Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam psychiatry dla jawiemonawie |
proszę pomóżcie kolega jest bardzo chory wskazany numer prze ze mnie kolega zgubił areczek25
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam psychiatry dla jawiemonawie |
prze ze co to znaczy? h0jowe forum
|
|
h0j napisał(a): > prze ze > > > co to znaczy? > pisz na temat bo posypio się bany
|
|
miało być przeze mnie areczek25
|
|
a co to znaczy "posypio" ?
|
|
Michalina dostala od zycia bana;)
|
|
areczek25 Ty klukwo czerwona, tu Cię mam :) musisz w końcu dojrzeć, jestem w stanie się poświęcić i trochę Cię pouczyć jesteś gotowy? Zaczniemy od czegoś prostszego...no to zaczynamy: Ja mówię: gnij batona karakanie a Ty co odpowiadasz? http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
co za MIKRUS ... areczek...arusiek...arni....uahahahahah. \'\'tera mnie to wali...bo jestem na faaaali\'\'
|
|
JAWIEMONAWIE PRECZ Z NARKOTYKOWYM CWANIACZKIEM JAWIEMONAWIE!!!!!!!!!!!!1
|
|
Chlapnij pysiorka jawiemonawie śmieciu zasrany pedofilu ****** areczek25
|
|
za dużo budaprenu sie łajza nawąchał nawet nie wie co to znaczy cwel areczek25
|
|
niebęde się poniżał i wszom odpisywał mam za duży iloraz inteligencji na tych wieśniaków jakimi są te dwa pedały dżizas i jawiemonawie pasożyty areczek25
|
|
"niebęde się poniżał i wszom odpisywał mam za duży iloraz inteligencji " zauważyłem, masz niepokojąco wysoki iloraz inteligencji, muszę przyznać Ci rację. Słuchaj mam dla Ciebie biznes: Zacznij zbierać popiół ustawię Cię z Eskimosami, będą go odbierać w ilości...hmm niech będzie taczka dziennie. ok? O tym co znaczy cwel dowiedziałeś się pewnie z autopsji lata temu, jak kolega Cię tak nazwał stojąc za Tobą? Ja dowiedziałem się z filmu. Ale ok, nie ciągnę już tego tematu bo i tak masz już nerwy zszargane. I wiesz co, nudno się tu z Tobą konwersuje, bo strasznie mało słów znasz. Jąkasz się ? Masz problemy z koncentracją? Może zacznij w końcu jeść to co jedzą ludzie, a nie wpier dalasz to co wysrasz. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |