czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CO ROBI W TYM MIEŚCIE INSPEKCJA PRACY?

Co robi w Łomży inspekcja pracy bo raczej nie pracuje?Proszę odpowiedz!W Zakładach pracy totalne bezprawie!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CO ROBI W TYM MIEŚCIE INSPEKCJA PRACY?

a to w Łomży jest takie coś? pierwsze słysze Oo

Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić..

Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości...

ŁKS Łomża!

Siedza, pija kawe, czytaja forum i maja z ciebie polewke...

I myślą ;co im brakuję w chacie lub na działce-wtedy kontrolują odpowiednią branżę!

Inspektorka a w czym masz problem??

Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. Zadzwoń do inspekcji w Białymstoku. Jak wiadomo z tym miastem zawsze mamy (nie do końca rozumiem dlaczego) na pieńku i zrobią wszystko żeby "umilić" jakiemuś łomżyniakowi życie.
Przyjadą w rekordowo krótkim czasie a kontrola będzie wybitnie dogłębna :)

Żeby nie było że to moja wybujała fantazja, to ten sposób jest sprawdzony :)

Ty naprawdę uważasz że siedząc i mnożąc posty na forum poprawisz swoją bądź czyjąkolwiek sytuację lub będziesz więcej zarabiała?!?!
Kobiety weź się za siebie i olej już to pisanie na forum jak to wszędzie jest źle i cię każdy wyzyskuje!!

Zakładasz po kilka postów na jeden w sumie temat! Zawodowo na pewno ci się nie poprawi, co najwyżej trafisz do księgi Guinessa

Wafel ta inspektorka to nie jest kobieta, choć takowe cechy posiada... przypomne tylko że inspektorka vel andreo vel tajniak to ta sama osoba...

a ty co donald probujesz zbagatelizowac sprawe

asw ale jaka sprawe? Widzisz tu jakas sprawe? :) Przeciez ten typ narzeka na forum non stop i w kolko klepie to samo, przy czym o ile pamietam, chyba nigdzie nie pracuje, bo pod innym nickiem wyzalal sie jak to go do pracy nie chca...
Wiec co bagatelizowac? Jakies narzekania i pretensje do zycia? Oczywiscie, a co innego chcesz z tym zrobic?

droga inspektorko w pip pracuja ludzie inteligentni lecz nie sa oni jasnowidzami i jesli nie dasz im namiaru to skad maja wiedziec ktory z pracodawcow falszuje ewidencje czasu pracy

nieudacznicy i sieroty życiowe były zawsze, są i będą bez względu na to czy w kraju dobrze się dzieje, czy źle.
Rozmawianie o problemach z instytucjami publicznymi przez pryzmat własnych porażek życiowych do niczego nie prowadzi a to dlatego że jak ktoś oferma to zawsze będzie mu źle, gdzie by nie był i w jakim kraju by nie żył....

Skoro tak jak mówicie jest to jakiś gość który siedzi na garnuszku rodziców i obwinia cały świat za własne porażki i klęski, to nie ma co w ogóle zabierać głosu w tych durnych tematach.

przeciez zawsze mozesz wyjechac i poszukac szczescia za granicami panstwa

Oni nie kontroluja duzy firm!! Tylko male zeby je wykonczyc! Bo ten z duzej potrafi posmarowac i po sprawie

piją kawę, jedzą ciasteczka, ufff duuuuużo pracy...

Fiku

a gdzie sa rezultaty z tych posiedzen?

Dran,Wafel ja pracuję caly czas ale mam już dość niskich płac i wyzysku!Nie wytrzymuję już tego psychicznie i chcę uzmysłowić pracodawcom żeby coś zmienili bo większość ludzi pracuję za grosze ale wiem że sam nie wiele zdziałam a jednak próbować warto!

Przykro mi, że nie wytrzymujesz tego psychicznie.
Dlaczego się nie uczyłeś? Czego spodziewasz się ze swym brakiem wykształcenia i kompetencji? Zatrudnię Cię, ale co Ty umiesz robić?

Pozdrawiam.

PS. do małolatów: przeczytajcie sobie historię "inspekorka" i zrozumcie, że z Waszym podejściem do nauki i do pracy będziecie dokładnie w tym samym miejscu, gdzie on, czyli w d....

Adamus co ty piep...sz ludzie po studiach nie mają pracy albo pracują za grosze!Jakby pracodawcy znali prawo to ja bym zarabiała 2000! Skąd wiesz jakie mam wykształcenie !Bez też mam prawo godnie zarabiać i żyć!Skandal!

ty w ogóle to jesteś on czy ona, bo raz piszesz jako on, raz jako ona?

Czemu nie założysz własnej firmy - prawo już znasz...

Mowilem, ze nawet podszywac sie nie umie... inspektorka=tajniak=andreo, czyli on ;)
A jakie ma wyksztalcenie to sie pochwalil pod innym nickiem, teraz pali glupa ;)

Bez wyksztalcenia tez czlowiek ma prawo zarabiac pieniadze, z tym sie zgodze. Tylko brak wyksztalcenia to nie to samo co pusty leb... Niektorzy po podstawowce potrafia zarobic wiecej niz wielu po studiach, po prostu cos jednak potrafia robic dobrze.

kur wa
jakis jelen defilade urzadza

heh jak byście mieli firmy to byście nie chcieli tych ludzi spotykać w swojej firmie a na budowie za kabel do betoniarki leżący na ziemi można dostać mandat a jak jest gdzieś uszkodzony to już duży mandat :D osoby które nie mają firmy mogą się nie widzieć z tą służbą urzędniczą

jedna mala ustrka techniczna i tyle obludy z was wychodzi
wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org