Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prosze o pomoc |
chcialabym otworzyc konto oszczednosciowe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prosze o pomoc |
http://jakzalozyckontowbanku.blogspot.com/2010/07/najkorzystniejsze-konto-oszczednosciowe.html proszę bardzo __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
dizkowac jasnie wielmoznemu panu
|
|
Nie ma za co, polecam się na przyszłość ;) __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
czy ma pan jakies doswiadczenie w tej kwestii?
|
|
Mam, ale aktualnie jestem na urlopie i nie chce mieć nic wspólnego z pracą teraz. __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
to pan sie tym zajmuje? oj, nie wierze , ze podczas urolopu nie rozmawia pan o pieniazkach?na to jest zawsze czas,
|
|
No to nie wierz, Twoja sprawa. Uciekam, baj. __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
baj, baw sie dobrze
|
|
A jednak ze szczebiotką można normalnie pogadać, tu jest przykład.. Mam nadzieję, że będzie już tak normalnie pisać, a nie jak jakiś bachor, który spędza 80% wolnego czasu przed komputerem. Dzięki i nawzajem. __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
nie wypieram sie tego, ze komputer mam w salonie, ale nie o tym mowa potrzebuje szybkiej wplaty i wyplaty , pewnej sumy pieniedzy, i chcialabym zyskac na tym jakis grosz, ot by kupic sobie wiecej ciuszkow, mam ochote modnie sie ubrac, przeciez to logiczne, wnosze kilka tysiecy patatos, i chce zarobic jednego dziesiataka
|
|
Fajnie sprawdza się konto studenckie mbank. Jest jeden haczyk - trzeba mieć status studenta i odpowiedni wiek. Jeśli spełniacie te warunki, to warto tam założyć konto.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |