czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
by lepiej zyc

nosze sie z zamiarem zatrudnienia sprzataczki do domu, chcialabym zrobic mala selekcje
w jaki sposob?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: by lepiej zyc

mam male preferencje , osoba dyskretna jest mile widziana

giń przepadnij maro paskudna

moj kolega z pracy ma sprzataczke , powiedzial mi ze jest lysa, ale bardzo dobrze prasuje, i szybko sprzata, a potem dorzucil ,ze jest polka, mieszka we francji od 16 lat nic nie mowi ani jednego slowa po francusku
kolega nie szkoduje grosza na dobra prace , placi regularnie za dostarczony serwis,

kolega z pracy nie wymienil mi sumy jaka placi danej osobie za dany serwis, nie wiem moze to dla niego jest drugorzedne, zadowolony jest z wyprasowanych 14 koszul w ciagu 2 godzin

naprawde widuje go 3 razy w tygodniu w wyprasowanej koszuli z krawatem , elegancki,
moje ubrania czesto sa pogniecione, wybieram zawsze te co nie wymagaja prasowania, dzien w dzien ten sam stres , z tego wzgledu , moje poszukiwania, ktore sprowadzaja sie do zaufanej i dyskretnej osoby, beda prowadzone do skutku, a czas,ktory zmarnuje,nie wchodzi w rachube

wyobrazmy sobie, wchodzisz do domu po pracy i dom jest caly posprzatany, czy takie zjawisko nie sprawia przyjemnosci?czy oszczedzanie kilku zlotych na sprzataczce wymaga tylu poswiecen?

No nie,nie mów,że mieszkasz na San Denis,i z tego powodu nie masz czasu posprzątać?
Tak na marginesie,to każda kobieta ślicznie wygląda z ścierą,przykładowo pani Mieczysława Anioł „Miećka chodz,no tu ze ścierą”dla mnie bomba ;-))

szczebiotka idź z tąd na wieczne nie wracaj.!

...

szukam dobrej sprzataczki , ktora przyjdzie do mojego domu!

poczekam troszeczke, moze z miesiac , zawsze to strach ze cos ukradnie z domu

no tak, jak sprzataczka co ukradnie, i nie daj boze, cos cennego, i nie przyzna sie, jak takiej mozna udowodnic ,ze to ona?

********** zdziro do lekarza

o ja tak tylko, czasami innych podpatruje i mi sie zachciewa tego samego, ale coz , nie dla psa kielbasa, nalezy pogodzic sie z wlasnym pochodzeniem i statusem socjalnym

SZCZEBIOTKA

JESTES IDIOTKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nie prawdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jestem zacna dama:p

JESTEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ

IDIOTKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org