Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Autobusy i przystanki miejskie |
hejka, nie wiem jak Wam, ale mi nie podobasja sie tak pooblepiane przystanki i autobusy z twarzami kandydatow na radnych, czy prezydenta miasta. jeszcze pol biedy jakby to bylo jakos estetyczniej oklejone, to by uszlo. plakat na plakacie, drugi krzywo przyklejony, trzeci porwany i lata kolo przystanku, w autobusie siedze i czuje tych wszystkich wzrok na sobie. kuzwa, to osobiscie mie zniecheca do glosowania. wiem, ze na przystankach jest tabliczka o zakazie naklejania ogloszen. mam pytanie, czy tego typu plakaty nie sa jednoczesnie ogloszeniami? kt
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Autobusy i przystanki miejskie |
JAK SIĘ NIE PODOBA TO PIESZO .I ZDROWO
|
|
Z tego co wiem to można wynając powierzchnię na przystanku i w autobusie
|
|
to ciekawe czy tak samo szybko ktos to pozdejmuje jak popowieszal je. kt
|
|
lepie pomyślcie kogo wybrac do ratusza a nie jest ważne gdzi rozwieszaja plakaty
|
|
szczerze mowiac, to nie mam zielonego pojecia na kogo glosowac. jak juz pojde, to zaglosuje na kogos mlodego, zeby tych starych usunac ze stolkow. kt
|
|
Mi to tez sie nie podoba. Tak jak osoba przede mną zagłosuję na kogoś młodego, żeby wygryzł tych starych wyjadaczy, którzy już wystarczająco się nałapali publicznej kasy. Dajmy szansę innym, młodym ludziom z pomysłami.
|
|
żeby się też nałapali kasy
|
|
Speedy Gonzales, a Ty na kogo glosujesz? masz kogos zaufanego? bo ja nie kt
|
|
jeszcze nie wiem, ale myślę intensywnie
|
|
Jeżeli idziemy tokiem rozumowania speedy'ego to niech tak będzie, że dajmy szansę nowym się nałapać kasy...
|
|
Dla mnie młody ambitny i z pomysłami niech się nachapie tej kasy ale zacznie coś robić i najbardziej niech robi w strone młodych bo to młodzi mają tu mieszkać pracować i budować pokolenia a starym zapewnić spokojne życie ;)
|
|
Czerniawski, na Niego głosujcie jak macie dylemat. Młody nie jest, ale ma wiele zasług na rzecz Łomży i myślę że na Tym nie skończy.
|
|
na 4lomza przeczytalem, ze komitety placa 5 zl za dobe. rewelacja. kt
|
|
Faktycznie i co trzeba robić przez tą dobę?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |