Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejorz Kolejorz Kolejorz |
Chociaz troche radosci w tym smutnym kraju...:) 3:1 i Anglicy na kolanach :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejorz Kolejorz Kolejorz |
;][
|
|
nie oglądałem ale jak zobaczyłem wynik, trudno uwierzyć
|
|
jeb** Anglie ! \'\'tera mnie to wali...bo jestem na faaaali\'\'
|
|
Dlaczego nasza reprezentacja tak nie może grać?? No ale chociaż Lech ratuję Polską piłkę:) Brawo Lech:D
|
|
antek, pomyslowo
|
|
Autor: skubi18 (---.introlan.pl) Data: 04-11-10 21:07 Dlaczego nasza reprezentacja tak nie może grać?? No ale chociaż Lech ratuję Polską piłkę:) Brawo Lech:D Powiem na wstępie, na piłce się nie znam, ale zaskoczył mnie skład Lecha: -Jasmin Burić - Marcin Kikut, Bartosz Bosacki, Manuel Arboleda, Luis Henriquez - Sławomir Peszko, Dmitrije Injac, Ivan Djurdjević, Semir Stilic, Siergiej Kriwiec - Artjoms Rudnevs. Trzy Polsko brzmiące nazwiska na skład? Może to właśnie sposób na reprezentację... :)
|
|
Gratuluje tym co postawili na Lecha $$$ :) a co do składu na całym świecie tak jest ,w lidze Angielskiej również może nie cała drużyna ale półowa to cudzoziemcy albo reprezentacje :) może to był by sposób na dobrą kadre :)
|
|
Dać wszystkim obywatelstwo i niech grają dla Polski:) Niemcy też nie mają składu całego niemieckiego i jak na tym wychodzą.... może niech PZPN pomyśli o tym....
|
|
zastanówcie co mówicie. Powiedzcie mi gdzie jest Olisadebe i Roger? Tak się wszyscy podniecali, zachwycali a teraz tych dwóch z drzewa wziętych panów nawet pewnie nie ma zamiaru grać dla reprezentacji. Nie róbmy z bambusów którzy ganiali 5 lat temu za lwami w buszach na siłę Polaków. włoch jest włochem, anglik anglikiem, czeczen czeczenem a polak polakiem i niech tak zostanie, bo danie komuś paszportu nie czyni kogoś polakiem w naszym kraju.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |