Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ADULEK |
CZY WIE KTOŚ GDZIE PRZENIEŚLI ADULKA PROSZE O POMOC BO MOJE DZIECKO MA URODZINY I CHCIALA BYM MU WYPRAWIC W ADULKU MŁODA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ADULEK |
a co już nie ma na Polowej? - budynek z czerwonej cegły obok dawnej Składnicy Harcerskiej..
|
|
polecam Tęczę ! ul .polowa
|
|
budynek na polowej to tęcza ale niestety nie ma miejsc wszystko zajęte MŁODA
|
|
jest jeszcze urwisek na rycerskiej, albo ks. anny. nie wiem dokładnie jak ta ulica się nazywa (w tych nowych blokach przy hali). A Adulek jest naprzeciwko blaszaka w tym czerwonym budynku, ale nic tam się nie poprawiło w stosunku do poprzedniego miejsca. Wciąż brudno i niebezpiecznie (uszkodzone i niezabezpieczone elementy zabawek).
|
|
w urwisku slyszałam ze jest to plac dla miejszych dziecia adulka znowu przeniesli juz kolo blaszaka go niema MŁODA
|
|
Na Bema coś jest chyba.
|
|
a tak dokladniej na bema ale gdzie MŁODA
|
|
w łomzy juz nie ma adulka jest przeniesiony gdzie indziej. Ogolnie to jest mojej chrzestnej. W razie czego moge dac numer
|
|
bardzo bym prosiła ale juz go nie bedzie MŁODA
|
|
Będzie w nowej galerii. h0jowe forum
|
|
na bema ( to chyba Bema) jak skręcasz na Reymonta to w tych budyneczkach po prawej stronie. Tam jest min solarium i takie tam. I jest chyba jakaś sala zabaw - przynajmniej szyld taki wisi.
|
|
od kiedy ma byc w tej nowej galeri MŁODA
|
|
pewnie od kiedy ta galerie wybudują ;o))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |