czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ryszard W. od usg :)

Hej,
czy ktoś się orientuję ile bierze za usg Ryszard W. z al. Legionów ??
i czy faktycznie warto iść do niego ?? jak go zachwalają ...?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ryszard W. od usg :)

100zł a czy warto ? Nie wiem mi potwierdził to co na usg w szpitalu .Wybór należy do Ciebie.JeSli chcesz mieć pewność potwierdzenia diagnozy to pójdź

akapulko12

Jest dobry w tym co robi, ale...... niepotrzebnie zachęca na zbyt czeste badania i nie potrzębnie namawia do wykonywania biopsji torbieli. Dużo pieniedzy wydałam na te zbedne badania (w moim przypadku). Zrozumiałam to po wizycie u chirurga onkologa.

hm
100 zł ... dużo
w szpitalu nie robiłam bo na czasiemi zależało i początkowo poszłam u N. naprzeciwko szpitala.
moja pani doktor ( z NFZ) na poprzednie usg ( od p. N.) nic nie powiedziała, natomiast inny lekarz( PRV) patrząc na te same wyniki - "a gdzie komentarz, wnioski"?
pewnie są kolegami więc go poleca także.

ale faktycznie również mówił że robi biopsję. choć w moim przypadku czy jest konieczna to wątpię.

debi40

a ile mniej więcej kosztuje biopsja? ja w sumie dopiero zaczynam leczenie więc kompletnie nie wiem i stąd tak se skacze od jednego do drugiego lekarza.

biopsja na poczatku roku kosztowała 150 zł

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org