wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
2000 POST

Pisze tego oto "2000 Posta" żeby nietrzymać was w niepewnosci czy kiedykolwiek napisze tego posta, tak się składa że pisze tego 2000 posta. Pisaliście na forum że ma być ognisko na cześć 2000 posta Ptysia róbcie co chcecie nawet bibe, ale niewiem czy bede na tym ognisku ustalcie coś z tym ogniskiem.

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 2000 POST

ptysiu jestes najbardziej z j e b a nym forumowiczem jakiego historia tego forum nigdy nie miala...naprawde...gdybym mieszkal na bawelnie (dzieki bogu nie mieszkam)i dowiedzial sie kim jestes to bym cie dojezdzal dzien w dzien, jak burą suke. WIEC MORDA KAPCIU !!!! BUAHAHAHHAHAHA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA FAZA !!!!!!!!!!!!!!!!

No cóż teraz bedzie mój 3 post i tak się nie chwale.A co do ptysia to tak poczytałem se kilka jego postów i jak to złączyć w kupe to by wyglądał taki jeden porządny post ale w formie rozmowy przez gadu gadu ... nie czepiam się ale tak to widze ...

Brawo ptysiu91 Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grzybek

Ptysiu rulez :D Kto ma wiecej od niego :D ?

hehe tak już jest.

Nikt.

cycq: powinni Cię ozłocić... Masz moje pełne poparcie.

Pozdrawiam

MrS wiesz nie rozumiem Cię. Raz popierasz Ptysia, a raz na niego gadasz. Człowieq albo trzymasz sie jednego albo se nie wypowiadaj na jego temat.

...CZłÔW!ĚK ZĂCZýNĂ řÔZůM!Ěć, GĐý ZĂCZýNĂ TřĂC!ć....

ĐřĂŃ_ÔNĂ CO TO ZA OKRESLENIE "..raz popierasz ptyska (zje ba zreszta :) a raz na niego gadasz " <====== what that **** is this ?????? od kogo zapozyczylas/es ten tekst...chyba od ptysia (zje ba zreszta:) albo od jego analnego kolegi grzybasa

cycq od nikogo nie zapożyczyłam, ale jeszcze jak nie byłam tu zalogowana to czytałam tematy i wypowiedzi. Szczególną uwagę zawsze zwracałam na wypowiedzi MrS-a. Jak byś wcześniej czytał/a to sam byś zwrócił/a uwage na jego wypowiedzi. Może MrS to Twój idol ??:| Ptyś nie jest moim idolem ale popieram go w niektórych wypowiedziach. Pozdro dla tych którzy są za Ptysiem... :-)

dla twojej wiadomosci ...ja juz mam idola... jest nim .... o k.u.r.w.a ...ja nim jestem.

jest sposob ktory pokaze dokladnie kto jest za ptysiem a kto nie...kto jest za tym malolatem niech napisze "jestem za ptysiem" a kto nie niech napisze "ptysiu to gowniarz ktory nic soba nie reprezentuje i skonczy jako zul bo sie nie uczy tylko pisze glupie posty i wku rwia ludzi" i tylkoo tyle....

strasznie ejstem ciekawy wyniku.:DDDDDDD

pozdro dla tych co maja ptysia i jego wypowiedzi w dupie !!!!!

ptysiu to gowniarz ktory nic soba nie reprezentuje i skonczy jako zul bo sie nie uczy tylko pisze glupie posty i wku rwia ludzi

cycq widze że sam o sobie piszesz. Przykre jest to co napisałeś. Wiesz poprostu szkoda mi słów na Twoją głupote. Rozumem to Ty tu nie świecisz.

rozumem nie musze ...muj zloty zegarek blyszczy sie za mnie :) bling bling bitch !!!!!!

Jak sie nauczysz pisac to dopiero zagadaj do mnie, a tak propo to kogo obchodzi Twój zegarek ??:|

npmnie ...poniewaz jest wart wiecej niz twoja **** :P

:)

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

ĐřĂŃ_ÔNĂ: naucz się czytać. Poparłem cycq'a a nie ptysia!

Pozdrawiam

slabe macie nerwy jesli taka drobnostka jak wypowiedzi ptysia was wkurzaja. Co to by bylo gdybyscie staneli przed powazniejszym problemem??

ja bym najpierw dziabnal sete czystej i spokojnie pomyslal :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org