Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielkie BUM |
Czy ktos slyszal te wielkie BUM ? Mieszkam na poludniu i juz slyszalem trzy. Moze wlasnie Binladen nas odwiedza :P Ktos pisal o tym w jakims poscie lol
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielkie BUM |
Ja mieszkam na Łagody i te bum słyszałem, ba, widziałem. A wiesz co to było ??? Samochód dostawczy, który nie przestrzega prędkości przy Łagody 10 i 8, i przejeżdża przez "śpiącego policjanta" ze znaczną szybkością. Trzeba być idiotą, żeby tak jeździć i nie żałować samochodu, życzę powodzenia :/
|
|
Ja pierdziele :|
|
|
666 może blok ci się wali pod wpływem takiego wielkiego natęrzenia głupoty
|
|
Te BUM kilka razy to wystrzal z "armatki" przy ROKu na Malachowskiego. Nie wiem dokladnie co to bylo, ale ludzie w Staropolskich strojach z szabelkami, mieli jakas przysiege lub spotkanie. To tyle :]
|
|
Bomba Ptysiu
|
|
Trąba...
|
|
Powstające Łomżyńskie Bractwo Kurkowe pod nazwą ,,Pospolite Ruszenie", przy udziale przedstawicieli warszawskiego bractwa i samego Króla Kurkowego zaprosiło na swe spotkanie J.Ex. Ks. Bpa Stanisława. Z racji dzisiejszych urodzin a jutrzejszych imienin poproszono Excelencję o własnoręczne odpalenie lątu armaty aby tym wystrzałem uczcić obie te uroczystości. Nastepny wystrzał spowodował prezydent miasta dla uczczenia powstania w Łomży bractwa, a trzeci Krół Kurkowy na cześć naszego miasta. Filmowały to telewizje łomżyńskie i TVP-3, myślę że w obiektywie dzisiejszym już winno się ukazać.
|
|
Autor: ptysiu (---.lomza.rtb161c.4lan.pl) Data: 07-05-05 19:01 Bomba Ptysiu Odpowiedz na tę wiadomość Re: Wielkie BUM Autor: +polak+ (---.lom.vectranet.pl) Data: 07-05-05 19:28 Trąba... Wszyscy Najmądrzejsi -Jebani Myślą Że Są Wybrańcami... Jeden trąba drugi bąba oj dawno tak się nie uśmiałam na forum z waszych wypowiedzi Pozdrawiam
|
|
Brak inteligencji nie powinien śmieszyć, ale w ich przypadku jest ewidentnie wskazany... R O T F L ! (rolling on the floor laughing) Pozdrawiam
|
|
MrS... Ptysiu
|
|
W Pleszewie też strzelali do podobizny Papieża Dwie osoby złożyły w rawickiej policji doniesienie o popełnieniu przestępstwa przez uczestników strzelania do tarczy z obrazem Jana Pawła II, jakie zorganizowało Bractwo Kurkowe w Rawiczu. Według tych rawiczan, zostały urażone ich uczucia religijne. Gazeta Poznanska
|
|
Bomba... Trąba... Srąba... BUUM... Blok się roz**bał...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |