Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sylwester |
Witam, czy ktoś z Was slyszal juz cos na temat balów sylwestrowych? Przegladalam strony internetowe kilku sal w Łomży, lecz narazie jest cisza, a interesuje mnie: Korona, Ryś, Retro, Gromada, Wenecja itp. Z gory dziekuje za kazda cenna i madra informacje :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sylwester |
wydaje mi sie, ze trzeba dzwonic do nich i predzej sie czegos dowiesz...
|
|
no właśnie już czas się za czymś rozejrzec... też się chętnie czegoś dowiem... tyle że mnie by bardziej interesowało w budach czarnockich u chaberka lub w pasjonacie w nowogrodzie
|
|
a w Mariocie ile sylwek?
|
|
u Hitlera tanio
|
|
|
znalazlam tylko informacje na temat sylwestra w Zbyszku w Nowogrodzie: Sylwester 2010 / 2011 Po Kurpiowsku w Zbyszku w Nowogrodzie Sylwester 2010 2011 w Nowogrodzie Terminy pobytu oraz ceny: * Bal Sylwestrowy bez noclegu - koszt 245 zł/os. * 31.12.10 - 01.01.11 (1 nocleg) - koszt 329 zł/os. * 30.12.10 - 01.01.11 (2 noclegi) - koszt 485 zł/os. * Każdy dodatkowy nocleg 70 zł/os. ze śniadaniem, z pełnym wyżywieniem (3 posiłki) - 120 zł/os. za dobę - SPECJALNA ZNIŻKA Istnieje możliwość zmiany daty pobytu bez dodatkowych opłat. źródło: http://www.zbyszko.com/oferta/swieta-sylwester-2010-2011 Gdyby ktoś znal inne propozycje to bede wdzieczna :)
|
|
Jak ktoś potrzebuje profesjonalnego zespołu muzycznego na sylwka lub wesela to dzwońcie 514878288 mamy najtaniej !!!
|
|
podaj jakieś demo do odsłuchania.
|
|
Najlepiej by było żebyś wpadł do nas w piątek na próbę. Gdzieś na kompie mam demo , jak znajdę to wyślę
|
|
a gdzie macie prubę ?
|
|
w Rogienicach
|
|
m1ch4lina gryż napleta...... prUbę.......pogratulować..... Riposta wiesz za co?????? Jestesmy kwita.... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
baltazar widzę że mamy z tobą problem na tym forum i muszę pomyśleć co tu zrobić z tobą a i pilnuj wulkana bo pierdolnie i bendziesz mieszkał na dworcu hehe
|
|
Ja znalazłem sylwka w Morgownikach to jest 1 km za Nowogrodem , gra fajny zespół z Białegostoku , 6 dań ciepłych itp , mozliwy nocleg, byłem tam juz na weselu także jedzonko na wypasie info pod nr tel 668 475 007 karolek
|
|
W Koronie Sylwester będzie, ale nie wiem jak z cenami.
|
|
Do karolboss123 - orientujesz się może ile kosztuje ten sylwester w Morgownikach? Wiem, że mogę zadzwonić bo podałeś numer ale jak wiesz to podziel się inf.:) dzięki
|
|
u mnie na melinie, bedzie koks, wuda, dz:wki, fifty cent (5jajco cent) no wiecie, popytajcie mamów, tatów, a za konsolą Stasiek z Wiolą (Wiolka skacze, tańczy, śpiewa, jak ją klepniesz w dupal to się nie pogniewa ) to jak ?
|
|
Sala Weselna "Kameralna" w Morgownikach Organizacja przyjęć okolicznościowych (wesela, komunie, chrzciny, itp.) Sala mieści do 200 osób. Znajduje się ok. 1 km od Nowogrodu. Profesjonalna obsługa kelnerska i wspaniały klimat, dostarczą z pewnością niezapomnianych wspomnień z Waszej Uroczystości Weselnej. Morgowniki k/Nowogrodu Tel: (086) 217 57 21 Tel. kom: 0-668 475 007 oraz i 0-516 380 377 e-mail: karolboss123@interia.pl źródło: www.slub.lomza.pl
|
|
mnie również by interesował sylwester w koronie , w panoramie lub pasjonacie jak ktoś by wiedział coś o tych salach niech napisze
|
|
cioty
|
|
a kto tam pojedzie,to Nowogród,co innego Korona..
|
|
znacie już jakieś oferty sylwestrowe:? piszcie
|
|
korona nie jest w niczym lepsza od innych sal. oni tam mają ******** na klienta chyba, że zapłaci im się prawdziwe kokosy. kelnerki robią łaskę że coś dokroją do niosą.a sala....kolorowe ściany to i ja w domu mam :)) jak dla mnie najgorsza i jedna z droższych sal.
|
|
to prawda
|
|
w tamtym roku tutaj bylamhttp://lafayette.concorde-hotels.fr/fr/dining/dining03.aspx swietna muzyka chociaz to tylko bar
|
|
czy jakieś restauracje w Łomży i okolicach organizują sylwester?
|
|
Amnezja,a gra Stasiu Wiszowaty!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |