sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy lks bedzie w II lidze??

Czy lks bedzie w II lidze??moim zdaniem chyba tak, poniewaz przez ostatnie dni wygrywa mecze i po 3 moze 4 meczach wygranych znajdzie sie na 1 miejscu w tabeli....ciekawe kiedy zaczna budowac stadion bo mowiono mi ze niedlugo juz zaczna grac w ostrolece i statdion bedzie zamkniety z powodu budowy moze wiecie cos o tym??
Pozdrawiam wszystkich fanow lks'u

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy lks bedzie w II lidze??

Nie lks tylko ŁKS. A co do tematu to moim skromnym zdaniem lepiej żeby jeszcze Łks nie wchodzi do II ligi bo ich nie stać na to !! a po 2 to muszą mieć przyzwoity stadion.

Stadion to jest rzecz!!

grzybek

W nastepnym sezonie.

moim zdaniem ŁKS napewno stac na to zeby grac w II lidze !! mysle ze szansa jest i to dosc duza !!! no pozyjemy zobaczymy :)
a od kiedy zaczynaja grac w Ostrołece ?? od nastepnej kolejki ???

Trzeba tylko chcieć. ŁKS ŁKS ŁKS

Zurek masz racje "pożyjemy zobaczymy". Wiem napewno, że naszych piłkarzy stać na większe możliwośći i mogliby awansować do II ligii. Chodze na mecze to wiem jak grają. Tylko w tym sezonie coś lipnie ;/

...CZłÔW!ĚK ZĂCZýNĂ řÔZůM!Ěć, GĐý ZĂCZýNĂ TřĂC!ć....

kolega mi mowil ze niedlugo beda juz grac bo maja remontowac stadion ale nie wiem kiedy....moze wcale jak skoncza lige i jak wejda do II ligi to zaczna remontowac....bym musial sie dokladnie dopytac kumpla....:]
Pozdrawiam fanow lks'u

Oj nierealna sprawa ta gra ŁKSu w II lidze jeszcze na to zawcześnie.

ŁKS ŁOMŻA - ZAWSZE DOBRA MARKA

no tak ale jeszcze jest 5 kolejek do konca i jeszcze mozemy to wygrac i wejsc do II ligi ja tak sadze

Staje sie realne wejście do IIl ligi bo po dzisiajeszym meczu mamy już 3 miejsce, jest szansa na baraże, ale ŁKS na ma warónków na II lige do tego potrzebny jest stadion (bo tego raczej nie dopuszczą), piłkarze z prawdziwego zdarzenia i pieniądze.

ŁKS ŁOMŻA - ZAWSZE DOBRA MARKA

Mamy , poniewaz stadion ma byc odremontowany ale nie wiem kiedy.......teraz jestesmy na 3 miejcu a jak wygramy w sobote to moze znajdziemy sie na 1....o pieniadze to ty sie nie martw.....oni znajda pieniadze na remont stadionu.
Pozdrawiam kibicow ŁKS'U

Oj Devil ale sprawa stadionu jest cały czas odwlekana i niewiadomo kiedy oni go zrobią a liga nie będzie czakała.

szansaa jest spora. zarówno do pierwszego jak i do drugiego miejsca mamy 3 punkty straty, ale nie należy teraz lekceważyć przeciwników, bo możemy też stracić 3 miejsce, bo można sie oprzeć w środku tabeli, bo Ci co walczą o awans do drugiej ligi będą walczyć na całego. łksiacy muszą poprostu wygrywać nawet 1:0 (dotyczy to również Ceramiki opoczno ze względu że u nich przegraliśmy 2:3, by w razie równej ilości punktów decydujących o zajęciu wyższego miejsca, to wtedy łks będzie przed ceramiką, ze względu na strzelone dwie bramki na wyjeździe). szansa jest na drugą ligę pod warunkiem, że nasi pokażą że chcą grać na zapleczu ekstraklasy.

no i o to mi chodzi ze jesli bedziemy ciagle wygrywac i na wyjazdach i unas to bedziemy w II lidze....teraz gramy z Gwardia Warszawa a 21 maja z Ceramika u nas....jesli wygramy te dwa mecze to duze szanse na zajecie 1 miejsca w tabeli....

może ktoś napisze jaki wynik meczu z gwardią? ? ? ? ? ?

1:0 w Plecy

trudno....szkoda ale jeszcze nic nie jest stracone;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org