czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejorz Kolejorz Kolejorz

Chociaz troche radosci w tym smutnym kraju...:) 3:1 i Anglicy na kolanach :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejorz Kolejorz Kolejorz

;][

nie oglądałem ale jak zobaczyłem wynik, trudno uwierzyć

jeb** Anglie !

\'\'tera mnie to wali...bo jestem na faaaali\'\'

Dlaczego nasza reprezentacja tak nie może grać?? No ale chociaż Lech ratuję Polską piłkę:) Brawo Lech:D

antek, pomyslowo

Autor: skubi18 (---.introlan.pl)
Data: 04-11-10 21:07

Dlaczego nasza reprezentacja tak nie może grać?? No ale chociaż Lech ratuję Polską piłkę:) Brawo Lech:D

Powiem na wstępie, na piłce się nie znam, ale zaskoczył mnie skład Lecha:
-Jasmin Burić - Marcin Kikut, Bartosz Bosacki, Manuel Arboleda, Luis Henriquez - Sławomir Peszko, Dmitrije Injac, Ivan Djurdjević, Semir Stilic, Siergiej Kriwiec - Artjoms Rudnevs.

Trzy Polsko brzmiące nazwiska na skład?
Może to właśnie sposób na reprezentację... :)

Gratuluje tym co postawili na Lecha $$$ :) a co do składu na całym świecie tak jest ,w lidze Angielskiej również może nie cała drużyna ale półowa to cudzoziemcy albo reprezentacje :) może to był by sposób na dobrą kadre :)

Dać wszystkim obywatelstwo i niech grają dla Polski:) Niemcy też nie mają składu całego niemieckiego i jak na tym wychodzą.... może niech PZPN pomyśli o tym....

zastanówcie co mówicie. Powiedzcie mi gdzie jest Olisadebe i Roger? Tak się wszyscy podniecali, zachwycali a teraz tych dwóch z drzewa wziętych panów nawet pewnie nie ma zamiaru grać dla reprezentacji. Nie róbmy z bambusów którzy ganiali 5 lat temu za lwami w buszach na siłę Polaków. włoch jest włochem, anglik anglikiem, czeczen czeczenem a polak polakiem i niech tak zostanie, bo danie komuś paszportu nie czyni kogoś polakiem w naszym kraju.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org