Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prosze... |
Prosze was o jedna rzecz jak piszecie o mnie jaiś temt (jest ich bardzo dużo) to dajcie mi pierwszeństwo wypowiedzi się na ten temat co ja sądze o tym temacie. Z góry Dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prosze... |
W tym temacie nieobowiązuje to zre ja pierwszy sie wypowiadam.
|
|
Żeby posiadać pierwszeństwo w wypowiadaniu się na jakiś temat to najpierw trzeba mieć coś mądrego do powiedzenia. Ty nigdy nie masz... Prośba została odrzucona (chlip, jak mi przykro...) Pozdrawiam
|
|
Ptysiu nieudzielaj się tak góra z 2 miesiące ( do wakacji ) i nikt nie bedzie pisać o tobie tematów , postów i takie inne... Taki mini test jak by wyglądało Forum bez ptysia . Spróbuj...
|
|
no własnoie forum bezemnie to nie forum chyba co ?
|
|
Forum bez Ciebie to normalne forum... Pozdrawiam
|
|
Zajmij się ptysiu dziecko choć przed końcem roku troche nauką, bo tym zasobem wiedzy jaki tu nam bardzo uporczywie prezentujesz to świata nie zawojujesz.
|
|
Gdzie jest admin???
|
|
przzeczytaniem tego tematu i pierwszej odpowiedzi wprowadzilem sie w taki nastroj w jaki alkochol i inne uzywki nie wprowadzilly mnie nigdy...musze isc zmienic gacie
|
|
Nie wiem czy to forum posiada taką funkcję, ale mogę moderować je za darmo! -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac cycka i MrS-a usuń
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |