czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy dziewczyny szalone są złe???

Mam pytanie. Jestem szaloną osobą. Lubię dobrą zabawę, wyszaleć na zabawach, w klubach. A mój były chłopak powiedział mi, że nie chce ze mną być bo jestem szalona... Co myślicie???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy dziewczyny szalone są złe???

W jakim sensie szaleć ?:D

Hmmm... bardzo odważna (ale nie myśl o żadnych rzeczach... zboczonych, erotycznych itp. to jest wykluczone)

Faceci, którym nie chodzi tylko o jedno to jednak wolą spokojne dziewczyny, ustatkowane, poważne. Tak przynajmniej mi się wydaje i ja sam wolę takie dziewczyny. Oczywiście odrobina szaleństwa nie zaszkodzi, lecz z umiarem;)

Wow to opisz co takiego szalonego robisz to wtedy się oceni o co mu chodziło ;)

Moim zdaniem chyba jednak nie są złe... Zależy od chłopaka jakie woli... Jeden woli ciche i spokojne (jak na przykład Twój chłopak [bo zakładam, że chodzi ale już nie chce]), jedni 'szalone', chociaż ja wolę lekko szalone, byle nie za poważne xD

Tu nie ma znaczenia czy jesteś szalona bo inaczej by z Tobą nie był... Liczy się wyłącznie czy potraficie SOBIE zaufać :)
Tyle w temacie.

szalona czy nie normalna ? trzeba odróżnić te dwie rzeczy !

Z tym szaleniem lub nie to trochę też kwestia podejścia do życia. Jeśli dla kogoś związek pomiędzy dwojgiem ludzi celuje przede wszystkim w małżeństwo a w konsekwencji w dzieci to faktycznie bycie szalonym nie jest zbyt pożądanym zjawiskiem. Jeśli jednak sprawa małżeństwa i potomstwa jest dla Ciebie mniej ważna i wolisz najpierw porządnie wyskakać się w życiu to nie ma co zwracać uwagi na to, że innym to przeszkadza.
Niestety w Łomży i innych małych miastach osoba bardzo szalona w wieku lat 20-22 i więcej jest nie najlepiej postrzegana. Jednak przyznam Żebrosia, że Twoja postawa mi np nie przeszkadzałaby :)
Trzymaj się ciepło

Eee pewnie miał dość jak jego maluchem rozpędzałaś się 13o km/h po Al.Legionów i tyle ;O też bym nie chciał być szalonym samobójcą .

Sprawa jest bardzo prosta,a czy tobie podoba się szalony chłopak?,jeżeli tak to proszę sobie takiego szukać,jeżeli takiego znajdziesz i poznasz jego szaleństwa,na własnej skórze,to pewnie zatęsknisz za nieszalonym chłopakiem.

http://www.youtube.com/watch?v=uQYDvQ1HH-E

toleruje tego typu szalenswtwo, to jest jedyne

hah haha smiac mi sie chce z takich ludzi i powiem wam ze kazdy czlowiek sam decyduje o tym jak chce zyc i nie wolno tak ograniczac drugiej osoby, narusza sie przy tym przestrzen osobista.. jak z toba zerwal to znaczy ze nie byl ciebie wart. druga osobe kocha sie za to jaka jest,a nie 85% partnerow pragnie zmienic druga polowke na taka jaka chcieliby pokochac.. hahah chore dlamnie tacy ludzie powinni sie lezyc z kompleksow, a nie ograniczac innych, a skoro stwierdzil ze jestes szalona to niech sobie znajdzie jakąś zamuloną princzipessę :P hahaha
niah, niah, niah

JESLI COS KOCHASZ PUSC TO WOLNO.. JESLI WROCI JEST TWOJE, JESLI NIE - NIGDY NIE BYLO..;]

Hmmm... no macie rację... ja mam dopiero 17 lat, wiek pozwala mi na odrobinę szaleństwa... hehe ;P

bedziesz miala 40 bedziesz odpoczywac. szalej z rozsadkiem
strzalka:]

Żebrosia - W podstawówce pewnie byłaś miską. I chłopaki gwizdali kiedy szłaś przez boisko

czasami im w glowach szumi, ale sa z sercem a to wazne

Nooo... tym bardziej, że jak trzeba to jestem spokojna... stosownie do sytuacji. Nie wiem o co panu M. chodziło...

http://www.youtube.com/watch?v=S0T7MLc2THs&p=57EACCCC60E81A48&playnext=1&index=43

SZALEJ !!!!!!

Hm... Tylko ja jestem jakaś dziwna. Jestem z natury szalona, a kręcą mnie spokojni chłopcy... ;D
PRZECIWIEŃSTWA PRZYCIĄGAJĄ ;D

Szaleństwo minie, temperament pozostanie :)

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

znam takie co mocno zagluszaja temperament, a potem totakie cnotki niewydymki

To chyba Ty taka jesteś

ty moze i tak

dziewczyny normalnie rozwiniete akceptuja swoja seksualnosc do ku rwy nedzy

Czy ja wspominam w ogóle o sex-ie??? Nie. I jak mogłabyś to cenzuruj swoje wypowiedzi.

Może mu zależy na odpowiedzialnej dziewczynie...może boi się, że na tych imprezach coś odwalisz... może on bardziej woli myśleć o poważnej przyszłości niż zabawach. Jeśli nie zamierzasz się zmieniać,to wyszalej się i dopiero spróbuj z nim raz jeszcze...Jeśli zauważy w Tobie kobietę dorosłą, zmieni zdanie.

jagero 17 lat kobieta dorosła??opanuj się.
Znam 20-25 i nic z dorosłości nie mają.
Byle gdzie byle z kim i byle jak.
Ot polska rzeczywistość.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

nie będę zaprzeczał, ale są wyjątki... takie wyjatki są na wagę złota ;)

takie panny lubia sie dawac wykorzystywac,

Jakie dziewczyny??? Ogarnij się ;/

Weź... ja tylko się zapytałam, czy dziewczyny szalone są złe, a Ty coś o wykorzystywaniu piszesz... Ej... kompleksy jakieś masz?? Albo przeżycia? To załóż sobie temat, a nie w moim się wypowiadasz... bez kitu... ŻAL

Bez kitu to okna wypadają.

Do książek !

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org