Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Akcja pod Arsenałem |
http://www.youtube.com/watch?v=17_jGmfam5E Brawurowa akcja w Warszawie przeprowadzona przez polski ruch oporu mająca na celu odbicie "Rudego" - jednego z członków Szarych Szeregów. Akcja zakończyła się sukcesem - zmaltretowanego "Rudego" odbito z rąk niemieckich oprawców. _________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Akcja pod Arsenałem |
Ta armia krajowa w Warszawie to totalna amatorka bez sukcesów w porównaniu z jej czeskim odpowiednikiem, tam skuteczny zamach na Heydricha miał większe znaczenie niż wszystkie akcje w warszawie i nie tylko.
|
|
Brawo za ten wątek panie ANTY_BLM !Dziś takie tematy to rzadkość! Nie modne,zresztą patriotyzm jest nie modny ,dzięki pol.pop zrytym łbom!
|
|
Won na polityczny oszołomie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Spotkalem sie w ktorejs ksiazce o silach specjalnych, ze byla to wzorowa akcja, ktorej nie powstydziliby sie wspolczesni zolnierze sil specjalnych. Perfekto i skutecznie wykonana.
|
|
Autor: ktoś-coś (---.introlan.pl) Data: 04-11-10 20:32 Won na polityczny oszołomie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /////////////////////////////////// No i właśnie mamy prxzykład tego pol.pop zrytego..... Szanowny pan ma coś do powiedzenia poza tu cyt:Won na polityczny oszołomie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"-? "Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." Terry Pratchett
|
|
Autor: no nie (---.internetia.net.pl) Data: 04-11-10 20:43 Autor: ktoś-coś (---.introlan.pl) Data: 04-11-10 20:32 Won na polityczny oszołomie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /////////////////////////////////// No i właśnie mamy prxzykład tego pol.pop zrytego..... Szanowny pan ma coś do powiedzenia poza tu cyt:Won na polityczny oszołomie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"-? "Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." Terry Pratchett >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Z politycznego cię wykopali to tutaj przylazłes robić zamęt ????????????????????????? Ty nie potrafisz normalnie rozmawiać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty jestyesx politryczna szczekaczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! więc jeszcze raz , skoro nie zrozumiałeś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WON STĄD TO JEST PROFIL ROZRYWKOWO- INFORMACYJNY A NIE POLITYCZNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Profil?niech będzie profil skoro dla ciebie rozrywką są tekstu typu WON to miłej zabawy! "Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." Terry Pratchett ps.zrób coś z tym...)
|
|
SN4P to podaj w której książce spotkałeś taki opis, pewnie w jakiejś powieści napisane przez akowca... autentyczny opis tej akcji pokazuje jak słabo było to wszystko zorganizowane, pełno ludzi poginęło, jednemu zaciął się karabin to skomplikowało i rozwaliło całą akcje... jak zwykle w działaniach ak więcej trupów niż to wszystko było warte, ale dla nich najważniejsze to działać, powstanie warszawskie najlepszym przykładem, setki tysięcy ludzi zabitych, miasto zrównane z ziemią i zero sukcesu strategicznego...
|
|
Autor: no nie (---.internetia.net.pl) Data: 04-11-10 21:16 Profil?niech będzie profil skoro dla ciebie rozrywką są tekstu typu WON to miłej zabawy! "Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." Terry Pratchett ps.zrób coś z tym...) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Przestań ciągle wkórwiać spokojnych ludzi nie trzeba będzie nic robić :):):):):):):)
|
|
Autor: Donald (---.elomza.pl) Data: 04-11-10 20:18 Ta armia krajowa w Warszawie to totalna amatorka bez sukcesów w porównaniu z jej czeskim odpowiednikiem, tam skuteczny zamach na Heydricha miał większe znaczenie niż wszystkie akcje w warszawie i nie tylko. Donald, sam jesteś amatorka. Polski Ruch Oporu był najlepiej zorganizowaną tego typu podziemną organizacją w Europie w czasie II Wojny Światowej. Tutaj jeszcze szkic sytuacyjny akcji: _________________________________________________________
|
|
Donald to od razu by wolał ściągnąć majtki przed niemcem :) haha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |