Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ptyś o Bardzo Małym Rozumku |
Witam wszystkich, Dziś rano rzucając okiem na tematy z forum, nasunęła mi się pewna myśl. Otóż przemnkęło mi przez mój rozumek, że Ptyś jest jak Kubuś Puchatek. Mało myśli, dużo mówi, niezbyt celne te jego uwagi, ale jest grono osób które lubi go czytać, ponieważ jest bardzo rozbrajający w swojej prostocie... ;) Oczywiście w moich oczach Ptyś nigdy nie dorówna Kubusiowi (którego uwielbiam), ale myślę, że tak właśnie traktujemy Ptysia. Jako nieszkodliwego dzieciaczka który pisze głupoty. Czasem śmiejemy się do łez czytając te wypociny, czasem pukamy się w czoło, czasem nas denerwuje. Ale to Ptyś i każdy wie jaki jest. I, jak to mówi nasz idol, każdy ma swoje zdanie... :D Pragnę podsumować me wywody tymi oto słowami: "Puchatek wiedział, co miał na myśli, ale ponieważ był Misiem o Bardzo Małym Rozumku, więc nie potrafił tego wyrazić słowami". :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ptyś o Bardzo Małym Rozumku |
:):):).........dobre....heheh
|
|
Hehe grzybek
|
|
hehehe a może nie Ptyś tylko Krzyś ?
|
|
Ale masz problem.
|
|
Jak nieum8iał wyrazic tego slowami to pisemnie to jak ja mam tu słowami kto mnie uslyszy ?
|
|
Oto i następna inteligentna wypowiedź małego, biednego ptysia: "Ale masz problem" To tylko kilka prostych słów, ale jakże wymownych i wyniosłych. Zapamiętajmy tę pięknę sentencję... 1:0 dla ptysia Pozdrawiam
|
|
Wiesz co, MrS, 'ale masz problem' to jeszcze nic. "Jak nieum8iał wyrazic tego slowami to pisemnie to jak ja mam tu słowami kto mnie uslyszy ?" To jest dopiero inteligentna wypowiedź... rotfl Ptysiu! Mam problem!!! Duuuuży. Zwykle nie rozumiem Twoich wypowiedzi... Kto mi pomoże??? Chyba napiszę do "Pani Domu". Tak. To jest genialny pomysł! :D
|
|
Droga kaschiu: aby zrozumieć wypowiedzi ptysia musisz napisać list (koniecznie w ptysiowym języku) do jego ulubionej gazety, z której czerpie wszelkie wzorce, czyli... B R A V O G I R L ! Pozdrawiam
|
|
NO TAK!!!!! Kurde, nie pomyślałam. Dzięki, MrS.... :D PS. Nie wiem, czy nie jestem za stara, ale poćwiczę kilka dni język i spróbuję...
|
|
kaschia: ptysiu w ramach szkolenia napewno pożyczy Ci kilka archiwalnych numerów ze swojej kolekcji. W szczególności polecam artykuły typu "Całowałam się z chłopakiem, czy jestem w ciąży?", które doskonale kształtują osobowość naszej młodzieży... Pozdrawiam
|
|
Jestescie nienormalni starzy was niewychowali ? cwele
|
|
ptysiu91: może chcesz się spotkać na realu i porozmawiać o moich rodzicach? Przedstawię Ci ręcznie mój punkt widzenia na Twoje wypowiedzi. Pozdrawiam
|
|
Mrs. Twoj problem - to ty sam jesteś dla siebie problemem.
|
|
jak tak czytam to odnoszę wrażenie ze ptyśKubuś kształtuje "nową tradycję" z elementami intelygencyii szpagatowej. Bo jak inaczej to nazwać?
|
|
Ptyś, ja mam Rodziców a nie starych. To po pierwsze. A po drugie, czy miałes kiedykolwiek doświadczenie ze słowem 'cwel' że tak go swobodnie używasz? Czy kiedyś ktoś zrobił Ci krzywdę...? Biedaku.... Jeśli nie wiesz o co chodzi (znowu), sprawdź znaczenie słowa cwel: http://kurnik.pl/slownik/sp.phtml?sl=cwel I już się nie odzywaj. Bo kerownik internetu zablokuje Cię na amen. I wtedy będziesz miał problem.
|
|
Czepiacie się. Albo forum będzie 'powszechne', że tak powiem, albo go nie będzie. Tymczasem zakładacie o Ptysiu topiki, mnóstwo postów jest tylko o nim. Ptysiek, Grzybek i Bartek są spox. Widziałem tu sporo głębszych debili. Pozdro.
|
|
Racja Adamusku. Ja już się nie oddzywam, no bo co tu gadać?? A poza tym, jak powiedział x. Twardowski: Gdyby wszyscy mieli po cztery jabłka gdyby wszyscy byli silni jak konie gdyby wszyscy byli jednakowo bezbronni w miłości gdyby każdy miał to samo nikt nikomu nie byłby potrzebny Pozdrawiam PS. A Kubusia Puchatka uwielbiam wprost m. in. za to, że "im bardziej zaglądał do środka*, tym bardziej Prosiaczka tam nie było." *- chodzi oczywiście o środek domu Prosiaczka...:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |