Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hotel dla uchodzców |
co bedzie dalej z tym hotelem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hotel dla uchodzców |
Nic nie będzie. Zbudują tam obwodnicę . Z dala od polityki.
|
|
Buahaha, wiadomo z jakiej kampanii reklamowej to hasło :) _________________________________________________________
|
|
teraz sciągną koreancow.....bedzie weselej na wesolej...... ;) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
będą go nawiedzały duchy alaha
|
|
kiedyś był to hotel robotniczy a teraz musi być zrobiony remont a mieszkania trzeba rozdać jako komunalne...
|
|
szymonek pomysl bardzo dobry ale wydaje mi sie nierealny....nawet gdyby oddali bez remontu mnóstwo rodzin przyjelo by te mieszkania i same by wyremontowaly.....ale ktos musi se napchac kieszen rozumiesz.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
a tak wogule, to kto jest wlascicielem tego jeszcze obecnoego hotelu dla uchodzcow? kt
|
|
Chyba osoby prywatne, to w końcu hotel "Zacisze". Startowali do przetargu, więc to nic samorządowego etc. http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100326/REG20/446919969 ---------------------------------------------------------------------------- Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |