Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ryszard W. od usg :) |
Hej, czy ktoś się orientuję ile bierze za usg Ryszard W. z al. Legionów ?? i czy faktycznie warto iść do niego ?? jak go zachwalają ...?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ryszard W. od usg :) |
100zł a czy warto ? Nie wiem mi potwierdził to co na usg w szpitalu .Wybór należy do Ciebie.JeSli chcesz mieć pewność potwierdzenia diagnozy to pójdź akapulko12
|
|
Jest dobry w tym co robi, ale...... niepotrzebnie zachęca na zbyt czeste badania i nie potrzębnie namawia do wykonywania biopsji torbieli. Dużo pieniedzy wydałam na te zbedne badania (w moim przypadku). Zrozumiałam to po wizycie u chirurga onkologa.
|
|
hm 100 zł ... dużo w szpitalu nie robiłam bo na czasiemi zależało i początkowo poszłam u N. naprzeciwko szpitala. moja pani doktor ( z NFZ) na poprzednie usg ( od p. N.) nic nie powiedziała, natomiast inny lekarz( PRV) patrząc na te same wyniki - "a gdzie komentarz, wnioski"? pewnie są kolegami więc go poleca także. ale faktycznie również mówił że robi biopsję. choć w moim przypadku czy jest konieczna to wątpię. debi40 a ile mniej więcej kosztuje biopsja? ja w sumie dopiero zaczynam leczenie więc kompletnie nie wiem i stąd tak se skacze od jednego do drugiego lekarza.
|
|
biopsja na poczatku roku kosztowała 150 zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |