY MACIUSIOWI W WALCE Z CHOROBĄ!! |
ZBIERAMY NAKRĘTKI!!! Ty też możesz pomóc – to nic Cię nie kosztuje Jeżeli chcesz pomóc Maciusiowi przyłącz się do akcji – zbieraj razem z nami plastikowe nakrętki, po napojach, sokach, mleku, środkach chemicznych itp. Zebrane nakrętki zostaną przeznaczone na zakup sprzętu rehabilitacyjnego. www.maciekkowalewski.cba.pl http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=23406
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zbieramy nakrętki - POMÓŻMY MACIUSIOWI W WALCE Z CHOROBĄ!! |
jaka ilosc usatysfakcjonuje?
|
|
każda
|
|
mam juz kilka,
|
|
cieszę się, na stronie podane sa punkty gdzie przeprowadzane sa akcje na rzecz Macieja i tam można wrzucać nakrętki.
|
|
Dołaczam się .Swietna inicjatywa i szczytny cel.Poprzednio też zbierałem na wózek inwalidzki dla chłopca.
|
|
Popieramy gorąco akcję i wszystkich zachęcamy do zbierania nakrętek i nie tylko... Zapraszam na www.nasz-cel.pl Łomżyński Portal Osób Niepełnosprawnych
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
tez popieram zbieram nakretki juz prawie od roku i co miesiac moje siostrzenice z gimnazjum odbieraja je odemnie i nosza do szkoly tak mnie wkrecily w te nakretki ze idac ulica widze jakias butelke odkrecam nakretke i do kieszeni hehe komus moze wydac sie to smieszne ale mnie nic to nie kosztuje a komus pozwoli normalnie zyc zachecam to naprawde fajna sprawa ell pablo
|
|
to ja też pozbieram:) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |