Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklama "Złoty Kur" |
Widzieliscie reklamę Złotego Kura (czyli Łomży w innym opakowaniu dla niewtajemniczonych) w TVP 3? Moim zaniem jest do bani!! Pokazali w niej swojego docelowego odbiorcę: gościa na deskorolce. Gdyby nazwa była inna to by pasowała ta reklama..... Moim zdaniem powinni pokazać jakiegos dziadka jak zsiada z traktora i pije z gwinta kura:)) Bo z tym koloeżką to piwo przestaje być "w dechę" :/ .Słyszałem że na wioskach najlepiej sie sprzedaje.... Juz reklama Łomży jest bardziej profesjonalna:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklama "Złoty Kur" |
|
To pisz konkrtetnie w tytule postu! Bo Łomża to jest szerokie pojęcie!!! Nie kazdy tak jak ty ma czas buszować po wszytkich tematach!!! Pozdro4ALL & nara
|
|
to czytaj uważnie chyba ze cie nienauczyli...
|
|
PTysiu co tak fikasz ?
|
|
hehe nie nic :p
|
|
Twoich postów ptysiu nie czytam, bo większosc jest na debilnie niskim poziomie. nie oszukujmy sie, masz juz taka renome na tym forum, nikt tego raczej nie zaprzeczy. Wiesz ja sie nie dziwie skoro jesteś dopiero dzieciakiem z 1 klasy gimnazjum. Ty mi tu nie fikaj, bo ja Brodzie (tez mieszka na Bawełnie) powiem to cie na tej bawełnie zgarnie jeszcze... Re5pect>>>
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |