Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STS-y |
Wiecie może od której otwarte są STS-y na Starym Rynku ?? Najlepiej jakby ktoś znał godziny otwacia w całym tygodniu i podał tu na Forum. Na Stronie STS-ów nie ma godzin otwarcia :( Dzieki Capo Di Tutti Capi Su il Primo e Sala Attrezzi PALESTRA!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STS-y |
Poniedziałek 12:30 - 18:00 Wtorek - Piątek 10:00 - 18:00 Sobota 9:30 - 14:30 Niedziela 10:00 - 14:00 A może tak na forum będziemy przedstawiaćswoje typowania na sts-y ??
|
|
Dzieki Heh można Właśnie mi sie przypomniał kumpel, który chodzi na STS-y i spisuje od każdego (normalnie stoi obok Ciebie i spisuje, nie czai sie) Hehehe :))) Ale nie wiem czy ostatnio coś wygrał Dzis warto obstawić Tenis ziemny Nie bedzie zadnych niespodzianek na 99% są faworyci :PPP
|
|
Luca faworyci to powiedz co jest dzis najpewniejsze z tenisa????
|
|
Trza obstawic coś...
|
|
Żeby obstawić w STS-ach to trzeba mieć 18 lat, a po twoich wypowiedziach to jeszcze trochę będziesz musiał poczekać (i bardzo dobrze, bo tam już bym ciebie nie zniósł).
|
|
tommy nj moze ty podasz swoje pewniaki na dzien dzisiejszy...słyszałem że wyjmujesz 500zł tygodniowo na czysto :) Odp
|
|
Gra ktoś z was systemem rozpisowym? Teoretycznie jest on chyba skuteczniejszy od zwyklego AKO ? Dzisiaj mam zamiar zagrac tym systemem, a dokładnie 2z6 Tak bedzie wygaldal kupon: 1. 372 Podbeskidzie - Swit 1 1.70 2. 381 Chorwacja - Turcja 2 2.50 3. 382 Włochy - Holandia 1 2.00 4. 392 Monaco - Sedan 1 1.40 5. 426 Brommapojkarna - AIK Sztokholm 2 1.95 6. 437 Roma - Udinese 1 2.10 7. 491 Kiel - Wallau 1 1.05 T 8. 492 Lemgo - Duesseldorf 1 1.05 T Rozpisowy 2z6: wkład 30PLN Wygrana 111.50PLN Jak to oceniacie? Jesli 4 mecze beda zle to i tak wygralem? oczywiscie nie licze pewniaków Dzieki Życze każdemu wysokich wygranych
|
|
Tak wygrasz (chyba tak)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |