Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do specjalistów car-audio... |
Cześć. Orientujecie się może czy istnieje przejściówka z ISO na VDO? Chcę zwykłe radio (cd,mp3) podłączyć pod wyświetlacz VDO i sterowanie przy kierownicy. Czy jest taka możliwość? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. Tradycyjnie nie życzę sobie wypowiedzi ptysia i polaka, bo wiem, że i tak nic nie wniosą. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do specjalistów car-audio... |
MrS a co przeszkadza ? Ptysiu
|
|
patrze ze ptysiu kozak;]
|
|
ptysiu masz gg??jak masz do podaj:]
|
|
ptysiu: owszem, przeszkadza, bo Twoja głupota aż razi w oczy, a maile z powiadomieniami o Twoich popieprzonych (tradycyjnie nic nie wnoszących) postach zaśmiecają mi niepotrzebnie skrzynkę. Wypierdalaj, ale już! Pozdrawiam
|
|
MrS - zaczynasz drażnić swoim chamstwem. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
devil moje gg: 7889552 Ptysiu
|
|
dzieki...podlacze sie do ciebie
|
|
devil ja będe czekał na gg na ciebie o 19
|
|
Kefas: znasz odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie? Jeśli nie, to Tobie też podziękuję. Zadałem konkretne pytanie i oczekiwałem konkretnej odpowiedzi, a nie ptysiowych wywodów. Pozdrawiam
|
|
Jedz i sie dopytaj na legionow, tam jest przeciez zaklad ktory zajmuje sie Car Audio.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |