poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pilka nozna

Polska - Korea 0:2
Wydaje mi sie ze Polska spatraczyla. Mogli grac o wiele lepiej i wykozystac swoje sytuacje. Zato trzeba przyznac ze Korea popisala sie szybkoscia i wytrzymaloscia.
Co sadzicie to tym meczu?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pilka nozna

Co tu duzo mowic...
kicha... i to na calej linii...
Miejmy nadzieje ze w nastepnych meczach bedzie juz DUZO lepiej!!!

__//R4v3r ++

Nasi trampkarze po 20 min nie mogli tchu złapac...trudno w takich warunkach myslec o grze...kiedy trzeba sie skupic na oddechu... ;-)

Kubusz

Co tu dużo mówić ? Przegrali¶my z lepszymi, ukłon w stronę koreańczyków. A niech się ciesz±, w końcu s± gospodarzami. Czekali na ten dzień i byli zdeterminowani by osi±gn±ć sukces. Omineli słabszych polaków ale innych tak łatwo im się nie uda.
Po drugiej bramce, po prostu wyłonczyłam TV i wyszłam. Moimi faworytami i ulubieńcami s± brazylijczycy i im będe do końca kibicować. Oni przynajmniej pokazuj± przyzwoity futbol, jest na co popatrzeć. I kto powie że kobiety nie lubi± piłki nożnej ?
A nasz drużyna niestety nie wyjdzie z grupy, ah ten optymizm !

Pan poseł Roman Gertych w poniedziałkowej "Kropce nad i" obstawiał zwycięstwo Polaków, o ile pan Prezydent nie przyniesie im pecha - i wykrakał.

Engel też na 100% był pewien wygranej. Teraz może być pewien rychłej dymisji.

A czy nie bylo tam jakis przebojow z Koreanczykami (kibicami Koreanskimi), co to by oby nie imprezowali pod hotelami Polakow przez cala noc nie dajac im spac. ---- Fakt ze Korea pokazala klase, lecz wydaje mi sie ze Polska grala duzo nizej swego potencjalu......., zawsze bylem patrota.
Lukasz

O czym mówimy. Na boisko wyszło co najmniej 11 milionerów (my¶lę o Polakach) nie znam statusu finansowego koreańczyków , którzy reklamuj± swoich sponsorów, a sport czystej postacji jest daleko . Polecam artykuł w Newsweeku http://newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=9064.

Juz moga wsiadac do samolotu nie czekajac na nastepny mecz, zeby sie bardziej nie kompromitowac.i powinni wracac pieszo do kraju, to dobrze by zrobilo na kondycje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org